Інформаційне повідомлення
 про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту внесення змін до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки

         З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, дотримання вимог пункту 12 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 оприлюднено проєкт внесення змін до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027роки.

         З метою забезпечення прискорених темпів реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення передумов для відновлення діяльності бізнесу, що зазнав втрат у зв’язку із збройною агресією російської федерації виникла необхідність перегляду пріоритетності видатків у воєнний час та перерозподілу коштів і, відповідно, внесення змін до Програми.

        Електронні консультації з громадськістю щодо проєкту розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації «Про внесення змін до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027роки» триватимуть з 01 серпня по 15 серпня 2023 року.

        Зауваження та пропозиції до проєкту обласної Програми прийматимуться Департаментом економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації до 15 серпня 2023 року в письмовому вигляді за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, к. 33; тел. 67-57-39 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

         Контактна особа: Товстоліс Світлана Володимирівна - заступник начальника управління – начальник відділу забезпечення розвитку підприємництва Департаменту економічногорозвитку Чернігівської облдержадміністрації, тел. 67-57-39 або в електронному вигляді за адресою: gue_prom @ukr.net.

        Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації та Департаменту в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

                                                   Департамент економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації

Проєкт розпорядження про внесення змін до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки

Додаток 1 до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки

Додаток 2 до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки

Додаток 5 до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки

ГО Активне Суспільство України