18-01-2024 09:26

Інформаційне повідомлення про електронні консультації з громадськістю  щодо проєкту звіту про виконання у 2023 році Програми підвищення стійкості територіальних громад Чернігівської області до кризових ситуацій, викликаних припиненням або погіршенням надання важливих для їх життєдіяльності послуг чи для здійснення життєво важливих функцій на 2023-2024 роки 

     У 2023 році Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації розроблена Програма підвищення стійкості територіальних громад Чернігівської області до кризових ситуацій, викликаних припиненням або погіршенням надання важливих для їх життєдіяльності послуг чи для здійснення життєво важливих функцій на 2023-2024 роки, затверджена розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 15.06.2023 № 367.

     Основною метою Програми є забезпечення життєдіяльності населення, підвищення стійкості громад Чернігівської області до кризових ситуацій, викликаних припиненням або погіршенням надання важливих для їх життєдіяльності послуг або припиненням здійснення життєво важливих функцій.

    На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт звіту про виконання у 2023 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 18 січня по 1 лютого 2024 року.

     Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються до 1 лютого 2024 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул.  Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації, e-mail: [email protected] .

   Контактна особа: Юдін Олексій Євгенович, заступник начальника відділу планування управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації, тел. 67-54-01.

   Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Звіту

ГО Активне Суспільство України