20-07-2021 16:26

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту Програми забезпечення виконання Чернігівською обласною державною адміністрацією повноважень, делегованих Чернігівською обласною радою на 2021 рік

Чернігівською обласною державною адміністрацією підготовлено проєкт Програми забезпечення виконання Чернігівською обласною державною адміністрацією повноважень, делегованих Чернігівською обласною радою на 2021рік.

Програма спрямована створення умов для належного забезпечення діяльності обласної державної адміністрації щодо виконання делегованих обласною радою повноважень відповідно до законів України “Про місцеві державні адміністрації”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, створення умов для динамічного, збалансованого соціально-економічного розвитку області, підвищення дієвості управлінських рішень та покращення системи регіонального державного управління в цілому, розвиток співпраці та посилення взаємодії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” від 03.11.2010 № 996 (зі змінами), з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 20 липня по 03 серпня 2021 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту Програми прийматимуться Чернігівської обласною державною адміністрацією до 03 серпня 2021 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, тел. (0462) 675-052, в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Контактна особа: Клименок Олександр Миколайович, начальник відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці “Консультації з громадськістю” у строки, визначені законодавством.

Проєкт Програми забезпечення виконання Чернігівською обласною державною адміністрацією повноважень, делегованих Чернігівською обласною радою на 2021 рік

 

ГО Активне Суспільство України