Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту обласної програми
«Соціальне партнерство» на 2024-2025 роки

     Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проєкт обласної програми «Соціальне партнерство» на 2024-2025 роки (далі – Програма).

     У зв’язку із закінченням терміну дії обласної програми «Соціальне партнерство» на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 26 січня 2021 року № 18-2/VIII, враховуючи воєнний стан та нагальні соціальні потреби існує необхідність у підтримці громадських організацій, які об’єднують осіб з інвалідністю, ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та внутрішньо переміщених осіб.

      Програмою передбачено надання зазначеним громадським організаціям фінансової допомоги з обласного бюджету на проведення загальнообласних соціальних заходів з надання послуг психосоціальної підтримки, соціального супроводу та соціальної адаптації особам з інвалідністю, ветеранам війни та членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та внутрішньо переміщеним особам.

     На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада  2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 05.05.2016 № 245 «Про Порядок розроблення регіональних цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання» (зі змінами) та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проєкт Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 07 листопада по 21 листопада 2023 року.

     Зауваження та пропозиції до проекту Програми надсилати в письмовому вигляді до 21 листопада 2023 року (включно) на адресу: 14005, м. Чернігів, проспект Миру, 116-а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, або в електронному вигляді: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проєкту обласної програми «Соціальне партнерство» на 2024-2025 роки».

     Контактна особа: Войтехович Валентина, начальник планово-економічного відділу Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, телефон (0462) 724094.

     Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 Проєкт Обласної програми «Соціальне партнерство» на 2024–2025 

     Додаток 1

     Додаток 2

    Додаток 3

                                                                          Департамент соціального захисту населення  обласної державної адміністрації                                                                         

 

 

ГО Активне Суспільство України