10-08-2022 16:29

       НАВЧАННЯ У 2019 РОЦІ

  • Про проведення тематичного короткострокового семінару-тренінгу для працівників апарату виконавчого комітету Талалаївської об'єднаної територіальної громади, старост, депутатів селищної ради на тему: "Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в оганах місцевого самоврядування" головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації Вересоцьким І.В. 27.11.2019 року.

  • Про участь у тренінгах Національного агенства запобігання корупції спільно з Українською школою урядуванная на теми: "Запобігання та виявлення корупції - практика застосування", "Фінансовий контроль - проблемні аспекти" головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації Вересоцького І.В. 26.11.2019 року.

  • Про проведення семінару-тренінгу для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в Новгород-Сіверській районній державній адміністрації на тему: "Відповідальність за вчинення корупційних та пов'язаних з корупцією правопорушень. Врегулювання конфлікту інтересів" головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації Вересоцьким І.В. 14.11.2019 року.

  • Про проведення семінару для державних службовців та осіб місцевого самоврядування на тему "Сучасне антикорупційне законодавство України. Закон України "Про запобігання корупції" та "Особливості відповідальності за вчинення корупційних та пов'язаних з корупцією правопорушень. Конфлікт інтересів" Вересоцьким І.В. 06.11.2019 року.

  • Про участь у навчанні за спеціальною короткостроковою програмою "Сучасні електронні сервіси в діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування" Вересоцького І.В. 23-24 жовтня 2019 року.

  • Про проведення тематичного короткотермінового семінару-тренінгу "Дисциплінарна відповідальність державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Врегулювання конфлікту інтересів" для працівників апарату виконкому ради Гончарівської об'єднаної територіальної громади, депутатів ради 13.09.2019 року.

  • Участь у семінарі-нараді з актуальних питань галузі культури головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції Чернігівської обласної державної адміністрації Вересоцького І.В. 12.09.2019 року.

  • Обговорення проекту Антикорупційної програми обласної державної адміністрації.   Громадські організації, об'єднання та окремі громадяни, а також інші зацікавлені особи можуть подати пропозиції до проекту антикорупційної програми до обласної державної адміністрації в паперовому вигляді або в електроному вигляді на адресу - [email protected] до 22.03.2019 року Завантажити проект антикорупційної програми на 2019 - 2020 роки

  • Проведення навчання з відповідальними особами за проведення оцінки корупційних ризиків за участю антикорупційної громадської спілки "СОВІСТЬ" та фахівців Національного агенства з питань запобігання корупції 18.02.2019 року.

  • Проведення навчання з працівниками апарату обласної державної адміністрації та її структурних підрозділівна теми: "Потенційний і реальний конфлікт інтересів", "Електронне декларування 2019 року: про які нюанси потрібно знати державному службовцю" 14.02.2019 року.

ГО Активне Суспільство України