Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту внесення змін до Програми профілактики правопорушень
у Чернігівській області на 2021-2025 роки

     Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження начальника ОВА щодо внесення змін до Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2021-2025 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради другої (позачергової) сесії восьмого скликання 26 січня 2021 року № 17-2/VIIІ (зі змінами).

     Основною метою Програми є усунення передумов для вчинення правопорушень, забезпечення конституційних прав та свобод людини на основі чітко визначених пріоритетів, поступового нарощування у цій справі зусиль правоохоронних органів, місцевих органів виконавчої влади та громадськості; активізація роботи з профілактики рецидивної злочинності; покращення роботи із запобігання здійснення терористичних і диверсійних актів та протидії проявам сепаратизму тощо.

     На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 (зі змінами) з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт внесення змін до Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2021-2025 роки проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 08 по 22 листопада 2023 року  включно.

     Зауваження та пропозиції до проєкту внесення змін до Програми прийматимуться Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації по 22 листопада 2023 року  за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 70, тел. 606-044, е-mail: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проєкту внесення змін до Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2021-2025 роки».

   Контактна особа: Шкляр Юлія, головний спеціаліст відділу оборонної роботи управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації,  тел. 606-044.

      Проєкт Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2021-2025 роки

      Додаток 1

      Додаток 2

 Департамент з питань цивільного захисту та оборонної
роботи Чернігівської обласної державної адміністрації       

ГО Активне Суспільство України