НАВЧАННЯ З АНТИКОРУПЦІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА 

БЕЗКОШТОВНІ ОНЛАЙН КУРСИ:

Онлайн курс "Викривач у законі"

Курс Міністерства цифрової трансформації України спільно з Національним агентством з питань запобігання корупції за підтримки Проєкту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія”» (SACCI).

Онлайн курс "Впливай - викривай!"

Онлайн-курс про те, як правильно повідомляти про корупцію і стати викривачами.

Онлайн курс "Боротьба з корупцією"

Центр протидії корупції спільно з Anti-Corruption Research and Education Centre в Києво-Могилянській академії, Transparency International Україна та виданням “Наші Гроші” презентував масовий безкоштовний онлайн-курс. 

ПРОВЕДЕНІ ЗАХОДИ

13 грудня 2023 року проведено внутрішнє навчання працівників апарату Чернігівської обласної державної адміністрації на тему: "Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» стосовно відновлення заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану".

15 листопадая 2023 року проведено навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему: "Сучасне антикорупційне законодавство.Заколн України "Про запобігання корупції" в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації для державних службовців місцевих державних адміністрації та посадових осіб органів місцевого самоврядування області.

22 серпня 2023 року навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Адміністративні правопорушення, пов`язані з конфліктом інтересів: законодавство та судова практика» для державних службовців місцевих державних адміністрацій, посадових осіб органів місцевого самоврядування області.

05 липня 2023 року в рамках короткострокової програми підвищення кваліфікації "Забезпечення ефективності протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування" в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації проведено навчання на теми: «Сучасне антикорупційне законодавство України. Закон України "Про запобігання корупції". Законодавчі новели.» та "Зміни в антикорупційному законодавстві на період воєнного стану" для державних службовців місцевих державних адміністрації та посадових осіб місцевого самоврядування області.

20 червня 2023 року  в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації проведено навчання на тему: "Фінансовий контроль - як інструмент антикорупційної політики. Електронне декларування" для державних службовців Новгород-Сіверської районної військової адміністрації та посадових осіб місцевого самоврядування Новгород-Сіверської районної ради.

30 травня 2023 року в рамках спеціальної професійної програми підвищення кваліфікації в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації проведено навчання на тему: "Сучасне антикорупційне законодавство України. Закон України "Про запобігання корупції"" для державних службовців категорії "Б" та "В" Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області.

10 травня 2023 року в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Нормативно-правове забезпечення діяльності органів місцевої державної влади та органів місцевого самоврядування" в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації проведено навчання на тему: "Особливості застосування законодавства щодо запобігання корупції в умовах воєнного стану" для начальників юридичних відділів апаратів виконкомів рад територіальних громад, апаратів райдержадміністрацій або спеціалістів, на яких покладено обов'язки юридичного супроводу діяльності органу державної влади чи місцевого самоврядування.

17 березня 2023 року проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему:  "Законодавчі ініциативи щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів" в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації для державних службовців місцевих державних адміністрації та посадових осіб місцевого самоврядування області.

03 лютого 2023 року в рамках першого заняття за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Новели законодавства України про службу в органах місцевого самоврядування, практичні аспекти проходження служби" в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації проведено навчання на тему: "Сучасне антикорупційне законодавство. Фінансовий контроль - як інструмент антикорупційної політики" для керуючих справами апаратів виконкомів рад територіальних громад області.

02 лютого 2023 року проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему: "Адміністративні правопорушення, пов"язані з конфліктом інтересів" в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації для державних службовців місцевих державних адміністрації та посадових осіб місцевого самоврядування області.

01 лютого 2023 року проведено перше заняття за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Законодавство у сфері державної служби: існуючі процедури та новели» в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації для державних службовців апарату обласної державної адміністрації, Департаментів: культури і туризму, національностей та релігій, з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи, сім"ї, молоді та спорту; Управлінь: охорони здоров"я та освіти і науки.

31 січня 2023 року проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему: "Фінасовий контроль - як інструмент антикорупційної політики" для державних службовців Чернігівської районної державної адміністрації та посадових осіб місцевого самоврядуання Чернігівської районної ради.

27 січня 2023 року проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему: "Фінасовий контроль - як інструмент антикорупційної політики" для працівників апарату ради територіальної громади, її структурних підрозділів, старост, депутатів носівської міської ради.

25 січня 2023 року проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему: «Законодавство у сфері державної служби: існуючі процедури та новели» в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації для державних службовців Департаментів обласної державної адміністрації: фінансів, екології та природних ресурсів, соціального захисту населення; Служби у справах дітей.

25 січня 2023 року проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему: "Фінасовий контроль - як інструмент антикорупційної політики" для державних службовців Корюківської районної державної адміністрації та посадових осіб місцевого самоврядуання Корюківської районної ради.

19 січня 2023 року проведено перше заняття за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Законодавство у сфері державної служби: існуючі процедури та новели» в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації для державних службовців Департаментів обласної державної адміністрації: економічного розвитку; агропромислового розвитку; інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю; енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства; Управлінь: капітального будівництва; містобудування та архітектури; Державного архіву області.

10 січня 2023 року проведено навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему: "Сучасне антикорупційне законодавство України. "Закон України про запобігання корупції". Зміни в антикорупційному законодавстві" для державних службовців місцевих державних адміністрації та посадових осіб місцевого самоврядуання області.

АРХІВ

2022 рік

2021 рік

2020 рік

2019 рік

2018 рік

2017 рік

ГО Активне Суспільство України