24.11.2023

Повідомлення
про оприлюднення проєкту Програми економічного  
і соціального відновлення та розвитку Чернігівської області на 2024 рік та звіту про стратегічну екологічну оцінку 

Чернігівська обласна державна адміністрація повідомляє про проведення стратегічної екологічної оцінки Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Чернігівської області на 2024 рік (далі – Програма).

Програма є ключовим документом, основним завданням якого є спрямування зусиль місцевих органів виконавчої влади, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також підприємств і організацій усіх форм власності, інших суб’єктів регіонального розвитку на розв’язання існуючих проблемних питань у відбудові та розвитку різних галузей та сфер діяльності області задля втілення єдиної державної політики відновлення та розвитку України на рівні регіону за особливих обставин, викликаних військовим станом.

У Програмі визначено розвиток області в короткостроковій перспективі на основі прогнозних показників економічного та соціального розвитку області на 2024 рік, враховуються прогнозні макропоказники економічного та соціального розвитку України, завдання і положення Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2027 року, стратегічного документу «Чернігівщина: від відновлення до розвитку» та визначено основні шляхи відновлення та пріоритети регіонального розвитку  Чернігівської області.

В результаті впровадження заходів Програми очікується, що у порівнянні із існуючим станом, буде позитивний вплив на навколишнє природне середовище, зокрема на здоров’я населення.

Програма підлягає затвердженню Чернігівською обласною державною адміністрацією.

Громадське обговорення Програми та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочинається 24 листопада 2023 року та завершується 23 грудня 2023 року.

Способом участі громадськості є надання зауважень і пропозицій у письмовій формі та в електронному форматі. Громадські слухання не заплановані.

Департамент економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації є органом, від якого можна отримати інформацію щодо стратегічної екологічної оцінки Програми.

З проєктом Програми та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна  ознайомитись на офіційному сайті Чернігівської обласної державної адміністрації у розділі Галузева інформація / Програма економічного і соціального розвитку Чернігівської області/ Програма економічного і соціального відновлення та розвитку Чернігівської області на 2024 рік за посиланням: https://cg.gov.ua/index.php?id=39590&tp=1.

Зауваження i пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку, проєкту Програми, просимо надсилати до Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації

– на поштову адресу: вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000,

– на електронну адресу:  [email protected]

Наявна екологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування знаходиться в Департаменті економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000

Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

18.11.2023

Оголошення про засідання Комісії з реабілітації в Чернігівській області

Регіональна комісія з реабілітації в Чернігівській області інформує, що 28 листопада о 14:00, в приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, перший поверх) відбудеться засідання комісії з реабілітації в Чернігівській області.

Проєкт порядку денного засідання комісії додається.

Порядок денний засідання:

1. Попередній розгляд обставин, пов’язаних з учиненням репресій, заслуховування пояснень заявників або інших осіб щодо обставин здійснення репресій проти конкретних осіб:

1.1. Мілюкова В.О.

1.2. Брандт В.К.

1.3. Фідірко М.О.

1.4. Табачука Л.С.

2. Різне.

Довідки за телефоном: тел. моб. 0931927250, тел. роб. 77-60-70, Потапенко Олена Михайлівна – секретар комісії.

 

09.11.2023

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення  обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Чернігівської області на 2024 рік

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Департамент економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Чернігівської області на 2024 рік.

Зі змістом Заяви можна ознайомитись за посиланням https://cg.gov.ua/index.php?id=39591&tp=1.

 

26.10.2023

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території Чернігівської області.

Конкурси відбудуться 05 грудня 2023 року о 10:00 у приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал.№ 1. Документи на конкурс приймаються до 15.02.2023 включно за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Єлецька, 11, каб. №1, приймальня Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адмініністрації.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території Чернігівської області вийшло 26.10.2023  № 43/1944 у обласній газеті «Вісник Ч».

Телефон для довідок: 675-533.

Умови конкурcу (doc, 129 КБ)

Перелік документів (doc, 26 КБ)

Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (doc, 46 КБ)

Відомості про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті (doc, 41 КБ)

Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту (doc, 41,5 КБ)

Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів або продовження строку дії договору або дозволу (doc, 43 КБ)

Інвестиційний проєкт-зобов’язання (doc, 37 КБ)

 

02.10.2023

Оголошення про формування складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року №364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування», оголошуємо про формування складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Чернігівській обласній державній адміністрації (надалі – Координаційна рада).

Координаційна рада є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприяння координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території Чернігівської області.

З метою формування персонального складу Координаційної ради запрошуємо до співпраці представників відповідних структур. Листи із пропозиціями щодо кандидатур із зазначенням ПІБ, посади, контактного номера телефону, електронної адреси подаються в електронній формі до Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації  на електронну адресу:  [email protected]  до 20 жовтня 2023 року.

Контактна особа – головний спеціаліст відділу з питань молоді та організації оздоровлення дітей Таланцева Тетяна Володимирівна, тел. 067-278-78-86

 

14.08.2023

Оголошення про формування персонального складу членів Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при ОДА

Чернігівська обласна державна адміністрація повідомляє про формування персонального складу членів Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при обласній державній адміністрації.

Відповідно до Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  4 серпня 2023 р. № 812, склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становить шість осіб, внутрішньо переміщених осіб — дев’ять осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб, — три особи.

До складу Ради входять, зокрема:

- внутрішньо переміщені особи, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи є адміністративно-територіальна одиниця, яка є адресою останнього задекларованого/зареєстрованого місця проживання внутрішньо переміщеної особи, на юрисдикцію якої поширюються повноваження органу, при якому утворено Раду, в тому числі які є представниками суб’єктів господарювання, які в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи;

- по одному представнику від громадських об’єднань, в статуті яких визначено, що їх діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах адміністративно-територіальної одиниці, на юрисдикцію якої поширюються повноваження органу, при якому утворено Раду.

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб та представників громадських об’єднань долучитись до участі у відборі при формуванні складу Ради.

Перелік документів для участі у відборі до складу членів Ради внутрішньо переміщені особи та представники громадських об’єднань:

  • заява у довільній формі;
  • документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;
  • документ про освіту (за наявності);
  • мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;
  • відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);
  • довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Документи щодо включення осіб до складу членів Ради подаються до 23.08.2023 Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації за адресою:

14000, м. Чернігів, проспект Миру, 116-а,

 тел. для довідок: (04622) 5 99 38,

 e-mail: [email protected]

 Документи можуть подаватися в електронній та/або паперовій формі.

 

01.08.2023

Оголошення про засідання Комісії з реабілітації в Чернігівській області

Регіональна комісія з реабілітації в Чернігівській області інформує, що 11 серпня о 14:00, в приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, перший поверх) відбудеться засідання комісії з реабілітації в Чернігівській області.

Проєкт порядку денного засідання комісії додається.

Порядок денний засідання:

1. Попередній розгляд обставин, пов’язаних з учиненням репресій, заслуховування пояснень заявників або інших осіб щодо обставин здійснення репресій проти конкретних осіб:

1.1 Довгаля Г.М.

1.2 Терейковського В.В.

1.3 Насінника І.Г.

1.4 Рембловича І.С.

2. Різне.

Довідки за телефоном: тел. моб. 0931927250, тел. роб. 77-60-70, Потапенко Олена Михайлівна – секретар комісії.

 

17.07.2023

До уваги підприємств-товаровиробників Чернігівщини!


На виконання заходів Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина – конкурентоспроможний регіон» діє механізм часткового відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях (далі – часткове відшкодування).

Метою часткового відшкодування є підтримка місцевих товаровиробників, що сприятиме створенню нових робочих місць та просуванню продукції місцевого виробництва на національному і міжнародному рівнях.     

Для отримання часткового відшкодування у межах бюджетного року підприємство за фактом участі у виставково-ярмарковому заході подає Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації документи протягом 30 (тридцяти) календарних днів.

Часткове відшкодування надається підприємству як фінансова підтримка на безповоротній основі один раз на відповідний календарний рік.

Розмір часткового відшкодування становить 30 % від фактичних витрат, але в обсягах не більше 50,0 тис. грн. у разі очної участі та не більше 5,0 тис. грн. у разі  заочної участі у виставково-ярмарковому заході. 

З умовами Порядку надання часткового відшкодування можна ознайомитись на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Чернігівщино, купуй рідне» за посиланням: https://cg.gov.ua/index.php?id=28637&tp=1   або в рубриці «Для громадськості»/«Обласні програми»  https://cg.gov.ua/index.php?id=15239&tp=1 .

За більш детальною інформацією просимо звертатись до Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за телефоном: (0462) 675-739.

 

27.06.2023

Оголошення
про початок подання пропозицій до переліку проектів і заходів фінансування яких може здійснюватися за рахунок коштів державного бюджету за бюджетною програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проектування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення»

На засіданні Уряду, було прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 16.06.2023 № 608, якою затверджено Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення (далі-Порядок).

Відповідно п.6 Порядку, обласна військова адміністрація оголошує про початок подання пропозицій до переліку проєктів і заходів з проектування, відновлення, будівництва, модернізації, облаштування, ремонту об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення.

Виконавчі органи сільських, селищних, міських рад, районні військові адміністрації подають переліки проєктів і заходів, зазначених у пункті 3 Порядку, на розгляд обласній військовій адміністрації.

Умовами надання субвенції є:

1) комунальна форма власності об’єкта, для фінансування якого залучається Субвенція;

2) співфінансування за рахунок місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством, на покриття витрат на сплату податків і зборів (у тому числі податку на додану вартість) тощо;

3) об’єкт, для фінансування якого залучається субвенція, розміщується на території, де органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі;

4) обґрунтування спроможності подальшого утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів об’єктів комунальної власності;

5) спрямування субвенції на створення, приріст чи оновлення основних фондів комунальної форми власності;

6) календарний план реалізації проекту на період від одного до трьох років.

Перелік матеріалів, що подаються заявниками разом з переліком проєктів і заходів, затверджений на засіданні обласного координаційного штабу з відбудови населених пунктів та територій Чернігівської області 27 червня 2023 року:

  1. Перелік проєктів і заходів, які запропоновано реалізовувати за рахунок коштів Субвенції (Додаток 1, 27 КБ, xlsx).
  2. У розрізі кожного проєкту необхідно надати:
  • Копія зведеного кошторисного розрахунку (у разі наявності) або орієнтовний розрахунок вартості проєкту підготовлений проектантом (орієнтовний зведений кошторисний розрахунок вартості проекту). Для проєктів з виготовлення проєктної документації надається три комерційні пропозиції від проєктантів.
  • Копія звіту за результатами експертизи проєкту будівництва
    (у разі наявності).
  • Копія рішення відповідного органу влади (наказу, розпорядження, рішення) про затвердження проєктної документації (у разі наявності експертизи проєкту будівництва).
  • Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно або свідоцтво про право власності (у разі нового будівництва – витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно або Державний акт на право власності на земельну ділянку).
  • Інформація щодо розташування об’єкту, відповідно до безпекової ситуації.
  •  Гарантійний лист щодо забезпечення співфінансування проектів і заходів за рахунок місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством у обсязі, необхідному для покриття витрат на сплату податків і зборів (у тому числі податку на додану вартість).
  • Довідка щодо залишкової вартості проєкту станом на дату подання пропозицій (у разі, якщо реалізацію проєкту розпочато у попередній період).
  • Витяг з Реєстру пошкодженого та знищеного майна (якщо об’єкт було пошкоджено/зруйновано внаслідок збройної агресії рф).

Переліки проєктів і заходів подаються в електронній формі з накладенням на них кваліфікованого електронного підпису та печатки у форматі .p7s, а також з використанням Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури.

         Для отримання доступу до Єдиної цифрової системи органам місцевого самоврядування необхідно заповнити форму за посиланням: https://cutt.ly/G4zDSoc.

         Після отримання доступу до Єдиної цифрової системи на вказану в формі електронну адресу, прийде інструкція користувача. Доступ до Єдиної цифрової системи наявний за посиланням: https://rebuild.gov.ua.

Відповідно до п. 7 Порядку перелік проєктів і заходів формується обласною військовою адміністрацією з урахуванням доцільності, ефективності, взаємоузгодженості, пріоритетності реалізації запропонованих проєктів і заходів. З цією метою до переліку зазначених документів необхідно надати фінансово-економічні розрахунки та обґрунтування щодо виділення необхідного обсягу коштів.

Пропозиції про участь у відборі проєктів і заходів з матеріалами необхідно подати в строк до 07 липня ц.р. включно  Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації на електронну адресу [email protected].

Переліки проєктів і заходів з матеріалами подані не повному обсязі, відповідно до визначеного переліку матеріалів, не будуть подані до розгляду координаційного штабу.

Контактна особа – Тетяна Венжега, (096) 361 83 89.

 

16.06.2023

Інформація щодо результатів збору пропозицій від громадськості до Програми комплексного відновлення Чернігівської області

Відповідно до розпорядження Чернігівської обласної військової адміністрації від 16.05.2023 № 263 розробляється проєкт Програми комплексного відновлення Чернігівської області.

Програма спрямована на: основні просторові, містобудівні та соціально-економічні пріоритети політики відновлення і включає в себе комплекс заходів для забезпечення відновлення території відповідної громади (її частини), яка постраждала внаслідок збройної агресії проти України або яка є місцем концентрації соціально-економічних, інфраструктурних, екологічних чи інших кризових явищ.

Збір пропозицій від громадськості здійснювався Управлінням містобудування та архітектури обласної державної адміністрації з 19 травня по 15 червня 2023 року, за цей час пропозиції до Програми не надходили.

Управління містобудування та архітектури 
обласної державної адміністрації

 

19.05.2023

Оголошення щодо надання пропозицій до комплексного відновлення Чернігівської області

Відповідно до розпорядження Чернігівської обласної військової адміністрації від 16.05.2023 № 263 розробляється проєкт Програми комплексного відновлення Чернігівської області.

Програма спрямована на: основні просторові, містобудівні та соціально-економічні пріоритети політики відновлення і включає в себе комплекс заходів для забезпечення відновлення території відповідної громади (її частини), яка постраждала внаслідок збройної агресії проти України або яка є місцем концентрації соціально-економічних, інфраструктурних, екологічних чи інших кризових явищ.

Збір пропозицій від громадськості буде здійснюватися Управлінням містобудування та архітектури обласної державної адміністрації з 19 травня по 15 червня 2023 року за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 21-А, т/ф. 77-45-86, е-пошта: [email protected].

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Контактна особа: Куреня Сергій Олександрович – в.о. начальника Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації, конт. тел. (0462) 67-69-57.

 

02.02.2023

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території Чернігівської області.

Конкурси відбудуться 14 березня 2023 року о 10:00 у приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал.№ 1. Документи на конкурс приймаються до 15.02.2023 включно за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Єлецька, 11, каб. №1, приймальня Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адмініністрації.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території Чернігівської області вийде 02.02.2023 № 5/1906 у обласній газеті «Вісник Ч».

Телефон для довідок: 675-533.

Умови конкурcу (doc, 250 КБ)

Перелік обов’язкових документів, що подаються перевізником-претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом (doc, 26 КБ)

Заява (doc, 46,5 КБ)

Відомості про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті (doc, 41,5 КБ)

Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту (doc, 42 КБ)

Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів або продовження строку дії договору або дозволу (doc, 43,5 КБ)

Інвестиційний проєкт–зобов’язання (doc, 37 КБ)

 

08.02.2022

На Чернігівщині розпочато підготовку
до відзначення Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2022 року на виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в області відзначатиметься День Героїв Небесної Сотні.

Чернігівська обласна державна адміністрація звертається до громадських організацій області з пропозицією висловити власне бачення та формат обласних заходів до Дня Героїв Небесної Сотні.

Чернігівська облдержадміністрація готова взяти на себе частину фінансових витрат, необхідних для реалізації запропонованих громадськими організаціями заходів (музичний супровід, квіткова продукція, транспортні послуги тощо).

Пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Героїв Небесної Сотні надсилати до 13 лютого 2022 року на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації: [email protected]

У темі листа просимо обов’язково зазначати «Пропозиції з відзначення Дня Героїв Небесної Сотні».

Контактна особа: Ігор Жирнов, заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-59).

 

20.01.2022

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування,
що не виходять за межі території Чернігівської області

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути).

Конкурси відбудуться 24 лютого 2022 року о 10:00 у приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал.№1. Документи на конкурс приймаються до 09.02.2022 включно за адресою: 14000,  м. Чернігів, вул. Єлецька, 11, каб. №1, приймальня Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адмініністрації.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийде 20.01.2022 №3/1862 у обласній газеті «Вісник Ч».

УВАГА!!!

Відповідно до додатку 1 до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081, перевізник до заяви, зокрема, додає копію податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останній квартал.

