Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з  громадськістю щодо проєкту внесення змін до Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2021-2025 роки

        Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження начальника ОВА щодо внесення змін до Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2021-2025 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради другої (позачергової) сесії восьмого скликання 26 січня 2021 року № 17-2/VIIІ (зі змінами).

      Основною метою Програми є усунення передумов для вчинення правопорушень, забезпечення конституційних прав та свобод людини на основі чітко визначених пріоритетів, поступового нарощування у цій справі зусиль правоохоронних органів, місцевих органів виконавчої влади та громадськості; активізація роботи з профілактики рецидивної злочинності; покращення роботи із запобігання здійснення терористичних і диверсійних актів та протидії проявам сепаратизму тощо.

          На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 (зі змінами) з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт внесення змін до Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2021-2025 роки проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 26 жовтня по 09 листопада 2023 року  включно.

      Зауваження та пропозиції до проєкту внесення змін до Програми прийматимуться Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації по 09 листопада 2023 року  за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 70 тел. 606-044,   е-mail: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проєкту внесення змін до Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2021-2025 роки».

Контактна особа: Шкляр Юлія, головний спеціаліст відділу оборонної роботи управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації,  тел. 606-044.

    Проєкт Програми 

    Додаток

 Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи
Чернігівської обласної державної адміністрації   

   

ГО Активне Суспільство України