18-01-2024 10:08

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту звіту про виконання у 2023 році Регіональної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2023-2024 роки

    Управлінням капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2023 році Регіональної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2023-2024 роки.

    Програма спрямована на поліпшення транспортно-експлуатаційного стану мережі автомобільних доріг загального користування місцевого та державного значення та споруд на них, розвиток автомобільних доріг загального користування місцевого та державного значення, підвищення на них рівня безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності перевезень.

      На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Управління, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності  даний проєкт звіту проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 18.01.2024 року до 01.02.2024 року.

     Зауваження та пропозиції до проєкту звіту прийматимуться Управлінням капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації до 01 лютого 2024 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Єлецька, 11, Управління капітального будівництва облдержадміністрації, ел.пошта: [email protected] .

     Контактна особа: Катерина Кузьменко – начальник відділу організації діловодства та контролю Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації - (0462) 640 – 347.

     Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Звіту

Пояснювальна записка до Проєкту Звіту

ГО Активне Суспільство України