Наказом Міністерства фінансів України від 15.12.2020 №773 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 грудня 2020р. за №1304/35587) змінено форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) на форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

Враховуючи викладене, перевізникам – претендентам, які приймають участь у конкурсах з перевезення пасажирів на приміських, міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути), необхідно додавати до заяви копію Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за останній квартал, передбаченого вимогами наказу Міністерства фінансів України від 15.12.2020 №773 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 грудня 2020р. за №1304/35587) «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 13 січня 2015 року №4».

Телефон для довідок: 675-533.

Умови конкурcів

Перелік документів

 

10.11.2021

На Чернігівщині розпочато підготовку до відзначення Дня Гідності та Свободи

З метою належного відзначення у 2021 році Дня Гідності та Свободи, у зв'язку з восьмою річницею початку масових акцій громадського протесту, що відбулися під час Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, Чернігівською обласною державною адміністрацією розробляється відповідний обласний план заходів.

Чернігівська обласна державна адміністрація звертається до громадських організацій області з пропозицією висловити власне бачення та формат обласних заходів до Дня Гідності та Свободи.

Чернігівська облдержадміністрація готова забезпечити частину фінансових витрат, необхідних для реалізації запропонованих громадськими організаціями заходів (музичний супровід, транспортні послуги тощо).

Пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Гідності та Свободи надсилати до 15 листопада 2021 року на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації: [email protected]. У темі листа просимо обов’язково зазначати «Пропозиції до плану заходів».

Контактна особа: Ігор Жирнов — заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-59).

 

10.11.2021

Оголошення про збір інформації щодо скасування чи перегляду нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України або центральних органів виконавчої влади

Указами Президента України Володимира Зеленського від 20 вересня 2020 року № 713/2019 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення економічного зростання, стимулювання розвитку регіонів та запобігання корупції» та від 08 листопада 2019 року № 837/2019 «Про невідкладні заходи щодо проведення реформ і зміцнення держави» Кабінету Міністрів України поставлено завдання щодо проведення дерегуляції господарської діяльності.

Державна регуляторна служба України збирає інформацію щодо необхідності скасування чи перегляду нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України або центральних органів виконавчої влади.

Просимо надати відповідні пропозиції щодо скасування чи перегляду нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України або центральних органів виконавчої  влади у термін до 15 листопада 2021 року Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації на електронну адресу [email protected] за формою (тут). 

 

13.10.2021

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути).

Конкурси відбудуться 16 листопада 2021 року о 10:00 у приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал.№1. Документи на конкурс приймаються до 28.10.2021 включно за адресою: 14000,  м. Чернігів, вул. Єлецька, 11, каб. №1, приймальня Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адмініністрації.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийде 14.10.2021 № 41/1848 у обласній газеті «Вісник Ч».

УВАГА!!!

Відповідно до додатку 1 до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081, перевізник до заяви, зокрема, додає копію податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останній квартал.

Наказом Міністерства фінансів України від 15.12.2020 №773 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 грудня 2020р. за №1304/35587) змінено форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) на форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

Враховуючи викладене, перевізникам – претендентам, які приймають участь у конкурсах з перевезення пасажирів на приміських, міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути), необхідно додавати до заяви копію Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за останній квартал, передбаченого вимогами наказу Міністерства фінансів України від 15.12.2020 №773 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 грудня 2020р. за №1304/35587) «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 13 січня 2015 року №4».

Телефон для довідок: 675-533

Перелік необхідних документів на конкурс

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА Про недопущення до участі у конкурсі перевізників-претендентів.doc

Розпорядження голови ОДА Про переможців конкурсів.doc

 

05.10.2021

ОГОЛОШЕННЯ
про продовження терміну подачі документів на участь у конкурсі «Chernihiv Innovation Challenge»

Департамент економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації повідомляє, що за побажаннями розробників інновацій термін подачі документів на участь у конкурсі «Chernihiv Innovation Challenge»  (далі - Конкурс) продовжується до 20 жовтня 2021 року включно.

Документи на Конкурс приймаються у робочі дні з 10 год. по 13 год. за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12 (ІІІ поверх), Агенція регіонального розвитку Чернігівської області.

Більш детальну інформацію щодо умов проведення Конкурсу та  переліку необхідних документів можна отримати:

за телефонами (0462) 669-636, 669-311,+380502802865;

е-mail: [email protected] та [email protected].

Для реєстрації в Конкурсі кожний автор (розробник, представник колективу розробників) подає документи у паперовому вигляді та їх електронні копії у форматі pdf, jpg (за можливості).

Порядок проведення Конкурсу «Chernihiv Innovation Challenge» додається.

До участі у Конкурсі запрошуються науковці, інженерно-технічні працівники та винахідники, також приймаються колективні інноваційні розробки (винаходи).

Переможці Конкурсу визначаються за номінаціями:

- технічні та технологічні новації;

- агроінновації;

- електронні та інформаційно-цифрові технології;

- соціально-економічні технології;

- молодіжні новації.

На Конкурс приймаються інноваційні розробки (винаходи), розроблені за останні 5 років (відлік зазначеного терміну починається з часу  впровадження у виробництво або отримання охоронних документів на об’єкти права інтелектуальної власності (або подачі документів на їх отримання), або першої публікації у засобах масової інформації (інших інформаційних та інтернетресурсах), або виготовлення дослідного зразка тощо), незалежно від їх участі в інших конкурсах.

У  номінації  «молодіжні  новації»  можуть  брати  участь  конкурсні  роботи, розробники  яких  мають  вік  від  14  до  22  років (вказані  вікові обмеження  не  поширюються  на  співавторів  –  керівників  розробників (колективу розробників) цієї вікової категорії).

Конкурсні роботи, які раніше були визнані переможцями цього Конкурсу до участі у конкурсі не допускаються.

Участь у Конкурсі безкоштовна.

Порядок проведення конкурсу «Chernihiv Innovation Challenge»

 

22.09.2021

ОГОЛОШЕННЯ
на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 10.09.2021 № 877 «Про оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради» та рішення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради від 22.09.2020 № 1 оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради.

Вимоги до кандидатів:

-        громадянство України;

-        вільне володіння українською мовою;

-        повна вища освіта екологічного, біологічного або географічного спрямування (відповідно до частини першої статті 12 Закону України «Про природно-заповідний фонд України»);

-        мати перспективний план розвитку регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» та пропозиції щодо управління комунальним закладом.

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсному відборі:

1.      Письмова заява про участь у конкурсному відборі.

2.      Біографічна довідка (резюме) у довільній формі.

3.      Копія документів про освіту (з додатками).

4.      Копія паспорта громадянина України.

5.      Письмова згода на збір, обробку та оприлюднення персональних даних.

6.      Копія трудової книжки.

7.      Електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік.

8.      Перспективний план розвитку регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» та пропозиції щодо управління комунальним закладом.

9.      Інші документи (за бажанням).

Основні напрямки діяльності
на посаді директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради

  1. Збереження та відтворення цінних природних та історико-культурних комплексів та природних об’єктів.
  2. Організація, розроблення та впровадження наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища, природних ресурсів, ландшафтного та біологічного різноманіття.
  3. Створення умов для організованого туризму, відпочинку та інших видів рекреаційної діяльності в природних умовах з додержанням режиму охорони заповідних комплексів та об’єктів.
  4. Проведення екологічної освітньої-виховної роботи.
  5. Організаційно-адміністративна робота, відповідно до Положення про комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної рад та чинного законодавства.
  6. Зв’язки з громадськістю.

Умови оплати праці

Посадовий оклад, згідно штатного розпису, становить 8010,00 грн, встановленого відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 20.02.2006 № 172 «Про встановлення посадового окладу (тарифної ставки) працівника I тарифного розряду Єдиної тарифної сітки та внесення змін у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298» та інші види надбавок та доплат відповідно до законодавства.

Документи приймаються Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою м. Чернігів, проспект Миру, 14, кабінет № 406, електронна адреса: [email protected] протягом 30 календарних днів з наступного після дати оприлюднення цього оголошення.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (0462) 651-619. Контактна особа – головний спеціаліст з питань персоналу Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації – Кирієнко Юлія.

 

21.09.2021

Оголошення
про засідання Комісії з реабілітації в Чернігівській області

Регіональна комісія з реабілітації в Чернігівській області інформує, що 1 жовтня 14:00, в приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, перший поверх) відбудеться засідання комісії з реабілітації в Чернігівській області.

Проект порядку денного засідання комісії додається.

Порядок денний засідання:

1. Попередній розгляд обставин, пов’язаних з учиненням репресій, заслуховування пояснень заявників або інших осіб щодо обставин здійснення репресій проти конкретних осіб:

1.1. Кобця В.П.

1.2. Коваленка Г.А.

1.3. Медведя П.М.

1.4. Москаленка К.Г.

1.5. Сартісон Л.Х.

2. Різне.

Довідки за телефоном: тел. моб. 0931927250, тел. роб. 67-58-71, Потапенко Олена Михайлівна – секретар комісії.

 

27.08.2021

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу інноваційних розробок «
Chernihiv Innovation Challenge»

Конкурс проводиться на виконання Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021 – 2027 роки, затвердженої рішенням другої (позачергової) сесії обласної ради восьмого скликання від 26 січня 2021 року № 5-2/VIIІ, з метою стимулювання інноваційної діяльності, популяризації та просування на ринок інноваційних розробок.

Організатором конкурсу є Департамент економічного розвитку  Чернігівської обласної державної адміністрації.

До участі у конкурсі запрошуються науковці, інженерно-технічні працівники та винахідники, також приймаються колективні інноваційні розробки (винаходи).

Переможці конкурсу визначаються за номінаціями:

- технічні та технологічні новації;

- агроінновації;

- електронні та інформаційно-цифрові технології;

- соціально-економічні технології;

- молодіжні новації.

На конкурс приймаються інноваційні розробки (винаходи), розроблені за останні 5 років (відлік зазначеного терміну починається з часу  впровадження у виробництво або отримання охоронних документів на об’єкти права інтелектуальної власності (або подачі документів на їх отримання), або першої публікації у засобах масової інформації (інших інформаційних та інтернетресурсах), або виготовлення дослідного зразка тощо), незалежно від їх участі в інших конкурсах.

У  номінації  «молодіжні  новації»  можуть  брати  участь  конкурсні  роботи, розробники  яких  мають  вік  від  14  до  22  років (вказані  вікові обмеження  не  поширюються  на  співавторів  –  керівників  розробників (колективу розробників) цієї вікової категорії).

Конкурсні роботи, які раніше були визнані переможцями цього конкурсу до участі у конкурсі не допускаються.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Документи на конкурс приймаються до 30 вересня 2021 року включно у робочі дні з 10 год. по 13 год. за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12 (ІІІ поверх), Агенція регіонального розвитку Чернігівської області.

Більш детальну інформацією щодо умов проведення конкурсу та  переліку необхідних документів можна отримати за телефонами:             (0462) 669-636, 669-311,  +380502802865; E-mail: [email protected].

Для реєстрації в конкурсі кожний автор (розробник, представник колективу розробників) подає документи у паперовому вигляді та їх електронні копії у форматі pdf, jpg (за можливості).

Порядок проведення конкурсу «Chernihiv Innovation Challenge»

 

02.07.2021

Увага! Щодо підготовки теплових господарств до роботи в опалювальний період

Підприємствам, установам та організаціям – споживачам теплової енергії (лікувальним, дошкільним, навчальним та іншим закладам соціального призначення)! З метою належної та своєчасної підготовки теплових мереж, теплових пунктів та місцевих систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання (далі - ГВП) до роботи в осінньо-зимовому періоді 2021/22 року, попередженню відмов у системах теплоспоживання під час проходження опалювального періоду, Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання наступних заходів, згідно вимог Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду (далі – ППТГдоОП), затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. № 620/378:

-  затвердити розпорядчим документом плани організаційно-технічних заходів з підготовки теплових господарств, що знаходяться у власності або господарському віданні (за договором), до роботи в опалювальному періоді з призначенням  відповідальних осіб за їх виконання;

-  уточнити приєднані теплові навантаження, виконати перерахунок гідравлічного режиму (за необхідності);

-  забезпечити відповідність розмірів встановлених розрахункових лімітних звужувальних пристроїв, їх пломбування теплопостачальною організацією;

-  провести ремонтні та профілактичні роботи на тепловикористальних установках,  теплових мережах, системах теплоспоживання у необхідних обсягах;

-  провести налагоджувальні роботи з усунення порушень, виявлених у теплових та гідравлічних режимах роботи систем теплоспоживання;

-  виконати гідравлічні випробування теплових мереж, систем опалення та ГВП на щільність та міцність, провести їх промивку;

-  виконати шурфування теплових мереж або застосувати інші методи контролю їх стану з метою з’ясування ступеню корозійного пошкодження трубопроводів;

-  відновити антикорозійне покриття та теплову ізоляцію на трубопроводах теплових мереж;

-  привести у справний технічний стан обладнання та засоби вимірювальної техніки вузлів керування, розташованих в теплових пунктах;

-  укомплектувати відповідні підрозділи обслуговувальним персоналом, провести його навчання та перевірку знань, протиаварійні тренування персоналу щодо ліквідації відмов у системах теплоспоживання;

-  укомплектувати теплові пункти та робочі місця обслуговувального персоналу технічною документацією;

-  провести перевірку готовності теплових господарств до роботи в опалювальний період за участю представників Управління Держенергонагляду у Чернігівській області (далі – Управління) у встановлені терміни, згідно з вимогами розділу Х ППТГ до ОП.

Копію розроблених заходів та розпорядчого документа, яким ці заходи вводяться в дію, надати до Управління у термін до 16.07.2021 на електронну адресу: [email protected].

Заздалегідь письмово повідомити Управління щодо термінів роботи комісії з визначення стану готовності підпорядкованих теплових господарств до роботи в опалювальний період з наданням розпорядчого документа щодо затвердження складу комісії.

Крім того, рекомендуємо у разі потреби звернутися до Управління стосовно залучення державних інспекторів до огляду (оцінки) технічного стану енергетичного устаткування з метою надання рекомендацій щодо визначення оптимальних обсягів ремонтних та профілактичних робіт.

Державна інспекція енергетичного нагляду України

02.07.2021

Увага! Щодо підготовки джерел теплової енергії до роботи в опалювальний період

Теплогенеруючим, теплотранспортуючим, теплопостачальним та теплосервісним організаціям! З метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії, теплових мереж та теплових пунктів до роботи в осінньо-зимовому періоді 2021/22 року, попередженню технологічних порушень на енергетичному обладнанні та мережах під час проходження опалювального періоду Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання наступних заходів згідно вимог Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду (далі – ППТГдоОП), затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378:

-       затвердити розпорядчим документом плани організаційно-технічних заходів з підготовки теплових господарств, що знаходяться у власності або господарському віданні (за договором), до роботи в опалювальному періоді з призначенням  відповідальних осіб за їх виконання;

-       розробити та затвердити графіки проведення профілактичних робіт, ремонтів і заміни устаткування;

-       забезпечити укладення на наступний опалювальний період договорів на постачання палива, електричної енергії та водопостачання;

-       розробити та затвердити графіки обмеження відпуску тепла та теплоносія у разі обмеження постачання паливно-енергетичних ресурсів, в умовах надзвичайних ситуацій та при ліквідації технологічних порушень в системах теплопостачання;

-       уточнити приєднані теплові навантаження, виконати перерахунок гідравлічного режиму (за необхідності), провести контроль відповідності розмірів встановлених розрахункових лімітних звужувальних пристроїв у споживачів теплової енергії, їх пломбування;

-       забезпечити розробку температурного графіка центрального регулювання відпуску теплової енергії, режимних карт роботи теплового обладнання і мереж;

-       провести ремонтні та профілактичні роботи на теплових,  тепловикористальних установках і мережах у необхідних обсягах;

-       провести налагоджувальні роботи з усунення порушень, виявлених у теплових та гідравлічних режимах роботи систем теплопостачання;

-       виконати гідравлічні випробування котлоагрегатів, тепловикористальних установок, теплових мереж, систем опалення та ГВП власних об’єктів на щільність та міцність, провести їх промивку;

-       виконати шурфування теплових мереж або застосувати інші методи контролю їх стану з метою з’ясування ступеню корозійного пошкодження трубопроводів;

-       відновити антикорозійне покриття та теплову ізоляцію на трубопроводах теплових мереж;

-       привести у справний технічний стан обладнання теплових пунктів, вузлів обліку теплової енергії, контрольно-вимірювальних пристроїв та автоматики;

-       укомплектувати відповідні підрозділи обслуговувальним персоналом, провести його навчання та перевірку знань, протиаварійні тренування персоналу щодо ліквідації технологічних порушень у системах теплопостачання;

-       укомплектувати робочі місця виробничого персоналу оперативною та технічною документацією;

-       забезпечити накопичення палива відповідно до технологічних потреб;

-       провести перевірку готовності теплових господарств до роботи в опалювальний період за участю представників Управління Держенергонагляду у Чернігівській області (далі – Управління) в установлені терміни згідно з вимогами розділу Х ППТГдоОП.

