02-07-2008 13:52

Щодо іноземного інвестування

Закон України від 19.03.1996р. N 94/96-ВР "Про режим іноземного інвестування".

Постанова Кабінету Міністрів України від 07.08.1996р. N 928 "Про затвердження Положення про порядок державної реєстрації іноземних інвестицій".

Постанова Кабінету Міністрів України від 30.12.2005р. N 1304 "Про затвердження переліку товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та обсягів квот у 2006 році".

Наказ Міністерства економіки України від 06.02.2006р. N42.

Закон України N 959-XII від 16.04.1991 року "Про зовнішньоекономічну діяльність";

Наказ Міністерства економіки України N 47 від 17.04.2000 року "Про затвердження Положення про порядок видачі разових (індивідуальних) ліцензій";

Наказ Міністерства економіки України N 52 від 17.04.2000 року "Про затвердження Положення про порядок застосування до суб`єктів зовнішньоекономічної діяльності України та іноземних суб`єктів господарської діяльності спеціальних санкцій, передбачених статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність";

Постанова Кабінету Міністрів України N 1965 від 14 грудня 1998 р. "Про державний збір за видачу разових (індивідуальних) ліцензій із суб`єктів зовнішньоекономічної діяльності, що порушили Закон України "Про зовнішньоекономічну діяльність".

Державна реєстрація іноземних інвестицій

Державна реєстрація іноземних інвестицій здійснюється згідно ст. 13 Закону України "Про режим іноземного інвестування" від 19.03.96р. N 93/96-ВР та "Положення про порядок державної реєстрації іноземних інвестицій" затвердженого Постановою КМУ від 07.08.96р. N 928. Згідно зі ст. 13 Закону України "Про режим іноземного інвестування" державна реєстрація іноземних інвестицій здійснюється облдержадміністраціями. Відповідно до розпорядження облдержадміністрації від 24.03.06р. N 128 ці повноваження покладені на головне управління економіки.

Консультативно-методичну допомогу суб`єктам підприємницької діяльності з питань державної реєстрації іноземних інвестицій надає відділ іноземних інвестицій управління інвестиційної та зовнішньоекономічної політики головного управління економіки (14000, м. Чернігів, вул. Шевченка,7, каб. 8, тел. 674-220, 674-485 [email protected]).

Для державної реєстрації іноземних інвестицій іноземний інвестор або уповноважена ним в установленому порядку особа подає органу державної реєстрації пакет документів в який входять:

лист-звернення щодо реєстрації іноземної інвестиції;

інформаційне повідомлення про внесення іноземної інвестиції у трьох примірниках, заповнене за формою і в порядку згідно з додатками N1 і 2, Положення про порядок державної реєстрації іноземних інвестицій, з відміткою державної податкової інспекції за місцем здійснення інвестиції про її фактичне внесення;

документи, що підтверджують форму здійснення іноземної інвестиції (установчі документи, договори (контракти) про виробничу кооперацію, спільне виробництво та інші види спільної інвестиційної діяльності, концесійні договори, тощо;

документи, що підтверджують вартість іноземної інвестиції (відповідно до вимог, визначених статтею 2 Закону України "Про режим іноземного інвестування");

платіжні доручення (оригінал), що свідчать про оплату державного збору за реєстрацію іноземних інвестицій, з відміткою УДК про отримання коштів.

Орган державної реєстрації фіксує дату надходження документів у журналі обліку державної реєстрації внесених іноземних інвестицій, протягом трьох робочих днів розглядає наданий пакет документів і приймає рішення про реєстрацію іноземної інвестиції або про відмову в ній.

Державна реєстрація іноземної інвестиції здійснюється шляхом присвоєння інформаційному повідомленню про внесення іноземної інвестиції реєстраційного номера, який засвідчується підписом посадової особи та скріплюється печаткою органу державної реєстрації.

Перший примірник інформаційного повідомлення видається заявникові як підтвердження факту державної реєстрації іноземної інвестиції, другий - надсилається до Мінфіну, третій - залишається в органі державної реєстрації.

Відмова у державній реєстрації іноземних інвестицій можлива лише у разі, коли здійснення цієї інвестиції суперечить законодавству України або подані документи не відповідають вимогам Положення. Відмова з мотивів недоцільності здійснення іноземної інвестиції не допускається.

