21-01-2011 16:54



2013



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за лютий 2013 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»





Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за січень 2013 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



2012



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за грудень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за листопад 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за жовтень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за вересень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за серпень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за липень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за червень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за травень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за квітень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за березень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за лютий 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за січень 2012 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



2011



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за грудень 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за листопад 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за жовтень 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за вересень 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за липень 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за червень 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за травень 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за квітень 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за березень 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за лютий 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за січень 2011 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



2010



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за грудень місяць 2010 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



Звіт про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої з Німеччини за листопад 2010 року. Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження»



ГО Активне Суспільство України