Інформаційне повідомлення про електронні консультації з громадськістю  щодо проєкту звіту про виконання у 2023 році  Програма забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури Чернігівської області на 2023-2024 роки

    У 2023 році Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації розроблена Програма забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури Чернігівської області на 2023-2024 роки, затверджена розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 15.06.2023 № 366.

     Основною метою Програми є забезпечення безпеки об’єктів критичної інфраструктури, запобігання проявам несанкціонованого втручання в їх функціонування, прогнозування та запобігання кризовим ситуаціям на об’єктах критичної інфраструктури.

    На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт звіту про виконання у 2023 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 18 січня по 1 лютого 2024 року.

       Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються до 1 люього 2024 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації, e-mail: [email protected] .

    Контактна особа: Юдін Олексій Євгенович, заступник начальника відділу планування управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації, тел. 67-54-01.

    Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Звіту

ГО Активне Суспільство України