17-01-2024 17:04

Інформаційне повідомлення про електронні консультації з громадськістю  щодо проєкту звіту про виконання у 2023 році Програми матеріально-технічного забезпечення національного спротиву на території Чернігівської області на 2023-2024 роки

     Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2023 році Програми матеріально-технічного забезпечення національного спротиву на території Чернігівської області на 2023-2024 роки.

   Метою Програми є підвищення обороноздатності, сприяння забезпеченню готовності громадян України до національного спротиву, вдосконалення системи організації та забезпечення проведення заходів національного спротиву на території області, сприяння у підвищенні боєздатності та покращення матеріально-технічного забезпечення особового складу підрозділів територіальної оборони тощо.

  Виконання Програми сприятиме: вдосконаленню системи управління національним спротивом на території області; налагодженню системи навчання підрозділів територіальної оборони та населення; покращенню матеріально-технічного та логістичного забезпечення військових частин (підрозділів) територіальної оборони.

   На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт звіту про виконання у 2023 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 17 по 31 січня 2024 року.

    Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються до 31 січня 2024 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації, e-mail: [email protected] .

     Контактна особа: Шкляр Юлія Вікторівна, головний спеціаліст  відділу оборонної роботи управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації, тел. 60-60-44.

     Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Звіту

ГО Активне Суспільство України