Відмова у державній реєстрації повинна бути оформлена письмово із зазначенням мотивів і може бути оскаржена у судовому порядку. У разі втрати (знищення) інформаційного повідомлення про внесення іноземної інвестиції заявником на його вимогу органом державної реєстрації протягом п`яти робочих днів видається дублікат.

За державну реєстрацію іноземної інвестиції справляється плата у розмірі двадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян на дату здійснення реєстрації, з них :

50% до Державного бюджету;

50% до обласного бюджету.

За видачу дубліката інформаційного повідомлення вноситься плата у розмірі 40 відсотків реєстраційного збору, встановленого на день подання заяви про видачу дубліката.

Кошти перераховуються за двома адресатами:

1. Одержувач: Держбюджет, код одержувача: 22825965, банк одержувача: УДК в Чернігівській області, код банку: 000853592, N рахунку 31111054600002, сума платежу - 170 гривень, призначення платежу: *;101;_;КВК 14060900 Державний збір за реєстрацію іноземних інвестицій. Без ПДВ.

2. Одержувач: Місцевий обласний бюджет, код одержувача: 22824670, банк одержувача: УДК в Чернігівській області, код банку: 000853592, N рахунку 31415513600001, сума платежу - 170 гривень; призначення платежу: *;101;_;КВК 14060900 Державний збір за реєстрацію іноземних інвестицій. Без ПДВ.

У разі відмови у реєстрації кошти заявникові не повертаються.

Іноземні інвестиції, зареєстровані до введення в дію Закону України "Про режим іноземного інвестування", за бажанням інвестора можуть бути перереєстровані відповідно до Положення в разі їх фактичного внесення.

Державна реєстрація іноземної інвестиції діє протягом усього періоду функціонування інвестиції.

В разі повної або часткової репатріації (вилучення) іноземної інвестиції за кордон іноземний інвестор або уповноважена ним особа повинні повідомити про це орган державної реєстрації, про що останнім робиться відмітка на інформаційному повідомленні і відповідний запис у журналі державної реєстрації внесених іноземних інвестицій.

Інформаційне повідомлення із зазначеною відміткою подається відповідним органам, установам у разі вивезення (переказу) іноземної інвестиції за кордон відповідно до законодавства.

Згідно ст. 13 Закону України "Про режим іноземного інвестування" незареєстровані іноземні інвестиції не дають права на одержання пільг та гарантій, передбачених цим законом.

(відмітка державної податкової інспекції за
місцем здійснення іноземної інвестиції про її
фактичне внесення)
Додаток N1
до Положення про порядок державної
реєстрації іноземних інвестицій

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРО ВНЕСЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ ІНВЕСТИЦІЇ

Відповідно до статті 13 Закону України "про режим іноземного інвестування"

_________________________________________________________________________________________________

(найменування іноземного інвестора)

інформує про здійснену іноземну інвестицію і просить зареєструвати її в установленому порядку.

Іноземний інвестор Вид інвестиції Форма здійснення інвестиції Об`єкт здійснення інвестиції Обсяг інвестиції в іноземній валюті Період функціонування
1 2 3 4 5 6

Іноземний інвестор __________ (посада, прізвище, ім`я)

(підпис)

МП
(відмітка про вилучення інвестицій із
зазначенням обігу)
Посада та прізвище уповноваженої особи
МП _____________________
(підпис)
Реєстраційний N ________ від ______ 200__р.
Посада та прізвище особи (без скорочень),
уповноваженої здійснювати реєстрацію
іноземних інвестицій
МП ___________________
(підпис)

Порядок ліцензування імпорту товарів у 2006 році.

Порядок ліцензування експорту, імпорту товарів у 2006 році здійснюється згідно зі статтею 16 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність" та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005р. N 1304 "Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та обсягів квот у 2006 році".

Наказом Міністерства економіки України від 06.02.2006р. N 42 затверджено Положення про порядок ліцензування імпорту (експорту) товарів у 2006 році та інструкцію про порядок заповнення ліцензій на експорт окремих видів металопродукції до США та до країн - членів Європейського Співтовариства в 2006 році.