Копію розпорядчого документа, яким затверджено план організаційно-технічних заходів з підготовки теплових господарств, надати до Управління у термін до 05.07.2021 на електрону адресу: [email protected].

Заздалегідь письмово повідомити Управління щодо термінів роботи комісії з визначення стану готовності підпорядкованих теплових господарств до роботи в опалювальний період з наданням розпорядчого документа щодо затвердження складу комісії.

Крім того, рекомендуємо у разі потреби звернутися до Управління стосовно залучення державних інспекторів до огляду (оцінки) технічного стану енергетичного устаткування з метою надання рекомендацій щодо визначення оптимальних обсягів ремонтних та профілактичних робіт.

Державна інспекція енергетичного нагляду України

01.06.2021

Увага перевізники області!

Відповідно до додатку 1 до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081, перевізник до заяви, зокрема, додає копію податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останній квартал.

Наказом Міністерства фінансів України від 15.12.2020 №773 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 грудня 2020р. за №1304/35587) змінено форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) на форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

Враховуючи викладене, перевізникам – претендентам, які приймають участь у конкурсах з перевезення пасажирів на приміських, міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути), необхідно додавати до заяви копію Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за останній квартал, передбаченого вимогами наказу Міністерства фінансів України від 15.12.2020 №773 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 грудня 2020р. за №1304/35587) «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 13 січня 2015 року №4».

28.05.2021

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути).

Конкурси відбудуться 1 липня 2021 року о 10:00 у приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал.№1. Документи на конкурс приймаються з 27.05.2021 по 10.06.2021 включно за адресою: 14000,  м. Чернігів, вул. Єлецька, 11, каб. №1, приймальня Департаменту   енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адмініністрації.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 27.05.2021 №21/1828 у обласній газеті «Вісник Ч»

Телефон для довідок: 675-533

Перелік необхідних документів на конкурс

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

 

01.03.2021

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути).

Конкурси відбудуться 31 березня 2021 року о 10:00 у приміщенні Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Документи на конкурс приймаються з 25.02.2021 по 11.03.2021 включно. Реєстрація учасників конкурсів з 9:00 год.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 25.02.2021 №8/1815 у обласній газеті «Вісник Ч»

Телефон для довідок: 675-533

Перелік необхідних документів на конкурс

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

Розпорядження голови ОДА "Про недопущення до участі у конкурсах"

 

24.06.2020

УВАГА перевізники області!!!

Чернігівська обласна державна адміністрація 26.06.2020 продовжує засідання Конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсу на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області (внутрішньообласні маршрути), обласної державної адміністрації, яке було розпочато 11.06.2020 року.

Конкурси відбудуться о 10 годині в приміщенні Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5.

Телефон для довідок: 675-909

 

07.05.2020

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути).

Конкурси відбудуться 11 червня 2020 року о 10 годині в приміщенні Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Документи на конкурс приймаються з 07.05.2020 по 22.05.2020 включно. Реєстрація учасників конкурсів з 9.00 год.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 07.05.2020 №19/1773 у обласній газеті «Вісник Ч».

Телефон для довідок: (0462) 675-909.

Перелік необхідних документів на конкурс

УВАГА!!!

Рішення про результати конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету.

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

Розпорядження голови ОДА "Про недопущення до участі у конкурсах"

 

 

02.04.2020

Оголошення

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА відповідно до Закону України «Про культуру» оголошує конкурс на заміщення посади директора КЗ «Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний  театр імені Т.Г. Шевченка» Чернігівської обласної ради.

У конкурсі можуть брати участь особи, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи на участь приймаються протягом 30 днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу. Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

 Публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років кандидати презентують під час другого засідання конкурсної комісії.

  Особа може надати інші документи на свій розсуд, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Відповідальність за достовірність поданої інформації несе кандидат.

Зазначені документи надсилати на поштову та електронну адресу або подавати особисто до Департаменту за адресою: вул. Коцюбинського, 70,         м. Чернігів, 14000, відповідальна особа – Бондаренко Н.С., контактний телефон: (0462) 611-985, електронна адреса: [email protected]  з позначкою «документи на конкурс».

Департамент розпочинає формування конкурсної комісії з дня публікації оголошення про проведення конкурсу.

Конкурсний добір закінчується не пізніше двох місяців з дня оголошення конкурсу.

Департамент просить громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подати по три кандидатури, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії, протягом 20 днів з дня оголошення конкурсу.

 

16.03.2020

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

26 березня 2020 року відбудеться публічний звіт про підсумки  діяльності Варвинської районної державної адміністрації за 2019 рік.  В. о. голови райдержадміністрації  Володимир Левадний звітуватиме перед громадськістю в ході засідання 26 сесії Варвинської районної ради 7 скликання. 

Регламент заходу:

10:00 – 10:30 – презентація публічного звіту.

10:30–11:00 – запитання та відповіді.

Запрошуються представники громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації.

Місце проведення: зал засідань Варвинської районної ради (смт Варва, вул. Шевченка,38).

Відповідальний структурний підрозділ: відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності, цифрового розвитку, документообігу та контролю апарату райдержадміністрації.

Контактна особа: начальник відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності, цифрового розвитку, документообігу та контролю апарату райдержадміністрації Ляшенко Надія Миколаївна, тел.: (04636) 2-12-52.

Інформацію про учасників просимо надати до 8.30   23 березня  2020 року на електронну адресу: [email protected]  (з позначкою «Пропозиції до публічного звіту»).

Звіт в.о.голови Варвинської райдержадміністрації за підсумками діяльності у 2019 році

 

11.03.2020

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

17 березня 2020 року відбудеться публічний звіт голови Ніжинської районної державної адміністрації  Івашина Вячеслава Анатолійовича.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності районної державної адміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

10.00 – 10.30 – презентація публічного звіту.

10.30 – 10.50 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських об’єднань, членів Громадської ради при райдержадміністрації, представників органів місцевого самоврядування, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення:  зала засідань районної державної адміністрації.

Відповідальний структурний підрозділ: Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю апарату Ніжинської районної державної адміністрації.

Контактна особа: Чепурна Олена Віталіївна, заступник керівника апарату - начальник відділу. тел: 7-31-29

Звіт голови Ніжинської райдержадміністрації за підсумками діяльності у 2019 році

10.03.2020

Розпочато конкурс проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області

Відповідно до Положення про порядок ініціювання та подання проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області, затвердженого розпорядженням голови Чернігівської обласної державної адміністрації від          31 січня 2020 року № 57 «Про затвердження Положення про порядок ініціювання та подання проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області» та рішення регіональної конкурсної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР було прийнято рішення про оголошення конкурсу проєктів Всеукраїнського громадського бюджету Чернігівської області, який стартує 10 березня п.р. та затверджено обсяг коштів ДФРР для реалізації проектів в розмірі 5 млн гривень.

У конкурсному відборі можуть брати участь громадяни Чернігівської області віком від 18 років, заявники, наукові установи, громадські організації, які здійснюють діяльність в межах Чернігівської області.

      При підготовці проєкту ініціатор забезпечує його відповідність таким вимогам:

·     термін реалізації становить від 1 до 3 років;

·     співфінансування з місцевих бюджетів на рівні не менше 10 відсотків;

·     загальна кошторисна вартість проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) має складати понад 5 млн. гривень, а для інших проєктів – понад 1 млн. гривень;

·     питання реалізації проєкту знаходиться в межах повноважень органів місцевого самоврядування Чернігівської області;

·     реалізація проєкту має здійснюватися виключно на об’єктах, які належать до комунальної форми власності, та/або на землях комунальної форми власності;

·     сфера реалізації проєкту має бути публічною.

Проекти мають відповідати Державній стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року та Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року, затвердженого на п’ятнадцятій сесії Чернігівської обласної ради сьомого скликання від 04 жовтня 2018 року № 7-15/VII.

Для участі в конкурсі проект потрібно подати на платформу за посиланням та надіслати в електронному вигляді в форматі pdf, окрім Аплікаційної форми (додаток 1 до Положення), яка надсилається в форматі pdf та docx на електронну адресу [email protected].

В паперовому вигляді проект з повним комплектом документів надсилається на адресу: Департамент розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000 (з поміткою «Всеукраїнській громадський бюджет»).

Регіональний адміністратор платформи – Понуренко Олександр

Контактна інформація

Електронна адреса: [email protected]

тел. (0462) 675-648  м.т. (067) 99 00 747

Розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації №57 від 31.01.2020 року

Технічні завдання

Додаток 1 до Положення

Додаток 2 до Положення

Додаток 3 до Положення

Додаток 4 до Положення

Додаток 5 до Положення

Алгоритм проведення конкурсу ВГБ

Презентация ВГБ

 

03.03.2020

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

12 березня 2020 року відбудеться публічний звіт голови Ріпкинської районної державної адміністрації ГЕННАДІЯ ПОЛЯКА.

Під час звіту буде представлена інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного та місцевих бюджетів та інші питання щодо діяльності районної державної адміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

11.00 – 11.40 – презентація публічного звіту.

11.40 – 12.00 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських об’єднань, членів Громадської ради при райдержадміністрації, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення: зала засідань Ріпкинської районної державної адміністрації (вул. Святомиколаївська, 85, смт Ріпки).

Відповідальний структурний підрозділ: відділ документообігу, організаційної роботи та контролю районної державної адміністрації.

Контактна особа: головний спеціаліст відділу – Тетяна Калайда, тел.:.(04641) 2-13-01, e-mail: [email protected].

Звіт голови Ріпкинської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

03.03.2020

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

11 березня 2020 року відбудеться публічний звіт голови Борзнянської районної державної адміністрації Проскури Віри Андріївни
Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

10.00 – 10.45 – презентація публічного звіту.

10.45 – 11.45 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадської ради при районній державній адміністрації, громадських організацій, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, керівників підприємств, установ та організацій.

Місце проведення: малий зал засідань Борзнянської районної ради, (м. Борзна, вулиця П. Куліша,104)

Відповідальний структурний підрозділ: загальний відділ, інформаційної та організаційної діяльності апарату районної державної адміністрації

Контактна особа: Гейко Інна Володимирівна, начальник загального відділу, інформаційної та організаційної діяльності апарату районної державної адміністрації, тел. 34-405.

Інформацію про учасників просимо надати до 16 години 10 березня 2020 року на електронну адресу: [email protected]

Звіт голови Борзнянської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 року

 

03.03.2020

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

11 березня 2020 року відбудеться публічний звіт голови Ніжинської районної державної адміністрації  Івашина Вячеслава Анатолійовича.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності районної державної адміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

10.00 – 10.30 – презентація публічного звіту.

10.30 – 10.50 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських об’єднань, членів Громадської ради при райдержадміністрації, представників органів місцевого самоврядування, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення:  зала засідань районної державної адміністрації.

Відповідальний структурний підрозділ: Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю апарату Ніжинської районної державної адміністрації.

Контактна особа: Чепурна Олена Віталіївна, заступник керівника апарату - начальник відділу.

тел: 7-31-29

Звіт голови Ніжинської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

28.02.2020

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

12 березня 2020 року відбудеться публічний звіт голови Талалаївської районної державної адміністрації Дупи Анатолія Петровича.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:                           

10.00 – 10.30 – презентація публічного звіту.

10.30 – 11.00 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення: зал засідань районної державної адміністрації.

Відповідальний структурний підрозділ: загальний відділ апарату районної держаної адміністрації.

Контактна особа: Климова Віта Анатоліївна, начальник загального відділу апарату районної держаної адміністрації, тел.: 2-15-47.

Звіт голови Талалаївської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

28.02.2020

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту 

11 березня 2020 року о 10.00 у сесійній залі Прилуцької районної ради (м. Прилуки, вул. Київська, 220) відбудеться публічний звіт в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації про підсумки діяльності райдержадміністрації за  2019 рік.

Регламент публічного звіту:

10:00 – 11:00 – презентація публічного звіту.

11:00 – 11:30  – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь керівників підприємств, установ, організацій району, представників  громадських об’єднань та організацій, політичних партій,  представників органів місцевого самоврядування, професійних спілок,  жителів Прилуцького району, засоби масової інформації.

Відповідальний структурний підрозділ: відділ організаційної роботи та з питань персоналу апарату Прилуцької райдержадміністрації.

Контактна особа: Александрова Світлана Олександрівна, керівник апарату Прилуцької райдержадміністрації, тел.: (04637) 5-01-28, e-mail: pladm_org@cg.gov.ua

Звіт в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

28.02.2020

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту 

11 березня 2020 року о 10.00 у сесійній залі Прилуцької районної ради (м. Прилуки, вул. Київська, 220) відбудеться публічний звіт в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації про підсумки діяльності райдержадміністрації за  2019 рік.

Регламент публічного звіту:

10:00 – 11:00 – презентація публічного звіту.

11:00 – 11:30  – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь керівників підприємств, установ, організацій району, представників  громадських об’єднань та організацій, політичних партій,  представників органів місцевого самоврядування, професійних спілок,  жителів Прилуцького району, засоби масової інформації.

Відповідальний структурний підрозділ: відділ організаційної роботи та з питань персоналу апарату Прилуцької райдержадміністрації.

Контактна особа: Александрова Світлана Олександрівна, керівник апарату Прилуцької райдержадміністрації, тел.: (04637) 5-01-28, e-mail: pladm_org@cg.gov.ua

Звіт в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

11 березня 2020 року відбудеться публічний звіт голови Бобровицької районної державної адміністрації Кучерини Василя Миколайовича.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

14.00 – 14.15 – презентація публічного звіту.

14.15 – 15.00 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських рад при органах виконавчої влади, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення: малий зал засідань Бобровицької районної державної адміністрації.

Відповідальний структурний підрозділ: відділ з питань діловодства, контролю та організаційно-інформаційної діяльності апарату  районної державної адміністрації.

Контактна особа: Шепель Катерина Анатоліївна,  головний спеціаліст відділу з питань діловодства, контролю та організаційно- інформаційної діяльності апарату районної державної адміністрації, тел.: 2-53-92.
Інформацію про учасників просимо надати до 14 години 11 березня 2020 року на електронну адресу: [email protected]

Звіт голови Бобровицької райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

27 лютого 2020 року о 10 годині відбудеться публічний звіт голови Корюківської районної державної адміністрації Мірошниченка Олексія Володимировича

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

10.00 – 10.20 – Презентація публічного звіту 

10.20 – 10.40 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських рад при органах виконавчої влади, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення:   зал засідань  районної ради  вул.Шевченко, 60 м.Корюківка

Відповідальний структурний підрозділ:  загальний відділ, організаційної діяльності та контролю апарату районної державної адміністрації.

Контактна особа: Кулик Оксана Віталіївна, начальник загального відділу, організаційної діяльності та контролю апарату районної державної адміністрації, тел.. 2 11 77

Звіт голови Корюківської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2091 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

28 лютого 2020 року о 10.00 відбудеться публічний звіт голови Срібнянської районної державної адміністрації Бондаренко Ніни Григорівни за підсумками роботи за 2019 рік.

Регламент заходу:
10.00– 10.30
 – презентація публічного звіту
10.30 – 11.00 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських рад при органах виконавчої влади, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації,  експертів.

Місце проведення: кабінет голови районної державної адміністрації    (смт Срібне, вул. Миру, 54, ІІ поверх).
Відповідальний структурний підрозділ: сектор організаційної роботи, діловодства та роботи зі зверненнями громадян апарату  районної державної адміністрації

Контактна особа: Костянтин Борисович Чаленко, керівник апарату районної державної адміністрації, телефон (046 39) 2-12-32.
Інформацію про учасників просимо надавати до 10 години 28 лютого 2020 року на електронну адресу районної державної адміністрації [email protected]

Звіт голови Срібнянської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

11 березня 2020 року о 10 годині відбудеться публічний звіт голови Сосницької районної державної адміністрації Максименка Олега Івановича.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

10.00 – 10.30 – презентація публічного звіту.

10.30 – 10.45 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських рад при органах виконавчої влади, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення: зал засідань приміщення Сосницької районної ради.

Відповідальний структурний підрозділ: загальний відділ, організаційної роботи та контролю апарату районної державної адміністрації.

