Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проєкту звіту про виконання у 2023 році обласної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2021-2027 роки

   Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2023 році обласної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2021-2027 роки.

    З метою втілення державної політики в сфері житлового будівництва в сільській місцевості, соціально-побутового облаштування села та на виконання Указу президента України від 27.03.1998 № 222 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» в області, починаючи з 1999 року, впроваджується регіональна Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім». Програма спрямована на покращення житлових і соціально-побутових умов проживання сільського населення шляхом надання їм державних довгострокових пільгових кредитів, з платою за користування в розмірі 3% річних (багатодітні сім’ї звільняються від сплати відсотків).

     Реалізація зазначеної Програми покладена на Чернігівський обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

     Даний проєкт звіту проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 19 січня по 02 лютого 2024 року.

   Зауваження та пропозиції до проєкту звіту прийматимуться Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації до 02 лютого 2024 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, т/ф (0462)67-57-39, e-mail: [email protected]

     Контактні особи: Олександр ПОНУРЕНКО – начальник відділу проектів регіонального розвитку Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації;

     Тетяна ВЕНЖЕГА – головний спеціаліст відділу проектів регіонального розвитку Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації.

     Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Звіт про виконання Програми у 2023 році

ГО Активне Суспільство України