Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проєкту розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації «Про внесення змін до обласної Програми реставрації пам’яток архітектури національного та місцевого значення на території Чернігівської області на 2020-2023 роки»

Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації «Про внесення змін до обласної Програми реставрації пам’яток архітектури національного та місцевого значення на території Чернігівської області на 2020-2023 роки».

Зміни до Програми спрямовані на ефективне використання коштів в частині проведення протиаварійних робіт, у тому числі виготовлення науково-проєктної документації на протиаварійні роботи та проходження експертизи на пам’ятці архітектури місцевого значення - «Губернська земська управа» в м. Чернігів.

Внесення відповідних змін до Програми забезпечить реалізацію державної політики у сфері охорони культурної спадщини, сприятиме проведенню протиаварійних робіт на Губернській земській управі  як пам’ятці архітектури місцевого значення Чернігівської області.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності, проєкт розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації «Про внесення змін до обласної Програми реставрації пам’яток архітектури національного та місцевого значення на території Чернігівської області на 2020-2023 роки» проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 27 вересня по 11 жовтня 2023 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації
до 11 жовтня 2023 року за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 21-А, т/ф. 77-45-86, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Семироз Уляна Михайлівна - начальник відділу територіального планування та охорони пам'яток архітектури Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації, конт. тел. (0462) 67-55-06.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження

Додаток до розпорядження

 

 

 

ГО Активне Суспільство України