Право видачі ліцензій на експорт, імпорт продукції суб`єктам підприємницької діяльності, які зареєстровані у відповідних регіонах та облікова вартість товарів за договорами (контрактами) яких не перевищує 300 тис. доларів США, згідно з додатками 2, 3, 5 і 6 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005 N 1304 "Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та обсягів квот у 2006 році" делеговано облдержадміністрації.

Згідно з наказом Міністерства економіки України від 28.03.2006р. N112 уповноваженим підрозділом щодо видачі ліцензій на імпорт та експорт товарів є головне управління економіки.

Положення про порядок ліцензування імпорту товарів у 2006 році визначає єдиний порядок оформлення та видачі ліцензій на імпорт товарів згідно з додатками 2, 3, 5, 6, 11 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005 N 1304 "Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та обсягів квот у 2006 році".

Дія цього Положення поширюється на всіх суб`єктів підприємницької діяльності України незалежно від форм власності.

Консультативно-методичну допомогу суб`єктам підприємницької діяльності здійснюється відділом зовнішньоеконічної діяльності управління інвестиційної та зовнішньоекономічної політики головного управління економіки (14000, м. Чернігів, Шевченка,7, каб. 6, тел. 674-485, 674-656 [email protected])

Для одержання ліцензії заявником - суб`єктом підприємницької діяльності подаються такі документи:

- лист-звернення щодо оформлення ліцензії з гарантією оплати державного збору за її оформлення;

- заявка на одержання ліцензії на імпорт, оформлена за формою

згідно з додатками до Положення;

- копія контракту, усі додатки та специфікації до нього,

завірені керівником суб`єкта підприємницької діяльності, або нотаріально;

- копія свідоцтва про державну реєстрацію, завірену керівником суб`єкта підприємницької діяльності, або нотаріально;

- погодження відповідної уповноваженої на це установи згідно з додатками 2,3,5,6,11 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005 N 1304.

- оригінал акта експертизи щодо визначення коду товару згідно з УКТЗЕД, виданий Торгово-промисловою палатою України або регіональною торгово-промисловою палатою.

Суб`єкти підприємницької діяльності України несуть відповідальність за достовірність відомостей, що подаються для розгляду заявок на одержання ліцензій.

Днем подання заявки на одержання ліцензії вважається день її реєстрації, що підтверджується відповідним записом у журналі реєстрації уповноваженого органу влади.

Ліцензія видається з терміном дії відповідно до умов контракту і є дійсною для митного оформлення товарів протягом цього періоду, але не пізніше 31.12.2006, якщо інше не передбачено законодавством України.

Видача ліцензії здійснюється за наявності документа, що підтверджує оплату державного збору за видачу ліцензії в розмірі, установленому Кабінетом Міністрів України.

Ліцензії не підлягають передаванню іншим особам.

Ліцензія видається в одному примірнику уповноваженому представникові суб`єкта підприємницької діяльності за наявності довіреності на її одержання, оформленої в установленому порядку, та документа, що посвідчує особу.

Рішення про видачу або відмову у видачі ліцензії приймається в установлений законодавством термін з дня реєстрації заявки уповноваженим органом.

Рішення про відмову у видачі ліцензії може бути прийняте в разі:

- подання документів з порушенням вимог, зазначених у пункті 2.2 цього

Положення, щодо комплектності наданих документів;

- невідповідності поданих документів законодавству України;

застосування до суб`єкта підприємницької діяльності або до його іноземного контрагента спеціальної санкції у вигляді тимчасового зупинення зовнішньоекономічної діяльності згідно зі статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність";

- порушення суб`єктом підприємницької діяльності України або його іноземним контрагентом законодавства України у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

Рішення про відмову у видачі ліцензії має бути викладене в письмовій формі.

Плата за отримання ліцензії на імпорт становить:

у режимі неавтоматичного ліцензування - 780 грн;

у режимі автоматичного ліцензування - 220 грн.

Кошти за отримання ліцензії на імпорт перераховуються за адресатом:

1. Одержувач: Держбюджет, код одержувача: 22825965, банк одержувача: УДК в Чернігівській області, код банку: 000853592, N рахунку 31115050600002, сума платежу - 780 (220) грн, призначення платежу: *;101;_;КВК 14060200 Державний збір за видачу ліцензії та сертифікатів. Без ПДВ.

