Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій проєкту звіту про виконання у 2023 році обласної Програми розвитку, підтримки комунальних закладів охорони здоров'я Чернігівської обласної ради та покращення  надання населенню медичних послуг на 2022-2025 роки

Управлінням охорони здоров'я облдержадміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2023 році обласної Програми розвитку, підтримки комунальних закладів охорони здоров'я Чернігівської обласної ради та покращення  надання населенню медичних послуг на 2022-2025 роки (далі – Програма).

Метою обласної Програми є забезпечення розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Чернігівської обласної ради для стабільної реалізації комплексу взаємопов’язаних завдань і заходів, спрямованих на налагодження належного рівня ефективного функціонування системи надання населенню області доступної і високоякісної медичної допомоги, для збереження, поліпшення та відновлення здоров’я населення області; збереження кадрового потенціалу закладів; забезпечення розвитку та покращення ефективності медичного обслуговування населення; покращення та розвиток матеріально-технічної бази закладів; стабільної та беззбиткової діяльності закладів відповідно до функціональних призначень щодо надання населенню належних медичних послуг.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт звіту про виконання у 2023 році обласної Програми розвитку, підтримки комунальних закладів охорони здоров'я Чернігівської обласної ради та покращення  надання населенню медичних послуг на 2022-2025 роки проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01 до 15 лютого 2024 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту обласної Програми прийматимуться Управлінням охорони  здоров'я  Чернігівської обласної державної адміністрації до 15 лютого 2024 року в письмовому вигляді за адресою: 14005, м. Чернігів, вул. І.Мазепи, 1-Б, к. 13; тел. 67-72-79 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Контактна особа: Здор Алла Іванівна - заступник начальника Управління – начальник відділу економіки, моніторингу та виконання регіональних і загальнодержавних програм Управління охорони здоров'я  Чернігівської облдержадміністрації, тел. 67-72-79 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт  звіту про виконання у 2023 році обласної Програми розвитку, підтримки комунальних закладів охорони здоров'я Чернігівської обласної ради та покращення  надання населенню медичних послуг на 2022-2025 роки

Інформація про виконання у 2023 році обласної Програми розвитку, підтримки комунальних закладів охорони здоров'я Чернігівської обласної ради та покращення надання населенню медичних послуг на 2022-2025 роки

ГО Активне Суспільство України