Контактна особа: Ступа Світлана Петрівна, головний спеціаліст загального відділу, організаційної роботи та контролю апарату районної державної адміністрації, тел.: 2-14-33.

Звіт голови Сосницької районної державної адміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

28 лютого 2020 року о 10 годині відбудеться публічний звіт голови Менської районної державної адміністрації Щукіна Валерія Миколайовича.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

10.00 – 10.30 – презентація публічного звіту.

10.30 – 10.45 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських рад при органах виконавчої влади, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення: зал засідань приміщення Менської районної ради.

Відповідальний структурний підрозділ: відділ загально-організаційної роботи та інформаційної діяльності апарату районної державної адміністрації.

Контактна особа: Тарануха Алла Миколаївна, головний спеціаліст відділу загально-організаційної роботи та інформаційної діяльності апарату районної державної адміністрації, тел.: 2-13-70.

Звіт голови Менської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році.

 

 Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

28 лютого 2020 року відбудеться публічний звіт в.о. голови Чернігівської районної державної адміністрації Анатолія Кругола за підсумками роботи у 2019 році.

Орієнтовний регламент заходу:

10:00 – 10:30 – презентація публічного звіту в.о. голови районної державної адміністрації Анатолія Кругола.

10:30 – 11:00 – запитання та відповіді.

 Місце проведення: Чернігівська районна державна адміністрація (м. Чернігів, вул. Шевченка, 48), велика зала.

Відповідальний структурний підрозділ: сектор організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної  державної адміністрації. тел. (04622) 3-50-29.
Контактна особа: Керівник апарату райдержадміністрації - Куриленко Тетяна Петрівна, тел. (04622) 3-30-61.

e-mail: [email protected]

Запрошуються представники громадських рад при органах виконавчої влади, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, профільні експерти.

Звіт в.о. голови Чернігівської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

26 лютого 2020 року відбудеться публічний звіт в.о. голови Новгород-Сіверської  районної державної адміністрації Руслана Веремієнка.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету, інші питання щодо діяльності районної державної адміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

10.00 – 10.40 – презентація публічного звіту.

10.40 – 11.00 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників Громадської ради при районній державній адміністрації, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення: зала засідань районної державної адміністрації (м. Новгород-Сіверський вул. Б. Майстренка, 6, 4-ий поверх).

Відповідальний структурний підрозділ: сектор організаційної роботи апарату районної державної адміністрації.

Контактна особа: Ірина Воронько, заступник керівника апарату – завідувач сектору організаційної роботи апарату районної державної адміністрації, тел.: 2-13-59.

Інформацію про учасників просимо надати до 15.00 25 лютого 2019 на електронну адресу:[email protected].

Звіт в.о. голови Новгород-Сіверської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

25 лютого 2020 року відбудеться публічний звіт голови Сновської районної державної адміністрації  Валерія Радібеди

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання, їх результати та інші  питання щодо діяльності Сновської районної державної адміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

10:00 – 10:30 – презентація публічного звіту.

10:30 – 10:50 – запитання та відповіді.

Запрошуємо на захід депутатів районної та міської рад, представників громадськості та громадської ради при райдержадміністрації, професійних спілок і засобів масової інформації.

Місце проведення: м. Сновськ, вул. Незалежності,19 (зал засідань),  2 поверх.

Контактна особа з проведення заходу: головний спеціаліст з питань організаційної роботи апарату райдержадміністрації Препіяло Інна Анатоліївна.

тел.2-13-75, email: [email protected]

Звіт голови Сновської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту 
 

25 лютого 2020 року о 10 годині відбудеться публічний звіт голови Куликівської районної державної адміністрації

РАКОЇДА Олексія Михайловича.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності  районної державної адміністрації у 2019 році.

 Регламент заходу:

10:00 – 10:40 – презентація публічного звіту.

10:40 – 11:00 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадськості, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведення: зала засідань приміщення Куликівської селищної ради, смт Куликівка, вул. Миру, буд. 67.

Відповідальний структурний підрозділ: відділ організаційної роботи, з питань діловодства та контролю апарату районної державної адміністрації.

Контактна особа: Данилевська Валентина Анатоліївна, начальник відділу організаційної роботи, з питань діловодства та контролю апарату районної державної адміністрації, тел.: 2-03-23.

Звіт голови Куликівської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

25 лютого 2020 року відбудеться публічний звіт голови Носівської районної державної адміністрації Вершняк Вікторії Миколаївни.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

09.00 – 09.30 – презентація публічного звіту.

09.30 – 10.00 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації.

Місце проведення: м. Носівска, вул. Центральна,19 (зал засідань районної ради).

Відповідальний структурний підрозділ: відділ організаційної роботи, діловодства та контролю апарату райдержадміністрації.

Контактна особа: Гайова Юлія Дмитрівна, начальник відділу організаційної роботи, діловодства  а контролю апарату райдержадміністрації, тел.: 2-15-85.

Інформацію про учасників просимо надати до 17 години 24 лютого 2020 р. на електронну адресу: [email protected].

Звіт голови Носівської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

25 лютого, у вівторок, відбудеться публічний звіт в.о. голови Козелецької  районної державної адміністрації Юрія Заславського.

 Під час звіту буде презентовано інформацію про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

 Регламент заходу:

 1. Презентація публічного звіту.

 2. Запитання та відповіді.

 Запрошуємо взяти участь у заході представників інститутів громадянського суспільства, громадськості, засобів масової інформації.

 Місце проведення: смт Козелець, вул. Соборності, б.27, малий зал РДА(3 поверх, праве крило) о 12.00

 Відповідальний структурний підрозділ: Відділ фінансового забезпечення та організаційної роботи апарату районної державної адміністрації.

 Контактна особа: Пенська Наталія Володимирівна, тел.: (04646) 4-24-68.

 Інформацію про учасників просимо надати до 12 години 24 лютого на електронну адресу: [email protected]

Звіт в.о. голови Козелецької райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

20 лютого 2020 року відбудеться публічний звіт в.о. голови Городнянської районної державної адміністрації Захарченко Тетяни Віталіївни.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

09.00-09.20 – презентація публічного звіту.

09.20-10.00 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь в заході представників громадських об’єднань, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

Місце проведенням. Городня, вул. Троїцька, 10, зал засідань райдержадміністрації (4 поверх).

Відповідальний структурний підрозділзагальний відділ, організаційної роботи та контролю апарату райдержадміністрації.

Контактна особа: Демянцева Світлана Миколаївна, тел. 04645 2-74-97.

Звіт в.о. голови Городнянської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

21 лютого 2020 року відбудеться публічний звіт голови Бахмацької районної державної адміністрації Неділько Тетяни Миколаївни.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

Регламент заходу:

10.00 – 10.30 – презентація публічного звіту.

10.30 – 11.30 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації.

Місце проведення: приміщення Бахмацької районної державної адміністрації, вул. Першотравнева, 36, ІІ поверх, актова зала.

Відповідальний структурний підрозділ: загальний відділ апарату районної державної адміністрації.

Контактна особа: Кобильник Тетяна Анатоліївна, головний спеціаліст з інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації, тел. (04635) 3-11-38.

Інформацію про учасників просимо надати до 8.30 19 лютого  2020 року на електронну адресу: [email protected]  (з позначкою «Пропозиції до публічного звіту»).

Звіт голови Бахмацької райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

 

Запрошуємо громадськість Чернігівщини до обговорення проєкту Закону про внесення змін до
Конституції України щодо децентралізації влади

 

Запрошуємо представників громадськості, ЗМІ, фахівців та експертів долучитися до обговорення проєкту Закону про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади).

Пропозиції та зауваження приймає фахівець Департаменту розвитку економіки та сільського господарства обласної державної адміністрації Вікторія Довгаль за телефоном 0462-669-381 або на електронну адресу [email protected]

 

Довідково. Проєкт Закону про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади) спрямований на децентралізацію влади та оновлення конституційного регулювання здійснення місцевого самоврядування і організацію адміністративно-територіального устрою відповідно до вимог Європейської хартії місцевого самоврядування.

Метою запропонованих змін є зміцнення конституційно-правових засад місцевого самоврядування, підвищення ефективності системи місцевого самоврядування, здатної забезпечити оптимальні умови для реалізації прав і свобод людини на рівні громади, округу та області, сприяння подальшому розвитку форм безпосередньої демократії та децентралізації влади, визначення раціональної просторової основи організації влади для забезпечення децентралізації, доступності та якості надання адміністративних послуг, посилення спроможності та відповідальності громад за свій розвиток, створення передумов стійкого розвитку територій. Запропоновані зміни відповідають встановленій у статті 2 Конституції України унітарній формі державного устрою.

Тематичні блоки для обговорення конституційного забезпечення децентралізації в Україні – 2020

 

На Чернігівщині розпочато підготовку
до відзначення Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2020 року на виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в області відзначатиметься День Героїв Небесної Сотні.

Чернігівська обласна державна адміністрація звертається до громадських організацій області з пропозицією висловити власне бачення та формат обласних заходів до Дня Героїв Небесної Сотні.

Чернігівська облдержадміністрація готова взяти частину фінансових витрат, необхідних для реалізації запропонованих громадськими організаціями заходів (музичний супровід, транспортні послуги тощо).

Пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Героїв Небесної Сотні надсилати до 14 лютого 2020 року на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації: [email protected].

У темі листа просимо обов’язково зазначати «Пропозиції з відзначення Дня Героїв Небесної Сотні».

Контактна особа: Жирнов Ігор, заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-59).

 

Анонс звіту в.о. голови Ічнянської районної державної адміністрації за 2019 рік

28 січня 2020 року о 10.00 за адресою: вул. Героїв Майдану,4 м. Ічня, в актовому залі школи мистецтв, відбудеться публічний звіт в. о. голови районної державної адміністрації Валентини Рябчун за підсумками 2019 року.

Метою публічного звіту є інформування громадськості про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та підзвітності Ічнянської районної державної адміністрації за підсумками 2019 року.

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації та всіх зацікавлених осіб взяти участь у зазначеному заході.

Звіт в.о. голови Ічнянської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2019 році

Увага перевізників області!
Внесення змін до Умов конкурсів затверджених 27.01.2020

Чернігівською обласною державною адміністрацією змінено умови конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути), оголошення про які було розміщено в обласній газеті «Вісник Ч» від 30.01.2020 №5/1759 та від 06.02.2020 №6/1760, а саме:

об’єкт конкурсу під номером 489 викладено у наступній редакції:

489

Ніжин - Валентіїв

507к/508к

30

5:21

6:04

6:07

6:50

щоденно

звичайний

2/1

513к/514к

30

12:26

13:02

13:16

13:52

щоденно

звичайний

515к/516к

30

18:02

18:45

18:50

19:33

щоденно

звичайний

Ніжин - Вертіївка

223к/224к

19

6:00

6:25

6:40

7:05

щоденно

м/таксі

1263к/1264к

24

7:10

7:41

8:00

8:31

1,2,3,4,5

м/таксі

2273к/2274к

19

8:25

8:50

9:05

9:30

щоденно

м/таксі

225к/226к

19

10:00

10:25

10:35

11:00

щоденно

м/таксі

227к/228к

19

11:00

11:25

11:30

11:55

3,5,6,7

м/таксі

1259к/1260к

19

12:15

12:40

12:50

13:15

щоденно

м/таксі

1261к/1262к

19

14:00

14:25

14:35

15:00

щоденно

м/таксі

1265к/1266к

24

15:50

16:21

16:25

16:56

щоденно

м/таксі

229к/230к

24

17:12

17:43

18:30

19:01

щоденно

м/таксі

об’єкт конкурсу під номером 493 виключено з умов конкурсів.

 

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

Конкурси відбудуться 5 березня 2020 року о 10 годині в приміщенні Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Документи на конкурс приймаються з 30.01.2020 по 14.02.2020 включно. Реєстрація учасників конкурсів з 9.00 год.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 30.01.2020 №5/1759 у обласній газеті «Вісник Ч».

Телефон для довідок: 675-909

Перелік необхідних документів на конкурс

 

УВАГА!!!

Рішення про результати конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету.

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

Розпорядження голови ОДА "Про недопущення до участі у конкурсах"

 

 

Оголошення про засідання комісії з реабілітації в Чернігівській області

Регіональна комісія з реабілітації в Чернігівській області інформує, що 3 лютого о 14:00, в приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, перший поверх, кім. 5) відбудеться засідання комісії з реабілітації в Чернігівській області.

Проект порядку денного засідання комісії додається.

Порядок денний засідання:

1. Попередній розгляд обставин, пов’язаних з учиненням репресій, заслуховування пояснень заявників або інших осіб щодо обставин здійснення репресій проти конкретних осіб:

1.1. Велігорської М.Й.;

1.2. Грабовець М.С.;

1.3. Коровкіної Л.С.;

1.4. Романенко Д.Ф.;

1.5. Сальник М.М.

2. Різне.

Довідки за телефоном: тел. моб. 0931927250, тел. роб. 67-58-71, Потапенко Олена Михайлівна – секретар комісії.

 

Оголошується збір пропозицій щодо розподілу асигнувань обласного бюджету на 2020 рік для проведення навчально-тренувальних зборів і змагань

У зв’язку зі зверненнями щодо несправедливого розподілу коштів за дорученням керівництва облдержадміністрації Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації оголошується збір пропозицій щодо розподілу обсягу асигнувань обласного бюджету на 2020 рік для проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських та неолімпійських видів спорту.

У кожному виді спорту мають чітко знати, яку фінансову підтримку з обласного бюджету отримають на відповідний рік для проведення заходів Календарного плану спортивних заходів Чернігівської області на відповідний рік.

Чекаємо пропозиції від представників громадськості до 17.00 год. 23 січня 2020 року на електронну адресу Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації [email protected] або за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7.

 

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути).

Конкурси відбудуться 5 грудня 2019 року о 10 годині у приміщенні Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Документи на конкурс приймаються з 31.10.2019 року по 15.11.2019 року включно. Реєстрація учасників конкурсів з 9.00 год.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 31.10.2019 №44/1746 у обласній газеті «Вісник Ч».

Телефон для довідок: 675-909

Перелік необхідних документів на конкурс

 

УВАГА! Продовжено термін подачі документів на участь у конкурсі
«Краща інноваційна розробка»

Термін подачі документів на участь у конкурсі «Краща інноваційна розробка» продовжено до 30 вересня 2019 року включно.

Документи на конкурс приймаються у робочі дні з 10:00 до 13:00 за адресою: м. Чернігів, вул. Преображенська, 12 (ІІІ поверх), Агенція регіонального розвитку Чернігівської області.

Довідково: на конкурс приймаються інноваційні розробки (винаходи), розроблені за останні 5 років (незалежно від подання їх на участь в інших конкурсах), а також інноваційні розробки (винаходи), які вже впроваджені у виробництво, та роботи, що знаходяться на стадії розробки або впровадження у виробництво, в тому числі захищені патентом (свідоцтвом).

Участь у конкурсі безкоштовна.

Більш детальну інформацією щодо умов проведення конкурсу та перелік  необхідних документів можна отримати за телефонами: (0462) 669-311, 669-636, +380957853715; E-mail: [email protected].

Порядок проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка»

 

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу
«Краща інноваційна розробка»

Конкурс проводиться на виконання  Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина - конкурентоспроможний регіон», затвердженої рішенням обласної ради від 27 січня 2016 року № 2-3/VII (зі змінами), з метою стимулювання та заохочення інноваційної діяльності, популяризації та просування на ринок інноваційних розробок.

Організатором конкурсу є Департамент економічного розвитку облдержадміністрації.

До участі у конкурсі запрошуються науковці, інженерно-технічні працівники та винахідники, також приймаються колективні інноваційні розробки (винаходи).

На конкурс приймаються інноваційні розробки (винаходи), розроблені за останні 5 років (незалежно від їх участі в інших конкурсах), також, інноваційні розробки (винаходи), які впроваджені у виробництво та роботи, що знаходяться на стадії розробки або впровадження у виробництво, в тому числі захищені патентом (свідоцтвом).

Участь у конкурсі безкоштовна.

Документи на конкурс приймаються з 28 серпня 2019 року по 20 вересня 2019 року включно у робочі дні з 10 год. по 13 год. за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12 (ІІІ поверх), Агенція регіонального розвитку Чернігівської області.

Більш детальну інформацією щодо умов проведення конкурсу та  переліку необхідних документів можна отримати за телефонами: (0462)   669-311, 669-636, +380957853715; E-mail: [email protected].

Порядок проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка»

 

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

Конкурси відбудуться 17 жовтня 2019 року о 10 годині у приміщенні Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Реєстрація учасників конкурсів з 9.00 год. Документи на конкурс приймаються з 12.09.2019 року по 26.09.2019 року включно.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 12.09.2019 №37/1739 у обласній газеті «Вісник Ч».