Додаток
до Положення про порядок ліцензування імпорту товарів
у 2006 році
ЗАЯВКА
на одержання ліцензії на імпорт N________________
Дійсна до ____________ (включно)
1. Організація-замовник
(найменування, місцезнаходження)
Код згідно з ЄДРПОУ
Номер телефону
Факсу
Поточний рахунок
(номер рахунку, найменування, місцезнаходження банку, МФО)
Поточний рахунок в іноземній валюті
(номер рахунку, найменування, місцезнаходження банку, МФО)
2. Вхідний номер
Дата реєстрації
  3. Споживач товару
(найменування, місцезнаходження)
4. Продавець
(найменування, місцезнаходження)
5. Код згідно зУКТЗЕД
6. Одиниця виміру
7. Кількість
8. Вартість (тис.доларів США)
9. Вартість (у валюті контракту)
10. Додаткове найменування
11. Країна призначення
12. Країна продавця
13. Країна походження
14. Базис поставки
15. Валюта контракту
16. Валюта платежу
17. Митниця
18. Характер угоди
19. Підстава для запиту ліцензії
20. Прізвище, ім`я, по батькові керівника організації-замовника
Посада
МП
Підпис
Дата
21. Особливі умови

Порядок ліцензування експорту товарів у 2006 році

Єдиний порядок ліцензування експорту товарів у 2006 році  визначає положення про порядок ліцензування експорту товарів у 2006 році.

Оформлення та видачі ліцензій на експорт товарів здійснюється згідно з абзацом другим пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005 N 1304 "Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та обсягів квот у 2006 році" та додатками 1, 3, 4, 5, 6, 9,10 до неї.

Дія цього Положення поширюється на всіх суб`єктів підприємницької діяльності України незалежно від форм власності.

Ліцензія на експорт товарів видається в порядку, передбаченому положенням про порядок ліцензування експорту товарів у 2006 році.

Видача ліцензій здійснюється головним управлінням економіки облдержадміністрації.

Консультативно-методичну допомогу суб`єктам підприємницької діяльності здійснюється відділом зовнішньоеконічної діяльності управління інвестиційної та зовнішньоекономічної політики головного управління економіки (14000, м. Чернігів, вул..Шевченка,7, каб. 6, тел. 674-485, 674-656 [email protected])

Для одержання ліцензії заявником - суб`єктом підприємницької діяльності подаються такі документи:

- заявка на одержання ліцензії на експорт за формою згідно з додатком до цього Положення;

- лист-звернення про видачу ліцензії на експорт з гарантією сплати державного збору за оформлення;

- копія свідоцтва про державну реєстрацію, завірена керівником суб`єкта підприємницької діяльності, або нотаріально;

- копія зовнішньоекономічного договору (контракту), усі додатки й специфікації до нього, завірені керівником суб`єкта підприємницької діяльності;

- сертифікат про походження товару та експертний висновок з визначенням коду товару відповідно до УКТЗЕД згідно з додатком 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005 N 1304;

- сертифікат про походження товару або експертний висновок з визначенням коду товару відповідно до УКТЗЕД (згідно з додатками 3, 5, 6, 10 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005 N 1304); сертифікат про походження товару (згідно з додатками 4 і 9 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005 N 1304);

- сертифікат про походження товару або експертний висновок з визначенням країни походження та коду товару згідно з кодами УКТЗЕД (відповідно до абзацу другого пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005 N 1304).

Зазначені документи видаються Торгово-промисловою палатою України або регіональною торгово-промисловою палатою;

- погодження відповідної уповноваженої на це установи згідно з абзацом другим пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2005 N 1304 та додатками 1, 3, 5, 6 і 10 до неї.

У разі відсутності сертифіката про походження товару на момент подання заявки на одержання ліцензії експортер письмово зобов`язується надати сертифікат про походження товару під час розгляду документів.

Видача ліцензії без подання сертифіката про походження товару не здійснюється.

Видача ліцензії здійснюється за наявності документа, що підтверджує оплату державного збору за видачу ліцензії в розмірі, установленому Кабінетом Міністрів України. Ліцензії не підлягають передаванню іншим особам.

