Інформаційне повідомлення про електронні консультації
 щодо проєкту
обласної Програми охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення у Чернігівській області на 2024-2025 роки

      Управлінням охорони здоров'я Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт обласної Програми охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення у Чернігівській області на 2024-2025 роки

     Програма спрямована на підвищення рівня забезпечення надання якісної  психіатричної, психологічної та реабілітаційної допомоги населенню Чернігівської області  в умовах її крайньої потреби на тлі бойових дій, що тривають.

     На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності, проєкт обласної Програми охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення у Чернігівській області на 2024-2025 роки проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 08 по 22 грудня 2023 року.

     Зауваження та пропозиції до проєкту Програми прийматимуться Управлінням охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації до 22 грудня 2023 року за адресою: 14005, м. Чернігів, вул. І.Мазепи, 1-Б, к. 13; тел. 67-72-79 або в електронному вигляді за адресою: uoz_post@cg.gov.ua.

     Контактна особа: Здор Алла Іванівна - заступник начальника Управління – начальник відділу економіки, моніторингу та виконання регіональних і загальнодержавних програм Управління охорони здоров'я Чернігівської обласної державної адміністрації, тел. 67-72-79 або в електронному вигляді за адресою: uoz_post@cg.gov.ua.

Паспорт Програми

Додаток 1.

Додаток 2.

Додаток 3.

Управління охорони здоров'я облдержадміністрації

ГО Активне Суспільство України