Телефон для довідок: 675-909

Перелік необхідних документів на конкурс

 

УВАГА!!!

Рішення про результати конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету.

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про недопущення до участі у конкурсах перевізників-претендентів"

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

 

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

Конкурси відбудуться 15 серпня 2019 року о 10 годині в приміщенні Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Документи на конкурс приймаються з 11.07.2019 року по 25.07.2019 року включно. Реєстрація учасників конкурсів з 9:00 год.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 11.07.2019 №28/1730 у обласній газеті «Вісник Ч».

Телефон для довідок: 675-909

Перелік необхідних документів на конкурс

 

УВАГА!!!

Рішення про результати конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету.

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про недопущення до участі у конкурсах перевізників-претендентів"

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсного відбору на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 03.07.2019 № 384 «Про оголошення конкурсного відбору на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради» та рішення конкурсної комісії обласної державної адміністрації для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради від 30.07.2019 № 1 оголошується конкурсний відбір на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради.

Вимоги до кандидатів:

  • громадянство України;
  • вільне володіння українською мовою;
  • повна вища освіта, за спеціальністю: «Екологія», «Біологія» або «Географія»;
  • наявність перспективного плану розвитку закладу та пропозицій щодо його управління.

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсному відборі:

  1. письмова заява про участь у конкурсному відборі;
  2. біографічна довідка (резюме) у довільній формі;
  3. копія документів про освіту (з додатками);
  4. копія паспорта;
  5. письмова згода на обробку та оприлюднення персональних даних;
  6. копія трудової книжки;
  7. електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік (роздрукована з сайту Національного агентства з питань запобігання корупції);
  8. конкурсна пропозиція (перспективний план розвитку закладу та пропозиції щодо його управління);
  9. інші документи (за бажанням).

Основні напрямки діяльності

на посаді директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради:

  • збереження та відтворення цінних природних та історико-культурних комплексів та об’єктів;
  • створення умов для організованого туризму, відпочинку та інших видів рекреаційної діяльності в природних умовах з додержанням режиму охорони заповідних комплексів та об’єктів;
  • організація та сприяння проведенню науково-дослідних робіт, у тому числі з вивчення природних комплексів та їх змін в умовах рекреаційного використання, розробці та впровадженню наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища, відтворенню окремих видів флори та фауни, відновленню порушених екосистем, ефективному використанню природних ресурсів, організації та проведенню моніторингу ландшафтного та біологічного різноманіття;
  • проведення екологічної освітньо-виховної роботи;
  • інша організаційно-адміністративна робота, відповідно до Положення про комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради, затвердженого рішенням вісімнадцятої сесії сьомого скликання Чернігівської обласної ради від 26.06.2019 року та чинного законодавства;
  • зв’язки з громадськістю.

Умови оплати праці:

посадовий оклад становить 5763,00 грн., інші види надбавок та доплат відповідно до законодавства.

Документи приймаються Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: м.Чернігів, проспект Миру 14, кабінет № 417, електронна адреса [email protected], протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору на офіційному веб-сайті Чернігівської обласної державної адміністрації.

Додаткову інформацію щодо документів та умов проведення конкурсного відбору можна отримати за телефоном (0462)677-926. Контактна особа – головний спеціаліст з питань персоналу Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації – Трикашна Тетяна Юріївна.

 

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора
комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 26.02.2019 № 106 «Про оголошення конкурсного відбору на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради» та рішення Конкурсної комісії обласної державної адміністрації для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради від 07.06.2019 № 3 оголошується конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради.

Вимоги до кандидатів:

- громадянство України;

- повна вища освіта, за спеціальністю: «Екологія», «Біологія» або «Географія»;

- вільне володіння державною мовою;

- перспективний план розвитку закладу та пропозиції щодо його управління.

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсному відборі:

  1. письмова заява про участь у конкурсному відборі;
  2. біографічна довідка (резюме) у довільній формі;
  3. копія документів про освіту (з додатками);
  4. копія паспорта;
  5. письмова згода на збір та обробку персональних даних;
  6. електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік (роздрукована з сайту Національного агентства з питань запобігання корупції);
  7. конкурсна пропозиція (перспективний план розвитку закладу та пропозиції щодо його управління);
  8. інші документи (за бажанням).

Основні напрямки діяльності

на посаді директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради:

  • збереження та відтворення цінних природних та історико-культурних комплексів та об’єктів;
  • створення умов для організованого туризму, відпочинку та інших видів рекреаційної діяльності в природних умовах з додержанням режиму охорони заповідних комплексів та об’єктів;
  • організація та здійснення науково-дослідних робіт, у тому числі з вивчення природних комплексів та їх змін в умовах рекреаційного використання, розроблення та впровадження наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища, відтворення окремих видів флори та фауни, відновлення порушених екосистем, управління та ефективного використання природних ресурсів, організації та проведення моніторингу ландшафтного та біологічного різноманіття;
  • приведення екологічної освітньої-виховної роботи;
  • інша організаційно-адміністративна робота, відповідно до Положення про комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради, затвердженого рішенням двадцятої сесії шостого скликання Чернігівської обласної ради від 17.06.2014 року та чинного законодавства;
  • зв’язки з громадськістю.

Умови оплати праці:

 посадовий оклад становить 5763,00 грн., інші види надбавок та доплат відповідно до законодавства.

Документи приймаються Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: м. Чернігів, проспект Миру 14, кабінет № 417, електронна адреса [email protected] протягом 18 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору на офіційному веб-сайті Чернігівської обласної державної адміністрації .

Додаткову інформацію щодо документів та умов проведення конкурсного відбору можна отримати за телефоном (0462)677-926. Контактна особа – головний спеціаліст з питань персоналу Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації – Трикашна Тетяна Юріївна.

 

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

Конкурси відбудуться 26 червня 2019 року о 10 годині у приміщенні Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Реєстрація учасників конкурсів з 9.00 год.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 23.05.2019 №21/1723 у обласній газеті «Вісник Ч».

Телефон для довідок: 675-909

Перелік необхідних документів на конкурс

 

УВАГА!!!

Рішення про результати конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету.

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про недопущення до участі у конкурсах перевізників-претендентів"

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

 

Засідання регіональної комісії з реабілітації в Чернігівській області

25 квітня, в четвер, у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбудеться засідання регіональної комісії з реабілітації в Чернігівській області.

Серед питань, які будуть розглянуті на засіданні, обрання голови, заступника та секретаря комісії, обговорення організації роботи комісії.

Початок засідання: 14:00 год.

Місце проведення: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, кім. 5

Контактний телефон: (0462) 67-57-59

*****

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути).

Конкурси відбудуться 16 травня 2019 року о 10 годині в приміщенні Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Документи на конкурс приймаються з 11.04.2019 року по 25.04.2019 року включно. Реєстрація учасників конкурсів з 9.00 год.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 11.04.2019 №15/1717 у обласній газеті    «Вісник Ч».

Телефон для довідок: 675-909

Перелік необхідних документів на конкурс

 

УВАГА!!!

Рішення про результати конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету.

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

*****

Рішення комісії з добору кандидатур членів регіональної комісії з реабілітації в Чернігівській області

25 березня 2019 року відбулось засідання комісії з добору кандидатур членів регіональної комісії з реабілітації в Чернігівській області від наукових установ, що здійснюють дослідження у сфері історії України ХХ століття, громадських об’єднань, що провадять діяльність у сфері дослідження історії України ХХ століття та/або надають допомогу громадянам з питань, пов’язаних з реабілітацією жертв репресій тоталітарних режимів.

Під час засідання заступник голови комісії Ігор Слезко проінформував присутніх, що відповідно до вимог Положення про регіональну комісію з реабілітації в Чернігівській області, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 07 лютого 2019 року № 59, зареєстрованого у Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 20 лютого 2019 року за № 18/1278, на офіційному сайті Чернігівської обласної державної адміністрації 1 березня розміщено оголошення про прийом документів від наукових установ, громадських об’єднань для участі у процесі жеребкування до регіональної комісії з реабілітації. З 1 по 21 березня 2019 року Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації проводив прийом документів. За цей період всі необхідні документи для участі у жеребкуванні подали Луняк Є. М. — голова обласного осередку ГО Всеукраїнська правозахисна організація «Меморіал» імені Василя Стуса, Соколов Ю. Ю. — член Чернігівського міського об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта», Герасименко О. В. — член Чернігівської міської організації «Чернігів європейський», Потапенко О. М. — директор КЗ «Чернігівський обласний пошуковий науково-редакційний  центр» Чернігівської обласної ради.

Також Ігор Слезко повідомив, що відповідно до пункту 8 розділу ІV Положення про регіональну комісію з реабілітації в Чернігівській області, якщо науковими установами, громадськими об’єднаннями для участі у доборі кандидатур подано менше чотирьох кандидатур або за рішенням комісії з добору кандидатур до участі у жеребкуванні допущено менше чотирьох кандидатур, такі кандидатури вважаються автоматично добраними для призначення до складу регіональної комісії з реабілітації без проведення жеребкування.

За результатами засідання комісії прийнято рішення кандидатури Луняка Є. М. — голови обласного осередку ГО Всеукраїнська правозахисна організація «Меморіал» імені Василя Стуса, Соколова Ю. Ю. — члена Чернігівського міського об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта», Герасименко О. В. — члена Чернігівської міської організації «Чернігів європейський», Потапенко О. М. — директора КЗ «Чернігівський обласний пошуковий науково-редакційний центр» Чернігівської обласної ради вважати автоматично добраними для призначення до складу регіональної комісії з реабілітації в Чернігівській області без проведення жеребкування.

 

***** 

ОГОЛОШЕННЯ 
про проведення конкурсного відбору на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради

 

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 26.02.2019 № 106 «Про оголошення конкурсного відбору на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради» та рішення Конкурсної комісії обласної державної адміністрації для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради від 14.03.2019 № 1 оголошується конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради.

Вимоги до кандидатів:

- громадянство України;

- вища освіта бажано екологічного, біологічного або географічного спрямування;

- досвід роботи в сфері навколишнього природного середовища;

- вільне володіння державною мовою;

- перспективний план розвитку закладу та пропозиції щодо його управління.

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсному відборі:

  1. письмова заява про участь у конкурсному відборі;
  2. біографічна довідка (резюме) у довільній формі;
  3. копія документів про освіту (з додатками);
  4. копія паспорта;
  5. письмова згода на збір та обробку персональних даних;
  6. копія трудової книжки;
  7. електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік (роздрукована з сайту Національного агентства з питань запобігання корупції);
  8. конкурсна пропозиція (перспективний план розвитку закладу та пропозиції щодо його управління);
  9. інші документи (за бажанням).

 

Основні напрямки діяльності
на посаді директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради:

  • збереження та відтворення цінних природних та історико-культурних комплексів та об’єктів;
  • створення умов для організованого туризму, відпочинку та інших видів рекреаційної діяльності в природних умовах з додержанням режиму охорони заповідних комплексів та об’єктів;
  • організація та здійснення науково-дослідних робіт, у тому числі з вивчення природних комплексів та їх змін в умовах рекреаційного використання, розроблення та впровадження наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища, відтворення окремих видів флори та фауни, відновлення порушених екосистем, управління та ефективного використання природних ресурсів, організації та проведення моніторингу ландшафтного та біологічного різноманіття;
  • приведення екологічної освітньої-виховної роботи;
  • інша організаційно-адміністративна робота, відповідно до Положення про комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради, затвердженого рішенням двадцятої сесії шостого скликання Чернігівської обласної ради від 17.06.2014 року та чинного законодавства;
  • зв’язки з громадськістю.

Умови оплати праці:

посадовий оклад становить 5763,00 грн., інші види надбавок та доплат відповідно до законодавства.

Документи приймаються Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою:  м.Чернігів, проспект Миру 14, кабінет № 417, електронна адреса [email protected] протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору на офіційному веб-сайті Чернігівської обласної державної адміністрації .

Додаткову інформацію щодо документів та умов проведення конкурсного відбору можна отримати за телефоном (0462)677-926. Контактна особа – головний спеціаліст з питань персоналу Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації – Трикашна Тетяна Юріївна.

*****

До уваги автоперевізників області!

Козелецькою районною державною адміністрацією оголошено конкурси з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району.

Конкурси відбудуться 24 квітня 2019 року.

Для ознайомлення оголошення про проведення конкурсів та об’єкти конкурсу додаються.

Оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району (внутрішньорайонні маршрути)

Перелік об’єктів конкурсу на приміські маршрути загального користування, що не виходять за межі території Козелецького району (внутрішньорайонні маршрути)

 

*****

 

Розпочато добір кандидатур членів регіональної комісії з реабілітації від наукових установ, громадських об’єднань

Інформуємо про те, що з 1 по 21 березня 2019 року триває прийом документів від наукових установ, громадських об’єднань для участі у процесі жеребкування до регіональної комісії з реабілітації.

Жеребкування відбудеться 1 квітня 2019 року у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації.

Для участі у доборі кандидати від наукових установ, громадських об’єднань подають такі документи:

  • заява відповідної форми (завантажити);
  • копія статуту (положення) або іншого установчого документа наукової установи, громадського об’єднання;
  • копія рішення, прийнятого у порядку, встановленому статутом (положенням) або іншим установчим документом наукової установи, громадського об’єднання, або інший документ, підписаний уповноваженою особою керівного органу наукової установи, громадського об’єднання, із зазначенням кандидатури до складу регіональної комісії від наукової установи, громадського об’єднання;
  • лист довільної форми, у якому зазначається інформація про дослідження у сфері історії України ХХ століття та/або діяльність у сфері надання допомоги громадянам з питань, пов’язаних з реабілітацією жертв репресій тоталітарних режимів, які здійснюються (здійснювалися) науковою установою, громадським об’єднанням;
  • заява довільної форми представника наукової установи, громадського об’єднання про згоду на участь у роботі регіональної комісії, у якій зазначаються прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), згода на обробку персональних даних.

Громадські об’єднання, наукові установи, які подають документи для участі у доборі кандидатур, забезпечують достовірність поданих документів та наявність згоди відповідних суб’єктів персональних даних на обробку їх персональних даних.

Прийом документів проводиться у кабінеті №6 у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7) з 08.00 до 17.00 год. (обідня перерва з 13.00 до 14.00 год.).

Збір документів триватиме до 21 березня включно.

Відповідальна особа: Жирнов Ігор, тел. 67-57-59, [email protected]

 

*****

На Чернігівщині готуються до вшанування Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2019 року на виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в області відзначатиметься День Героїв Небесної Сотні.

Чернігівська обласна державна адміністрація звертається до громадських організацій області з пропозицією висловити власне бачення та формат обласних заходів до Дня Героїв Небесної Сотні.

Чернігівська облдержадміністрація готова взяти частину фінансових витрат, необхідних для реалізації запропонованих громадськими організаціями заходів (музичний супровід, транспортні послуги тощо).

Пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Героїв Небесної Сотні надсилати до 13 лютого 2019 року на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації: [email protected].

У темі листа просимо обов’язково зазначати «Пропозиції з відзначення Дня Героїв Небесної Сотні».

Контактна особа: Жирнов Ігор Іванович, заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-59).

*****

 

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

Конкурси відбудуться 6 березня 2019 року о 10 годині у приміщенні Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Документи на конкурс приймаються з 31.01.2019 року по 15.02.2019 року включно. Реєстрація учасників конкурсів з 9.00 год.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 31.01.2019 №5 (28671) у Чернігівській обласній газеті «Деснянська правда».

Телефон для довідок: 675-909

Перелік необхідних документів на конкурс

 

УВАГА!!!

Рішення про результати конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету.

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про недопущення до участі у конкурсах перевізників-претендентів"

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

 

Увага перевізників області!

Чернігівською обласною державною адміністрацією змінено умови конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути), оголошення про які було розміщено в Чернігівській обласній газеті «Деснянська правда» від 25.10.2018 №42 (28657), зокрема, додається об’єкт конкурсу під номером 401:

401

Чернігів - Івашківка

323к/324к

58

5:51

7:11

7:16

8:42

щоденно

звичайний

1/1

327к/328к

58

13:59

15:30

15:35

17:06

5,7

звичайний

3453к/3454к

58

14:59

16:17

16:26

17:46

1,2,3,4,6 з 15.10 по 14.04

звичайний

3455к/3456к

58

14:59

16:17

18:00

19:20

1,2,3,4,6 з 15.04  по 14.10

звичайний

325к/326к

58

17:16

18:47

18:50

20:21

5,7

звичайний

Оголошення про відповідні зміни вийшло 01.11.2018 №43 (28658) у Чернігівській обласній газеті «Деснянська правда».