Ліцензія видається уповноваженому представникові суб`єкта підприємницької діяльності за наявності довіреності на її одержання, оформленої в установленому порядку, та документа, що посвідчує особу.

Суб`єкти підприємницької діяльності України несуть відповідальність за достовірність відомостей, що подаються для розгляду заявок на одержання ліцензій.

Днем подання заявки на одержання ліцензії вважається день її реєстрації в уповноваженому органі державної влади, що підтверджується відповідним записом у журналі реєстрації.

Рішення про видачу або відмову у видачі ліцензії приймається у встановлений законодавством термін з дня реєстрації заявки відповідним підрозділом облдержадміністрації.

 Рішення про відмову у видачі ліцензії суб`єкту підприємницької діяльності може бути прийняте в разі:

- подання документів з порушенням вимог, зазначених у пункті 2.2 цього Положення, щодо комплектності наданих документів;

- невідповідності поданих документів законодавству України;

- вичерпання встановленої квоти на відповідну продукцію;

- застосування до суб`єкта підприємницької діяльності або до його іноземного контрагента спеціальної санкції у вигляді тимчасового зупинення зовнішньоекономічної діяльності згідно зі статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність";

- дій суб`єкта підприємницької діяльності, що призводять до порушення даних Україною міжнародних зобов`язань;

- якщо суб`єкт підприємницької діяльності здійснює зовнішньоекономічну діяльність на умовах, які можуть викликати ухвалення компетентними органами країни-імпортера антидемпінгових заходів та інших захисних застережень до експорту продукції походженням з України;

- порушення суб`єктом підприємницької діяльності України або його іноземним контрагентом законодавства України у сфері зовнішньоекономічної діяльності;

- неподання суб`єктом підприємницької діяльності інформації про фактичне використання ліцензії в терміни, визначені в цьому Положенні.

Рішення про відмову у видачі ліцензії має бути викладене в письмовій формі.

Плата за отримання ліцензії на експорт становить:

у режимі неавтоматичного ліцензування - 780 грн;

у режимі автоматичного ліцензування - 220 грн.

Кошти за отримання ліцензії на експорт перераховуються за адресатом:

1. Одержувач: Держбюджет, код одержувача: 22825965, банк одержувача: УДК в Чернігівській області, код банку: 000853592, N рахунку 31115050600002, сума платежу - 780 (220) грн, призначення платежу: *;101;_;КВК 14060200 Державний збір за видачу ліцензії та сертифікатів. Без ПДВ.

Додаток
до Положення про порядок ліцензування експорту товарів у 2006 році
ЗАЯВКА
на одержання ліцензії на експорт N_______________
Дійсна до ____________ (включно) 1. Організація-замовник
(найменування, місцезнаходження)
Код згідно з ЄДРПОУ
Номер телефону
Факсу
Поточний рахунок
(номер рахунку, найменування, місцезнаходження банку, МФО)
Поточний рахунок в іноземній валюті
(номер рахунку, найменування, місцезнаходження банку, МФО)
2. Вхідний номер
Дата реєстрації
3. Виробник товару
(найменування, місцезнаходження)
4. Покупець
(найменування, місцезнаходження)
5. Код згідно з УКТЗЕД
6. Одиниця виміру
7. Кількість
8. Вартість (тис.доларів США)
9. Вартість (у валюті контракту)
10. Додаткове найменування
11. Країна призначення
12. Країна продавця
13. Країна походження
14. Базис поставки
15. Валюта контракту
16. Валюта платежу
17. Митниця
18. Характер угоди
19. Підстава для запиту ліцензії
20. Прізвище, ім`я, по батькові керівника організації-замовника
Посада
МП
Підпис
Дата
21. Особливі умови

Порядок видачі разових (індивідуальних) ліцензій

Порядок видачі разових (індивідуальних) ліцензій визначено Положенням про порядок видачі разових (індивідуальних) ліцензій, затверджений наказом Міністерства економіки України від 17.04.2000 N 47 "Про затвердження Положення про порядок видачі разових (індивідуальних) ліцензій".

