08-12-2023 10:50

Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проєкту Обласної програми збереження пам’яток архітектури місцевого значення Чернігівської області на 2024 рік

     Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт Обласної програми збереження пам’яток архітектури місцевого значення Чернігівської області на 2024 рік.

     Програма спрямована на збереження пам’яток архітектури місцевого значення Чернігівської області, які зазнали пошкоджень та руйнувань внаслідок збройної агресії російської федерації.

     Виконання Програми забезпечить збереження пам’яток архітектури місцевого значення Чернігівської області – «Губернська земська управа», охоронний № 2-Чг, «Кінотеатр ім. Щорса», охоронний № 76-Чг в м. Чернігів та «Воскресенська церква», охоронний № 73-Чг в с. Лукашівка Чернігівського району, які зазнали пошкоджень та руйнувань внаслідок збройної агресії російської федерації, шляхом розроблення науково-проектної документації, проведення експертизи проектів та проведення невідкладних протиаварійних та консерваційних робіт на пам’ятках архітектури місцевого значення.

     На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності, проєкт Обласної програми збереження пам’яток архітектури місцевого значення Чернігівської області на 2024 рік проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 08 по 22 грудня 2023 року.

     Зауваження та пропозиції до проєкту звіту прийматимуться Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації до 22 грудня 2023 року за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 21а, т/ф. 77-45-86, е-пошта: [email protected].

     Контактна особа: Семироз Уляна Михайлівна – начальник відділу територіального планування та охорони пам'яток архітектури Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації, конт. тел. (0462) 67-55-06.

      проєк Програми

      додаток 1

      додаток 2

 

ГО Активне Суспільство України