 

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

Конкурси відбудуться 29 листопада 2018 року о 10 годині у приміщенні Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Документи на конкурс приймаються з 25.10.2018 року по 12.11.2018 року включно. Реєстрація учасників конкурсів з 9.00 год.

УВАГА!!!

Оголошення про конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) вийшло 25.10.2018 №42 (28657) у Чернігівській обласній газеті «Деснянська правда».

Телефон для довідок: 675-909

Перелік необхідних документів на конкурс

УВАГА!!!

Рішення про результати конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету.

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА "Про недопущення до участі у конкурсах перевізників-претендентів"

Розпорядження голови ОДА "Про переможців конкурсів"

 

Інформаційний лист Держенергонагляду

До уваги керівників підприємств, установ та організацій — споживачів теплової та електричної енергії (лікувальні та навчальні заклади, а також у власності яких є ПС 35-110(150) кВ)! З метою належної та своєчасної підготовки споживачів теплової та електричної енергії до опалювального періоду 2018-2019 років, попередженню відмов енергопостачання, інспекція Держенергонагляду пропонує виконати наступні заходи:

-  своєчасно провести ремонтні роботи на енергетичних установках та мережах;

- провести навчання персоналу, що обслуговує енергетичні установки;

- привести схеми електропостачання до нормального режиму роботи, передбаченого проектними рішеннями;

- виконати промивку трубопроводів теплових мереж внутрішньобудинкових систем теплопостачання;

-  перевірити технічний стан пристроїв релейного захисту та автоматики;

-  перевірити технічний стан теплових пунктів, рамок управління    внутрішньобудинковою системою опалення, насосних агрегатів, водопідігрівачів, вузлів обліку теплової енергії, контрольно-вимірювальних пристроїв та автоматики;

-  перевірити технічний стан ізоляції трубопроводів теплових мереж, інженерних об'єктів та під'їздів житлових будинків.

Окремо рекомендуємо:

-  провести протиаварійні тренування з відповідним технічним персоналом;

-  укомплектувати робочі місця виробничого персоналу оперативною та технічною документацією;

- переглянути та за необхідності внести зміни до Положення про взаємовідносини між споживачем та електропередавальною організацією стосовно оперативного керування ПС 35-110(150) кВ, у тому числі при включенні автономних електростанцій.

Крім того, рекомендуємо, у разі потреби, звернутися до інспекції Держенергонагляду у Чернігівській області за адресою: м.Чернігів, вул.Текстильників,10 стосовно залучення державних інспекторів до огляду (оцінки) технічного стану енергетичного устаткування з метою надання рекомендацій щодо визначення оптимальних обсягів ремонтних та профілактичних робіт.

 

УВАГА!!!

Перевізники-претенденти, які беруть участь у конкурсах з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування оголошених облдержадміністрацією 09.05.2018 у Чернігівській обласній газеті «Деснянська правда», та члени Конкурсного комітету.

Чернігівська обласна державна адміністрація повідомляє, що 06.07.2018 о 10 годині в приміщенні Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації (за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5) відбудеться продовження засідання Конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсу на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області (внутрішньообласні маршрути), обласної державної адміністрації, яке було розпочато 14 червня 2018 року.

Телефон для довідок: 675-909

 

УВАГА!!!

Рішення про результати конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету.

Протокол засідання

Розпорядження голови ОДА Про переможців конкурсів

Розпорядження голови ОДА Про недопущення до участі у конкурсах

 

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомляє

1. Почався прийом заявок та документів для отримання фінансової підтримки сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів з державного бюджету.

Заявки приймаються Чернігівською регіональною комісією з надання фінансової підтримки сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам молочарського та плодово-ягідного напрямів діяльності для придбання обладнання із зберігання та переробки сільськогосподарської продукції у період, починаючи з дня оприлюднення цього оголошення (10 травня) до 15 листопада 2018 року.

Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном в м. Чернігові: (0462)77-89-45 або на сайті Департаменту у розділі «Державна підтримка».

2. Проводиться конкурс щодо надання фінансової підтримки суб’єктам господарювання агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів у 2018 році.

Про порядок та умови проведення конкурсу можна дізнатися за телефоном у м. Чернігові (04622)4-32-17 та на сайті Департаменту у розділі «Державна підтримка».

 

Оголошення про проведення конкурсу оцінки та відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

До уваги голів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) голів, органів місцевого самоврядування та об'єднаних територіальних громад!

Регіональна конкурсна комісія з оцінки та забезпечення проведення відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області оголошує додатковий конкурс інвестиційних програм на 2016 рік.

Відповідно до положень статті 24-1 Бюджетного кодексу України кошти державного фонду регіонального розвитку спрямовуються на виконання інвестиційних  програм та проектів регіонального розвитку (у тому числі проектів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад), що мають на меті розвиток регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних парків і відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку та відповідних стратегіях розвитку регіонів.

Проведення Конкурсу передбачено Бюджетним Кодексом України, Законом України «Про засади державної регіональної політики», постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 року №196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» та іншими нормативно-законодавчими актами.

Спрямування коштів державного фонду регіонального розвитку передбачено на фінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які:

1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації;

2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади;

Основними умовами конкурсного відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проектів є їх відповідність таким критеріям:

1) для інвестиційних програм і проектів, які передбачають
будівництво, — наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;

2) календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

3) співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

4) спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються бюджетні кошти, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Для участі у відборі проектів, що будуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, подавачам проектів необхідно надіслати на електронну адресу регіонального адміністратора: [email protected]  реєстраційну картку проекту згідно з додатком 1 з метою подальшої реєстрації інвестиційних програм та проектів в системі державного фонду регіонального розвитку на сайті http://dfrr.minregion.gov.ua.

Одночасно зазначаємо, що для формування загального Переліку інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році, та подання його на розгляд регіональній конкурсній комісії, необхідно в обов’язковому порядку заповнити та надіслати на адресу регіонального адміністратора форму згідно з додатком 2.

Крім того, відповідно до Наказу Мінрегіону від 24.04.2016 №80 (зі змінами від 01.04.2016 №80), до оцінювання не допускаються проекти, заявники яких не надали на розгляд регіональній комісії необхідних документів, визначених наказом, які подаються для участі у конкурсному відборі (додаток 3), та не розмістили проект заповнений в повному обсязі на сторінці офіційного веб-сайту Мінрегіону у встановлений регіональною комісією строк.

Прийом заявок для участі у додатковому конкурсному відборі проводиться     з 02 липня 2016 року до 12 липня 2016 року включно, щоденно, крім суботи, неділі,  з 08-00 до 17-00;

Контактний телефон для довідок: (0462) 647-853

Форма подання інформації для створення проекту регіонального розвитку в онлайн платформі Державного фонду регіонального розвитку

Перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

Перелік документів, які подаються для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

 

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

Чернігівська обласна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути).

Конкурси відбудуться 25 жовтня 2016 року о 10 годині в приміщенні Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, каб.№5. Реєстрація учасників конкурсів з 9.00 год.

Телефон для довідок: 675-909

Перелік необхідних документів на конкурс

*****

Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2017 році

Конкурс проводиться відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями та творчими спілками, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами) та розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 01 квітня 2016 року № 182 «Про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова  підтримка з обласного бюджету».

Пріоритетні соціальні завдання, на розв’язання яких мають бути спрямовані проекти громадських організацій та творчих спілок:

  1. Формування громадянської позиції і національно-патріотичне виховання молоді.

Види діяльності :

проведення акцій, ігор, конкурсів, засідань за круглим столом, дебатів, семінарів, зборів-походів, семінарів-тренінгів, тренінгів, змагань, зборів, конференцій, форумів, фестивалів, пленерів, наметових таборів, зльотів, марафонів, походів, концертів, та інших заходів; видання інформаційних та методичних матеріалів та виготовлення і розміщення соціальних фільмів, роликів та соціальної реклами з метою забезпечення:

1.1. формування патріотичної свідомості молоді, зокрема у навчальних закладах і у молодіжному середовищі, шляхом розвитку історичної пам’яті; популяризація української культури і народних традицій; усвідомлення національної своєрідності; залучення молоді до суспільно значущої діяльності.

1.2. виховання у молоді почуття особистої та національної гідності, формування шанобливого ставлення до внеску національних меншин у державотворчі процеси України;

1.3. посилення профілактики правопорушень у процесі підвищення рівня правових знань, правової культури та правової поведінки молоді;

1.4. залучення молоді до організації та проведення молодіжних культурно-мистецьких, спортивних, інформаційно-просвітницьких заходів з нагоди Дня Соборності, Дня пам’яті героїв Крут, Дня пам’яті та примирення, Дня молоді, Дня Конституції, Дня незалежності, Дня Державного Прапора, Дня захисника України, Дня гідності та Свободи інших державних свят, визначних та пам’ятних дат.

1.5. підтримка ініціатив молоді та її іноваційного потенціалу, створення умов для творчого і духовного розвитку молоді, її інтелектуального самовдосконалення.

1.6. формування бережливого ставлення до навколишнього природного середовища;

.  

 

  1. Популяризація та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді.

Види діяльності:

проведення акцій, конкурсів, засідань за круглим столом, дебатів, семінарів, семінарів-тренінгів, тренінгів, конференцій, форумів, фестивалів, наметових таборів, походів, зборів-походів ті інших заходів; видання інформаційних та методичних матеріалів та виготовлення і розміщення соціальних роликів та реклами з метою забезпечення:

           2.1. підвищення рівня здоров’я, молоді, популяризація та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді;

           2.2. сприяння зміцненню психічного здоров’я молодих людей; формування внутрішньої культури їх взаємин у сім’ї та соціальному середовищі;

           2.3. забезпечення репродуктивного здоров’я молоді; популяризація серед молоді знань з безпеки життєдіяльності.

          3.Створення умов з метою працевлаштування молоді (забезпечення первинної і вторинної зайнятості і самозайнятості молоді).

Види діяльності:

        проведення акцій, ігор, конкурсів, засідань за круглим столом, дебатів, семінарів, семінарів-тренінгів, конференцій, форумів та інших заходів;

видання інформаційних та методичних матеріалів та виготовлення і розміщення соціальних фільмів, роликів та  соціальної реклами з метою:

        3.1. формування усвідомлених мотивів молоді щодо вибору певного виду діяльності, що забезпечить задоволення її матеріальних і духовних потреб;

        3.2. сприяння розвитку молодіжного підприємництва, самозайнятості та ефективного просування молодих людей у підприємницькому середовищі;

        3.3. залучення молоді до волонтерської діяльності;

        3.4. формування та реалізація механізму підвищення рівня зайнятості молоді шляхом сприяння її працевлаштуванню, стажуванню на робочих місцях та залученню до суспільно значущої діяльності як способу забезпечення вторинної зайнятості.

Реалізація проекту повинна здійснюватися на території Чернігівської області, в період з січня до грудня 2017 року.

Для участі у конкурсі допускаються проекти, розроблені та подані громадськими організаціями та творчими спілками, які є юридичними особами, зареєстровані в установленому порядку не пізніше, ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Конкурсні проекти повинні охоплювати більш як половину районів області та/або забезпечити участь у проекті  осіб з більш як половини районів області.

Орієнтовний загальний фінансовий фонд конкурсу становить 177 тис. гривень, з них:

  • на підтримку проектів молодіжних, дитячих громадських організацій та студентського самоврядування, спрямованих на національно-патріотичне виховання молоді та формування громадянської позиції орієнтовно планується 100 тис. гривень. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту, що подається для участі у конкурсі, становить 30 тис. гривень;

- на підтримку проектів, спрямованих на популяризацію та утвердження здорового та безпечного способу життя орієнтовно планується 60 тис. гривень. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту,  що подається для участі у конкурсі, становить 10 тис. гривень.

- на підтримку проектів, спрямованих на створення сприятливого середовища для забезпечення зайнятості молоді орієнтовно планується 22 тис. гривень. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту,  що подається для участі у конкурсі, становить 5 тис. гривень.

За рахунок бюджетних коштів може бути профінансовано не більше як 75% вартості проекту. Решта 25 % необхідного обсягу фінансування проекту мають бути забезпечені громадською організацією (творчою спілкою) у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі оплати вартості оренди приміщення, техніки, обладнання і т.д.

Для участі у конкурсі громадські організації та творчі спілки повинні подати конкурсну пропозицію, складену державною мовою.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

1) заяву про участь у конкурсі, складену за формою, затвердженою розпорядженням голови від 01 квітня 2016 року № 182 «Про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова  підтримка з обласного бюджету»;

2) копії свідоцтва про реєстрацію інституту громадянського суспільства, статуту (положення), скріплені його печаткою (у разі наявності);

3) копію документа, виданого територіальним органом ДФС не раніше ніж за 30 днів до дати оголошення проведення конкурсу, що підтверджує включення (на момент подання конкурсної пропозиції) інституту громадянського суспільства до Реєстру неприбуткових установ та організацій;

4) опис проекту та кошторис витрат, необхідних для виконання (реалізації) проекту, за формою, затвердженою розпорядженням голови від       01 квітня 2016 року № 182 «Про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова  підтримка з обласного бюджету»;

5) листи-підтвердження органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до виконання (реалізації) проекту;

6) інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема досвід виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) протягом останніх двох років за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.

 

Проект та кошторис витрат, подані на конкурс, повинні відповідати вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року №65 «Про  економію державних коштів та недопущення втрат бюджету».

При плануванні видатків також слід враховувати, що проекти мають бути орієнтовані на рівний доступ в них жінок і чоловіків, у тому числі щодо отримання та поширення будь-якої інформації у молодіжному середовищі.

З метою сприяння соціальній адаптації молоді з числа переселенців при плануванні  проектів передбачати їх залучення до організації та проведення тематичних заходів.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе учасник конкурсу.

Подані конкурсні пропозиції не повертаються учасникові конкурсу.

Прийом конкурсних пропозицій здійснюється Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації щодня (крім вихідних і святкових днів) з 10.00 до 16.00 год. (м. Чернігів, пр. Миру, 14, к. 413, 
тел. 674514, e-mail:[email protected]Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script).


         Конкурсні пропозиції приймаються з дня опублікування оголошення до 20 червня 2016 року.

Конкурс буде завершено протягом 15 днів після затвердження обласного бюджету на 2017 рік.

У разі визнання проекту переможцем Конкурсу кошторис витрат має бути  доопрацьований громадською організацією з урахуванням діючих на момент затвердження кошторису норм та нормативів, цін та тарифів, а також з дотриманням принципу економного витрачання бюджетних коштів та максимальної ефективності їх використання.

        

Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

директора Державного комерційного підприємства «ГОТЕЛЬ «СЛОВ’ЯНСЬКИЙ» (далі – Підприємство), що знаходиться в м. Новгород-Сіверський Чернігівської області по вул. Луначарського, 2А.

Основним напрямом діяльності Підприємства є надання відповідно до вимог чинного законодавства готельних послуг споживачам.

Документи приймаються до 15 березня 2016 року за адресою: м.Чернігів, 14000, вул. Єлецька, 11 (Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації).

Довідки за телефоном (04622) 4 00 54, 4 15 72.

Для участі в конкурсі особисто подаються та/або надсилаються електронною поштою разом із заявою такі документи:

- належним чином завірена копія документу, що посвідчує особу;

- копія трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи;

- копії документів про вищу освіту;

- біографічна довідка (резюме);

- конкурсна пропозиція;

- згода на обробку персональних даних;

- рекомендації та інші документи на розсуд.

Конкурс відбудеться в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту, стаж роботи за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років, досвід керівництва господарською діяльністю підприємства, забезпечення рентабельної фінансово-господарської діяльності.

Документи для участі у конкурсному відборі можуть надсилатися на адресу електронної пошти Управління: [email protected]

Додаток: інформація, що стосується фінансово-економічного стану підприємства:

Форма 1.pdf

Форма 2.pdf

Форма 3.pdf

Форма 4.pdf

Форма 5.pdf

 

*****

 

 

Українська національна конференція JCI «Тренди розвитку малого і середнього бізнесу в Україні»

 

Хочете дізнатися більше про сучасні тренди бізнесу, а також поспілкуватися з одними з кращих їх представників? Тоді ласкаво просимо на Національну конференцію JCI: «Тренди розвитку малого і середнього бізнесу в Україні»!