Видача разових (індивідуальних) ліцензій суб`єктам зовнішньоекономічної діяльності здійснюється в разі застосування до них або до іноземних суб`єктів господарської діяльності спеціальної санкції, передбаченої статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність" - індивідуального режиму ліцензування.

Видача ліцензій суб`єктам зовнішньоекономічної діяльності здійснюється головним управлінням економіки облдержадміністрації, згідно з порядком, передбаченим статтею 16 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність" та положення про порядок видачі разових (індивідуальних) ліцензій.

Консультативно-методичну допомогу суб`єктам підприємницької діяльності з питань отримання разових (індивідуальних) ліцензій надає відділ іноземних інвестицій управління інвестиційної та зовнішньоекономічної політики головного управління економіки облдержадміністрації.

(14000, м. Чернігів, вул..Шевченка,7, каб. 8, тел. 674-220, 674-485 [email protected]) Для одержання ліцензії головному управлінню економіки подаються такі документи:

- лист-звернення щодо оформлення ліцензії в довільній формі, підписаний керівником суб`єкта зовнішньоекономічної діяльності на офіційному бланку;

- заявка на ліцензію за формою, наведеною в додатку N1;

- копії контракту, специфікацій, додатків й інших документів, які є невід`ємними частинами контракту, завірені керівником підприємства;

- копія свідоцтва про державну реєстрацію, завірена керівником підприємства;

- сертифікат про походження товару, виданий Торгово-промисловою палатою, з визначенням коду товару за УКТЗЕД (подається в разі одержання ліцензій на експорт товарів);

- копія платіжного доручення (подається при отриманні оформленої ліцензії) про сплату до Держбюджету державного збору за видачу ліцензії в розмірі, установленому Кабінетом Міністрів України).

У разі неправильного оформлення заявки на ліцензію або подання неповного комплекту документів, документи від суб`єкта зовнішньоекономічної діяльності не приймаються.

Днем подання заявки на ліцензію вважається день її реєстрації в управлінні інвестиційної та зовнішньоекономічної політики головного управління економіки облдержадміністрації.

Ліцензія видається представнику суб`єкта за умови належним чином оформленого доручення на її отримання та документа, що посвідчує особу.

Ліцензія видається у 2-х примірниках та не підлягає передачі іншим юридичним особам.

Розмір державного збору за видачу індивідуальної (разової) ліцензії визначено Постановою Кабінету Міністрів України від 14.12.1998 року N 1965 і становить 0.2% від вартості товарів та сплачується до Державного бюджету. При цьому перерахунки валюти здійснюються за курсом, установленим Національним банком України на дату здійснення платежу.

Рішення про видачу або відмову у видачі ліцензії приймається не пізніше 15 робочих днів з дати реєстрації заявки уповноваженим органом державної влади.

Кошти за отримання разової (індивідуальної) ліцензії перераховуються за адресатом:

Одержувач: Держбюджет, код одержувача: 22825965, банк одержувача: УДК в Чернігівській області, (код бюджетної кваліфікації 14060200) на рахунок N31118050500002; призначення платежу: *;101;_;КВК 14060200, Державний збір за видачу ліцензії та сертифікатів. Без ПДВ.

Додаток 2

До Положення

про порядок видачі разових (індивідуальних) ліцензій

Заявка на разову (індивідуальну) ліцензію

на зовнішньоекономічну діяльність

1.Організація - заявник, місцезнаходження Код ЕДРПОУ
Поточний рахунок у національній валюті
Рахунок в іноземній валюті :
2. Суб`єкт зовнішньоекономічної діяльності, місцезнаходження
Банківський рахунок:
3. Код
експортного
(імпортного) товару
(ТН ЗЕД)
4. Одиниця виміру 5. Кількість 6.Вартість (тис. дол. США) 7. Вартість (тис. валюті контракту) 8.Додаткове найменування
9. Країна призначення
10.Країна-експортер імпортер
11. Країна походження
12. Базис поставки
13. Валюта контракту
14. Валюта платежу
15. Митниця 16. Характер угоди
17. Уповноважений банк
18. Підстава для оформлення ліцензії
П.І.Б. керівника організації-заявника
Посада
М.П. Підпис Дата
21. Особливі умови:
             
ГО Активне Суспільство України