НАВЧАННЯ З АНТИКОРУПЦІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА 

БЕЗКОШТОВНІ ОНЛАЙН КУРСИ:

Онлайн курс "Викривач у законі"

Курс Міністерства цифрової трансформації України спільно з Національним агентством з питань запобігання корупції за підтримки Проєкту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія”» (SACCI).

Онлайн курс "Впливай - викривай!"

Онлайн-курс про те, як правильно повідомляти про корупцію і стати викривачами.

Онлайн курс "Боротьба з корупцією"

Центр протидії корупції спільно з Anti-Corruption Research and Education Centre в Києво-Могилянській академії, Transparency International Україна та виданням “Наші Гроші” презентував масовий безкоштовний онлайн-курс. 

ПРОВЕДЕНІ ЗАХОДИ

11 січня 2024 року проведено навчання для державних службовців структурних підрозділів обласної державної адміністрації на тему: "Фінансовий контроль як інструмент антикорупційної політики. Електронне декларування".

18 січня 2024 року проведено навчання для державних службовців структурних підрозділів обласної державної адміністрації на тему: "Фінансовий контроль як інструмент антикорупційної політики. Електронне декларування".

23 січня 2024 року проведено навчання для державних службовців структурних підрозділів обласної державної адміністрації на тему: "Фінансовий контроль як інструмент антикорупційної політики. Електронне декларування".

29 січня 2024 року проведено навчання для державних службовців місцевих державних адміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування області на тему: "Забезпечення ефективності протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування"

23 лютого 2024 року проведено навчання для працівників апарату ради територіальної громади, її структурних підрозділів, старост, депутатів Коропської селищної ради на тему: "Сучасне антикорупційне законодавство. Закон України "Про запобігання корупції". Зміни в антикорупційному законодавстві."

06 березня 2024 року проведено навчання для державних службовців місцевих державних адміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування області на тему: "Сучасне антикорупційне законодавство. Закон України "Про запобігання корупції". Зміни в антикорупційному законодавстві." 

11 березня 2024 року Затверджений План проведення навчань та надання методичної та консультативної допомоги суб’єктам декларування структурних підрозділів Чернігівської обласної державної адміністрації з питань електронного декларування на березень 2024 року.

16 квітня 2024 року проведено навчання для уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції структурних підрозділів обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, сільських, селищних, міських рад за загальною програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції та впровадження стандартів доброчесності на державній службі та органах місцевого самоврядування".

 

АРХІВ

2023 рік

2022 рік

2021 рік

2020 рік

2019 рік

2018 рік

2017 рік

ГО Активне Суспільство України