JCI Ukraine - це українська філія Міжнародної Федерації молодих лідерів та підприємців. JCI Ukraine розпочала свою діяльність в 2002 році і до сьогоднішнього часу працює в чотирьох основних напрямках:

• Розвиток бізнесу (Business)

• Міжнародний розвиток (International)

• Індивідуальний розвиток (Individual)

• Соціальний розвиток (Community)

У рамках конференції організатори підготували для Вас інтенсивну і насичену програму, яка включає в себе наступні тематичні блоки:

• Можливості розвитку бізнесу в період кризи

• Інвестиції: що це таке і звідки їх взяти

• Start-up and clusters in Ukraine

Серед спікерів заходу:

Олег Малкін, Голова правління ПАТ «Перший Інвестиційний Банк»

Євген Саранцев, засновник trade hub - однієї з найбільших торгових платформ в Україні

Валерій Мірочник, віце президент Clust-UA

По завершенню дня Вас чекає блок веселого і активного спілкування: Гала-вечеря, Business Speed Dating, JCI-караоке

Дата і час проведення: 24 жовтня 12:00 - 22:00 за київським часом

Місце проведення: Київ, вул. Рибальська, 22, Бізнес-центр “Башта №5″

Участь безкоштовна!!! Для участі будь ласка зареєструйтеся за посиланням: http://nc.jci.com.ua/registration/

Контакти

• Анастасія Рева [email protected]

 

Управління капітального будівництва
Чернігівської обласної державної адміністрації
повідомляє

 

Конкурс на заміщення вакантної посади директора Державного комерційного підприємства «ГОТЕЛЬ «СЛОВ’ЯНСЬКИЙ» відбудеться в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації 23 вересня 2015 року о 12.00.

 

*****

 

 

Управління капітального будівництва
Чернігівської обласної державної адміністрації
повідомляє

 

Конкурс на заміщення посади директора комунального підприємства «Центр державно-приватного партнерства» Чернігівської обласної ради відбудеться в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації 23 вересня 2015 року об 11.30.

 

*****

 

 

Чернігівська обласна державна адміністрація
оголошує конкурс на заміщення вакантної посади
директора Державного комерційного підприємства «ГОТЕЛЬ «СЛОВ’ЯНСЬКИЙ»

 

Чернігівська обласна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Державного комерційного підприємства «ГОТЕЛЬ «СЛОВ’ЯНСЬКИЙ»(далі – Підприємство), що знаходиться в м. Новгород-Сіверський Чернігівської області по вул. Луначарського, 2А.

Основним напрямом діяльності Підприємства є надання відповідно до вимог чинного законодавства готельних послуг споживачам.

Документи приймаються до 21 вересня 2015 року за адресою: м.Чернігів, 14000, вул. Бєлинського, 11 (Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації).

Довідки телефоном (04622) 4 00 54, 4 15 72.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

- належним чином завірена копія документу, що посвідчує особу;

- копія трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи;

- копії документів про вищу освіту;

- біографічна довідка (резюме);

- конкурсна пропозиція;

- довідка про відсутність в особи судимості;

- рекомендації та інші документи на розсуд.

Конкурс відбудеться в приміщенні Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації 25 вересня 2015 року об 11.00. Результати конкурсного відбору будуть оприлюднені на веб-сайті Управління.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту.

Конкурсна пропозиція, що розробляється на підставі фактичних показників фінансово-господарської діяльності, може містити проект стратегічного плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу, в якому передбачаються:

детальний першочерговий план реформування підприємства протягом одного року;

заходи з виконання завдань та результати аналізу можливих ризиків, а також з поліпшення техніко-економічних та фінансових показників підприємства, підвищення його конкурентоспроможності;

обсяг надходження коштів до бюджетів;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства;

пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників фінансово-господарської діяльності.

Документи для участі у конкурсному відборі можуть надсилатися на адресу електронної пошти Управління: [email protected]

 

*****

 

 

Чернігівська обласна державна адміністрація
оголошує конкурс на заміщення вакантної посади
директора комунального підприємства «Центр державно-приватного партнерства»
Чернігівської обласної ради

 

На виконання розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 31 липня 2015 року № 504-к обласна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального підприємства «Центр державно-приватного партнерства» Чернігівської обласної ради (далі – Підприємство), що знаходиться в м. Чернігові.

Основним напрямом діяльності Підприємства є всестороннє впровадження нових форм ділового співробітництва та реалізації різноманітних проектів на основі державно-приватного партнерства та виконання робіт, пов’язаних із здійсненням архітектурно-проектувальної та містобудівної діяльності, будівництвом та проведенням технічного нагляду, залученням інвестицій, впровадженням та супроводом інвестиційних, лізингових та кредитних проектів.

Документи приймаються до 17 вересня 2015 року за адресою: м.Чернігів, 14000, вул. Шевченка, 7 (Чернігівська обласна державна адміністрація).

Довідки телефоном (046) 67-50-06.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

- заповнений особовий листок обліку кадрів;

- копії документів про повну вищу освіту;

- копія паспорта громадянина України;

- копія трудової книжки;

- дві фотокартки розміром 4*6 см;

- інформацію про досвід успішної роботи з управління підприємством;

- довідку про стан здоров’я;

- довідку про відсутність в особи судимості;

- згода на збір та обробку персональних даних;

- рекомендації та інші документи на розсуд.

Конкурс відбудеться в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації. Про дату проведення конкурсу буде повідомлено додатково.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту, мають досвід роботи на керівних посадах не менше 3 років, мають перспективний план розвитку Підприємства та пропозиції щодо його управління.

 

*****

 

 

Оголошується конкурс районних ресурсних центрів у рамках проекту ЄС/ПРООН

 

До уваги районних ресурсних центрів громад Чернігівської області!

Спільний проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» (МРГ) оголошує конкурс районних ресурсних центрів у рамках сільського компоненту. Проект підтримає 50 районних ресурсних центрів громад (РРЦГ) України, які працюють у рамках Третьої фази.

Хто може брати участь у конкурсі: Будь які ресурсні центри, не залежно від часу створення та тривалості співпраці з проектом. У конкурсі не беруть участь ті РРЦГ, які Проект вже підтримував у рамках попередніх фаз.

Кількість заявок РРЦГ від області: необмежена. Квот на область немає. Будуть підтримані 50 найкращих ресурсних центрів України, які працюють у рамках МРГ-3.

Розмір підтримки: 1000 дол. США у гривневому еквіваленті на закупівлю офісної техніки та обладнання.

До участі в конкурсі запрошуються Бобровицький, Срібнянський, Бахмацький, Городнянський районні ресурсні центри громад, які відповідають вище зазначеним вимогам. Для цього необхідно заповнити аплікаційну форму та подати її до 26 серпня до Чернігівського обласного ресурсного центру, який знаходиться за адресою 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, буд.12 кім.9. За будь-якими роз’ясненнями стосовно конкурсу звертатись по телефону до обласного координатора Сили Владислава Григоровича за номером 050 386 9170 або надсилати запитання на електронну адресу: [email protected]

 

*****

 

 

Чернігівська обласна державна адміністрація оголошує конкурс
на заміщення вакантної посади директора комунального закладу
«Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина»
Чернігівської обласної ради

 

На виконання розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 31 липня 2015 року № 505-к обласна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» (далі – Заклад)Чернігівської обласної ради, що знаходиться в м. Чернігові.

Основним напрямком діяльності Закладу є :

- збереження та відтворення цінних природних та історико-культурних комплексів та природних об’єктів;

- створення умов для організованого туризму, відпочинку та інших видів рекреаційної діяльності в природних умовах з додержанням режиму охорони заповідних комплексів та об’єктів;

- організація та здійснення науково-дослідних робіт, у тому числі з вивчення природних комплексів та їх змін в умовах рекреаційного використання, розроблення та впровадження наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища, відтворення окремих видів флори та фауни, відновлення порушених екосистем, управління та ефективного використання природних ресурсів, організації та проведення моніторингу ландшафтного та біологічного різноманіття;

- проведення екологічної освітньо-виховної роботи тощо.

Документи приймаються до 30 серпня 2015 року за адресою: м.Чернігів, 14000, вул. Шевченка, 7 (Чернігівська обласна державна адміністрація).

Довідки телефоном (046) 67-50-06.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

- ¬особовий листок по обліку кадрів

- копія диплома про освіту з додатками

- дві фотокартки розміром 4*6 см

- копія першої та другої сторінок паспорта громадянина України

- згода на збір та обробку персональних даних.

Конкурс відбудеться в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту, мають досвід роботи на керівних посадах не менше 3 років, мають перспективний план розвитку Закладу та пропозиції щодо його управління.

 

*****

 

 

 

Чернігівська обласна державна адміністрація
проводить конкурси із визначення пасажирських перевізників
на внутрішньообласних маршрутах загального користування

 

 

 

*****

 

 

 

Європейська підтримка співпраці громад

 

 

Оголошення про проведення конкурсу оцінки та відбору проектів, що можуть реалізовуватися за участі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» (МРГ-3) у 2015-2016 році

До уваги голів райдержадміністрацій, голів органів місцевого самоврядування!

Конкурсна комісія (представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіонбуд), облдержадміністрації, обласної ради, проекту МРГ), з оцінки та забезпечення проведення відбору проектів, що можуть реалізовуватися за участі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» у 2015-2016 році в Чернігівській області оголошує додатковий конкурс проектів та програм на участь у спеціальному пілотуванні відповідно до закону України «Про співпрацю територіальних громад».

Проекти повинні бути спрямовані на сталий соціально-економічний розвиток (проекти співробітництва територіальних громад), що мають на меті пілотування масштабних ініціатив громад із залученням декількох громад та територій для вирішення спільної проблеми.

У конкурсному відборі беруть участь райони Чернігівської області, які нададуть підготовлені в установленому порядку місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування проекти. Для співпраці в рамках проекту МРГ-3 буде відібрано два райони області.

Заявки від Бахмацького, Бобровицького, Городнянського, Семенівського, Срібнянського районів не розглядатимуться, оскільки вони вже є учасниками проекту МРГ-3.

Проекти повинні:

1. Відповідати одному з пріоритетних напрямків діяльності проекту МРГ-3:

а) Охорона здоров’я.

b) Енергозбереження/енергоефективність.

c) Навколишнє середовище.

d. Водопостачання.

2) Впроваджуватися як проекти співробітництва територіальних громад;

3) Відповідати пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації.

Умови співробітництва з проектом МРГ-3 наведено в Додатку 1.

Для участі у відборі проектів, що будуть реалізовуватися спільно з проектом МРГ-3, заявники повинні подати на розгляд регіональній комісії проекти за нижченаведеною формою (Додаток 2), а також документи за переліком (додається).

Прийом документів для участі у конкурсному відборі проводиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12, приміщення Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної адміністрації (2 поверх, каб. 9). Документи повинні бути надані на електронну адресу - [email protected] та додатково в паперовому вигляді.

з 23 червня 2015 року по 03 липня 2015 року, щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 08-00 до 17-00;

Контактні телефони: (050) 386-91-70. Сила Владислав Григорович, координатор проекту МРГ-3 в Чернігівській області.

Email: [email protected]

 

 

Умови співробітництва з проектом ЄС/ПРООН
«Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» (МРГ-3)

 

 

 

 

Аплікаційна форма проекту, що може реалізовуватися за участі проекту МРГ-3
на умовах співробітництва територіальних громад району, Чернігівської області

 

 

 

 

*****

 

 

 

 

Оголошення
про проведення конкурсу оцінки та відбору інвестиційних програм та проектів,
що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

 

 

До уваги голів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) голів, органів місцевого самоврядування!

Регіональна конкурсна комісія з оцінки та забезпечення проведення відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області оголошує конкурс інвестиційних програм на 2016 рік.

Відповідно до положень статті 24-1 Бюджетного кодексу України кошти державного фонду регіонального розвитку спрямовуються на виконання інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку (у тому числі проектів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад), що мають на меті розвиток регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних парків і відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку та відповідних стратегіях розвитку регіонів.

Проведення Конкурсу передбачено Бюджетним Кодексом України, Законом України «Про засади державної регіональної політики», постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» та іншими нормативно-законодавчими актами.

Спрямування коштів державного фонду регіонального розвитку передбачено на фінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які:

1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації;

2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади;

Основними умовами конкурсного відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проектів є їх відповідність таким критеріям:

1) для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво, — наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;

2) календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

3) співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

4) спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються бюджетні кошти, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Для участі у відборі проектів, що будуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, подавачам проектів необхідно надіслати на електронну адресу регіонального адміністратора: [email protected] реєстраційну картку проекту згідно з додатком 1 з метою отримання подальшої інструкції щодо реєстрації інвестиційних програм та проектів в системі державного фонду регіонального розвитку на сайті http://dfrr.minregion.gov.ua.

Прийом заявок для участі у конкурсному відборі проводиться з 08 червня 2015 року по 18 червня 2015 року, щоденно, крім суботи, неділі, з 08-00 до 17-00.

Контактний телефон для довідок: (0462) 699-243

 

Форма подання інформації для створення проекту регіонального розвитку
в онлайн платформі Державного фонду регіонального розвитку

 

 

*****

 

 

 

Оголошення
про проведення конкурсу оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів),
що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку 2015 року

 

 

До уваги голів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) голів, органів місцевого самоврядування!

Регіональна конкурсна комісія з оцінки та забезпечення проведення відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області оголошує додатковий конкурс інвестиційних програм на 2015 рік.

Відповідно до положень статті 24-1 Бюджетного кодексу України кошти державного фонду регіонального розвитку спрямовуються на виконання інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку (у тому числі проектів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад), що мають на меті розвиток регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних парків і відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку та відповідних стратегіях розвитку регіонів.

Проведення Конкурсу передбачено Бюджетним Кодексом України, Законом України «Про засади державної регіональної політики», постанов Кабінету Міністрів України «Питання використання у 2015 році коштів державного фонду регіонального розвитку» та «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» та іншими нормативно-законодавчими актами.

У конкурсному відборі беруть участь підготовлені в установленому законодавством порядку місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування інвестиційні програми і проекти.

Спрямування коштів державного фонду регіонального розвитку передбачено на фінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які:

1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації, або стратегічним цілям та завданням розвитку регіонів, де такі стратегії станом на 1 березня 2015 року не затверджені;

2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади;

4) забезпечують житлом внутрішньо переміщених осіб та сімей військовослужбовців — учасників антитерористичної операції;

5) є переможцями Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2013—2014 роках.

Основними умовами конкурсного відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проектів є їх відповідність таким критеріям:

1) для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво, — наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;

2) календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

3) співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

4) спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються бюджетні кошти, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

5) зменшення кількості об’єктів незавершеного будівництва шляхом фінансування об’єктів з високим ступенем будівельної готовності, що повинні бути прийняті в експлуатацію у 2015 році;

6) наявність індикаторів успішності програми або проекту та способу їх моніторингу протягом трьох років.

Бюджетні кошти можуть спрямовуються на погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Казначейства, що виникла у минулі роки за бюджетною програмою “Державний фонд регіонального розвитку”, може здійснюватися розроблення проектної документації для проектів, що фінансуватимуться за рахунок міжнародних кредитних ресурсів, спрямованих на відновлення Донецької і Луганської областей та розв’язання проблем внутрішньо переміщених осіб.

Для участі у відборі проектів, що будуть реалізовуватися за рахунок цих коштів державного бюджету, заявники повинні подати на розгляд регіональній комісії інвестиційні програми і проекти за формою, встановленою Мінрегіоном, а також документи за переліком (додається).

Прийом документів для участі у конкурсному відборі проводиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12, приміщення Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної адміністрації (2 поверх, каб 14):

з 06 травня 2015 року по 14 травня 2015 року, щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 08-00 до 17-00;

Контактні телефони: (0462) 699-243, 699-257.

Email: [email protected]

 

 

Форма інвестиційної програми і проекту
регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів
державного фонду регіонального розвитку

 

 

 

 

Форма технічного завдання на інвестиційну програму і проект
регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів
державного фонду регіонального розвитку

 

 

 

 

Перелік документів, які подаються для участі у конкурсному
відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку,
що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

 

 

 

Департамент житлово-комунального господарства,
регіонального розвитку та інфраструктури
облдержадміністрації

 

 

*****

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

 

Умови проведення конкурсів
Чернігівською обласною державною адміністрацією із визначення пасажирських перевізників
на внутрішньообласних маршрутах загального користування

 

 

Управління промисловості, транспорту і зв’язку ОДА

 

 

*****

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

 

*****

 

 

Повідомляємо, що 30 вересня 2014 року о 14-00 в залі засідань № 1 обласної державної адміністрації за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7 відбудеться засідання регіональної ради підприємців.

 

Просимо забезпечити участь членів ради, склад якої затверджений розпорядженням голови облдержадміністрації від 30 червня 2011 року №230-а “Про утворення регіональної ради підприємців” та доповнено розпорядженням від 26 вересня 2011 року № 333-а.

 

*****

 

 

Повідомляємо, що 17 липня 2014 року о 14-30 в залі засідань № 2 обласної державної адміністрації за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7 відбудеться засідання регіональної ради підприємців.

 

Запрошуються члени ради, склад якої затверджений розпорядженням голови облдержадміністрації від 30 червня 2011 року №230-а “Про утворення регіональної ради підприємців” та доповнено розпорядженням від 26 вересня 2011 року № 333-а.

 

Департамент економічного розвитку ОДА

 

 

*****

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Обласна державна адміністрація повідомляє, що голова обласної спостережної комісії Стрілець Микола Іванович достроково припинив свої повноваження у зв’язку зі звільненням з посади першого заступника голови облдержадміністрації.

 

Чернігівська обласна державна адміністрація

 

 

*****

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Для передачі в оренду пропонується колишня службова будівля №7 військового містечка №2 площею 670,5 кв.м, розташована за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 145, яка перебуває на балансі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Чернігівській області.

За довідками звертатися до регіонального відділення Фонду державного майна України по Чернігівській області (м. Чернігів, проспект Миру, 43, тел. 77-71-83).

 

Регіональне відділення
Фонду державного майна України
по Чернігівській області

 

*****

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Обласна державна адміністрація повідомляє, що відповідно до "Положення про спостережні комісії", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2004 року №429, повноваження обласної спостережної комісії закінчуються 29 грудня 2013 року, та до зазначеного терміну формується новий її склад.

 

Чернігівська обласна спостережна комісія

 

 

*****

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Відповідно до доручення Першого заступника голови обласної державної адміністрації від 05 квітня 2012 року № 05-11/866 та Програми науково-технічного та інноваційного розвитку  Чернігівської області на 2011-2015 роки, затвердженої сесією обласної ради 25 березня 2011 року, з 10 квітня по 15 червня 2012 року проводиться конкурсний відбір інноваційних проектів суб’єктів господарювання області з метою їх фінансово-кредитної підтримки за рахунок коштів обласного бюджету на умовах зворотності.

Положення про порядок проведення конкурсного відбору та фінансування інноваційних проектів за рахунок коштів обласного бюджету затверджене розпорядженням голови обласної державної адміністрації від       18 липня 2007 року № 295 (додається).

Для участі в Конкурсі суб’єкти господарювання подають до конкурсної комісії документи зазначені в додатках 1,2,3 Положення в двох примірниках.

Заяву про участь у конкурсі та комплект документів необхідно подати головному управлінню економіки обласної державної адміністрації до              31 травня 2012 року.

Участь у Конкурсі безкоштовна.

Отримати додаткову інформацію про умови Конкурсу можна у головному управлінні економіки обласної державної адміністрації за адресою:  м.Чернігів, вул. Шевченка, 7, кімната 23.

Тел/факс 675-642, 669-158

E-mail: [email protected]

 

 

Затверджено
розпорядженням голови
облдержадміністрації
від 18 липня 2007 року № 295

 

 

ПОЛОЖЕННЯ
про порядок проведення конкурсного відбору та фінансування інноваційних проектів
за рахунок коштів обласного бюджету
через Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області

1. Це Положення визначає порядок організації і проведення конкурсного відбору та фінансування інноваційних проектів за рахунок коштів обласного бюджету, що направляються на реалізацію інноваційних програм.

2. Метою проведення конкурсу є відбір інноваційних проектів для надання фінансово-кредитної підтримки суб’єктам господарювання області на умовах зворотності через Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області (далі – Фонд).

3. Загальними засадами фінансування інноваційних проектів суб’єктів господарювання є: конкурсний відбір проектів, строковість, платність, зворотність, забезпеченість, цільове використання коштів.

4. Інноваційні проекти у галузях економіки, у першу чергу з впровадження передових енергозберігаючих технологій та технологій з виробництва альтернативних джерел палива відбираються на конкурсній основі конкурсною комісією по відбору інноваційних проектів (далі – Комісія), склад якої затверджується розпорядженням голови облдержадміністрації.

5. До складу Комісії входять представники головного управління економіки облдержадміністрації, головного управління статистики в області, Регіонального Фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області, вищих навчальних закладів, промислових підприємств, інших організацій.

До роботи Комісії можуть залучатися незалежні експерти.

6. Засідання Комісії вважається таким, що відбулось, якщо в його роботі прийняли участь не менше двох третин загальної кількості членів Комісії.

Рішення комісії приймається простою більшістю голосів членів Комісії, які брали участь у голосуванні.

Рішення оформлюється протоколом, який підписується всіма присутніми на засіданні членами Комісії.

7. Конкурсний відбір проводиться протягом року у визначені Комісією строки і закінчується не пізніше ніж до 1 листопада року, протягом якого передбачається надання кредиту на реалізацію інноваційного проекту.

8. Оголошення про проведення конкурсу розміщується Комісією на web – сайті облдержадміністраціції.

9. Для участі у Конкурсі суб’єкти господарювання подають до конкурсної комісії в двох примірниках такі документи: заявку за встановленою формою (Додаток 1);

інформаційну картку проекту за встановленою формою (Додаток 2);

бізнес-план інноваційного проекту;

інші документи (Додаток 3).

Відповідальність за достовірність інформації, яка міститься в усіх наданих документах, несе позичальник, який подав заявку.

10. Основними критеріями конкурсного відбору є:

науково-технічний;

виробничий;

ринковий;

фінансово-економічний;

соціальний та екологічний.

Науково-технічний критерій розкривається через наявність свідоцтва про державну реєстрацію інноваційного (пріоритетного інноваційного) проекту; науково-технічний потенціал позичальника (наявність співробітників з науковими ступенями, наявність науково-дослідних та експериментальних лабораторій, наявність об’єктів інтелектуальної власності, у тому числі винаходів, корисних моделей, промислових зразків, на які виробник продукту має державні охоронні документи (патенти, свідоцтва) чи одержані від власників цих об`єктів інтелектуальної власності ліцензії); перспективність впровадження запропонованих технічних рішень; технічний рівень проекту.

Виробничий критерій розкривається через забезпеченість виробництва необхідними сировиною, матеріалами, комплектуючими, обладнанням і устаткуванням; рівень технологічних нововведень при реалізації проекту; забезпеченість виробництва кваліфікованим персоналом; можливість використання відходів виробництва.

Ринковий критерій розкривається через відповідність проекту потребам ринку; комерційний успіх позичальника при реалізації проекту; рівень реклами для просування запропонованого продукту на ринок; конкурентоспроможність продукції за ціною та якістю, захищеністю від старіння тощо.

Фінансово-економічний критерій розкривається через передбачуваний рівень рентабельності; термін окупності проекту; частку власних коштів позичальника у повній вартості проекту; надійність забезпеченості повернення кредиту (права власності на майно, що пропонується передати в заставу, його ліквідність; надійність та стабільність поручителя/гаранта тощо); платоспроможність та фінансову стабільність позичальника.

Соціальний та екологічний критерії розкриваються через вплив реалізації проекту на рівень зайнятості населення; вплив реалізації проекту на створення нових робочих місць; надходження платежів до бюджетів; вплив виробничих процесів, задіяних у реалізації проекту, на навколишнє природне середовище; відповідність вимогам санітарно-гігієнічних, радіаційних, екологічних, архітектурних та інших норм, встановлених законодавством України.

11. Комісія відбирає проекти, які, в порівнянні з іншими, мають кращі показники за визначеними у пункті 10 цього Положення критеріями, та приймає рішення щодо переліку проектів-переможців Конкурсу в межах коштів обласного бюджету, передбачених для фінансування, та коштів, повернутих до бюджету по раніше наданих кредитах на реалізацію інноваційних проектів.

12. У першу чергу кредитуються проекти, які отримали позитивний висновок Національного агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів (НАЕР) про їх ефективність в частині впровадження передових енергозберігаючих технологій та технологій з виробництва альтернативних джерел палива та/або свідоцтво про державну реєстрацію інноваційного проекту.

13. До участі у Конкурсі не допускаються суб’єкти господарювання, або їх участь у Конкурсі може бути припинена у разі, коли вони:

визнані банкрутами або стосовно них порушено справу про банкрутство;

перебувають у стадії ліквідації;

перебувають у стадії реорганізації, що веде за собою зміни власника та форми господарського управління;

подали недостовірну інформацію щодо Проекту або свого фінансово-економічного стану;

подали на Конкурс проект без отримання необхідних дозволів або узгоджень відповідних державних органів та спеціальних служб, у випадку якщо реалізація такого проекту відповідно до законодавства потребує отримання дозволів або узгоджень;

мають більш як за два місяці заборгованість з виплати заробітної плати, із сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) до державного та місцевих бюджетів і Пенсійного фонду; не мають відповідного кадрового, науково-технічного та виробничого потенціалу для реалізації проекту.

14. Не підлягають кредитуванню витрати, які безпосередньо не пов’язанні з реалізацією проекту, зокрема:

покриття збитків господарської діяльності позичальника;

формування та збільшення статутного фонду будь-яких підприємств, установ та організацій;

внесення платежів до бюджетів;

сплата процентів за користування кредитами;

придбання цінних паперів або здійснення інших інвестицій в цінні папери.

15. Фінансування проектів здійснюється при наявності забезпечення зобов’язань повернення коштів. Як забезпечення повернення коштів може бути застава майна, банківська гарантія, договір поруки та інше забезпечення, не заборонене законодавством України.

16. Організація фінансування, контроль за цільовим використанням коштів та впровадженням інноваційних проектів здійснюється відповідно до розділів 4-6 Положення про порядок фінансування проектів суб’єктів малого підприємництва за рахунок коштів місцевих бюджетів через Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 8 жовтня 2004 року № 293.

Перерахування Фонду коштів, передбачених для фінансування інноваційних проектів суб’єктів господарювання, здійснюється головним фінансовим управлінням облдержадміністрації через головне управління економіки облдержадміністрації. Згідно з Порядком казначейського обслуговування місцевих бюджетів головне управління економіки облдержадміністрації перераховує призначені для фінансування кошти на реєстраційний рахунок Фонду в управлінні Державного казначейства у Чернігівській області.

Фінансування здійснюється Фондом через бюджетний рахунок, відкритий Фонду в Головному управлінні Державного казначейства України в Чернігівській області (далі – ГУДКУ в Чернігівській області). Фонд є одержувачем коштів обласного бюджету в мережі головного розпорядника.

17. Умови надання фінансово-кредитної підтримки для реалізації інноваційних проектів (строк кредиту, пільговий період щодо повернення кредиту, розмір відсоткової ставки та інші) визначаються Комісією.

Розмір відсоткової ставки встановлюється з урахуванням складових: не менше, ніж 6% річних – на користь Фонду для виконання кошторису доходів і витрат, 4% річних – на користь уповноважених банків, через які надається кредит, до 1% річних на формування обов’язкового резерву за вимогами НБУ.

18. Фонд щоквартально надає головному управлінню економіки облдержадміністрації звіт про рух коштів, передбачених на фінансово-кредитну підтримку інноваційних проектів.

Керівник апарату
облдержадміністрації В.В. Приходько

 

 

 

Додаток 1
до Положення
Конкурсній комісії по відбору інноваційних проектів

 

 

 

 

 

ЗАЯВКА
на участь у конкурсному відборі інноваційних проектів
для надання фінансово-кредитної підтримки за рахунок коштів обласного бюджету

 

 

Просимо розглянути інноваційний  проект ___________
_____________________________________________________________
(повна назва проекту)
____________________________________________________________
з метою надання фінансово-кредитної підтримки_____________________________________
(повна назва позичальника (підприємства)
для його реалізації.
Вид кредиту__________________________________________________
Сума фінансово-кредитної підтримки /___________________ / гривень.
/цифрами/                     /прописом/
Строк користування  _____________________ місяців.
Забезпечення, що пропонується __________________________________
_____________________________________________________________
Додатки: 1. Інформаційний лист на ___  арк.
2.              
3.
До Заявки додаються документи відповідно до вимог пункту 9 Положення про порядок проведення  конкурсного відбору та фінансування інноваційних проектів за рахунок коштів обласного бюджету через Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області
_______________ ____________________ /_________________/
(посада)                                  (підпис)                         (прізвище, ініціали)
„___„ __________ 200__ р.
М.П.

 

 

 

 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

 

 

 

1. Дата заповнення                                                                                       
2. Особа для контакту                                                                                           
телефон/факс                                                                                                
3. Місцезнаходження виробництва                                                                       
__________________
4. Електронна пошта (e-mail) та веб-сайт                                                     
5. Чисельність працівників                                                                           
6. Основні види діяльності                                                                                    
7. Наявність ліцензій (на окремі види діяльності, які стосуються проекту і підлягають ліцензуванню)                                                                                                                 
8. Керівництво позичальника (суб’єкта господарювання - юридичної особи):


Особа/Посада

Директор

Головний бухгалтер

Інші вповноважені особи

Прізвище

 

 

 

Ім’я

 

 

 

По батькові

 

 

 

Ідентифікаційний номер з ДРФО (за наявності)

 

 

 

                                                                               
9. Наявність непогашених кредитів, позик, іншої заборгованості    
10. Цілі фінансування____________________________________________
11. Назва проекту, що пропонується для кредитування________________
__________________________________________________________________
12. Статус проекту (новий вид діяльності, розширення, модернізація існуючого виробництва тощо)______________
__________________________________________________________________
13. Сфера діяльності проекту ____________________________________
14. Повна вартість проекту ___________________________________грн.
у тому числі: -__________________ грн.. власні вкладення заявника в проект __________________грн. – кошти обласного бюджету _________грн. – інші джерела фінансування
15. Форма власного внеску заявника ______________________________________________
16. Термін користування кредитом_____________________________________
17. Бажана тривалість періоду відстрочки погашення основної суми боргу ________________
Запропоноване забезпечення
18. Застава
Опис предмета застави (предмет застави, рік випуску, дата введення в експлуатацію, інвентарний номер, плановий період експлуатації (років), залишкова балансова вартість, гривень).
19. Гарантія/порука.                                                                                    
19.1. Найменування та адреса гаранта (поручителя) ___________________________________.

Керівник __________________      _________________
підпис                                   (прізвище, ініціали)

Головний бухгалтер _________      _________________
підпис                   (прізвище, ініціали)
М. П.

 

 

Додаток 2 до Положення

 

 

Інформаційна картка Проекту

 

 

                                                                                                                                                                                                                                         
1. Напрямок                                                                                            
2. Ключові слова                                                                                                                                                                                                                        
3. Характеристика інноваційної продукції (послуг) за проектом                                                                                                                                                                          
(назва, тип/модель,
4. Місце реалізації проекту                                                                                                                                                                                               
5. Основні ринки збуту продукції за проектом                                                                                                                                                                        
6. Термін реалізації проекту:
початок –
завершення –
7. Фінансові показники:
7.1. Загальна вартість проекту                                                               
у тому числі (роки, витрати):                                                                          
7.2. Джерела і умови фінансування проекту:
власні кошти ( в тому числі запозичені)                                                
кошти інвесторів (у тому числі зарубіжних) та форма їх залучення                                                                                                                               
8. Термін окупності проекту                                                                           
9. Екологічний ефект                                                                              
10. Соціальний ефект:
кількість задіяних робочих місць                                                          
у тому числі буде створених додатково                                                
інші види                                                                                                

Від виконавця:
Керівник __________________      _________________
підпис                           (прізвище, ініціали)

Головний бухгалтер _________      _________________
підпис                           (прізвище, ініціали)
М. П.

 

Додаток 3 до Положення

ІНШІ ДОКУМЕНТИ

Для участі у Конкурсі позичальники подають додатково в двох примірниках такі документи:

завірена в установленому порядку копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи;

завірена в установленому порядку копія статуту (положення) юридичної особи;

графік та напрямок використання коштів кредиту;

у разі, якщо реалізація проекту відповідно до законодавства потребує отримання дозволів або узгоджень відповідних державних органів та спеціальних служб необхідно додати вказані дозволи або узгодження;

проектно-кошторисна документація затверджена та погоджена в установленому порядку;

інформація про отримані підприємством кредити за останні три роки, дебіторську та кредиторську заборгованість, стан виплати заробітної плати, податків та внесків до органів соціального страхування на дату заяви, підписана керівником та головним бухгалтером підприємства та завірена печаткою підприємства;

копії форм фінансової звітності № 1 – 4, передбачених наказом Міністерства фінансів України від 31 березня 1999 року № 87 "Про затвердження Положень (стандартів) бухгалтерського обліку", зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 21 червня 1999 року за № 391/3684, за поточний та минулий роки на момент останньої звітної дати;

довідка органу державної податкової служби за місцем реєстрації як платника податків про стан розрахунків з державним бюджетом.

ГО Активне Суспільство України