22-01-2019 10:30

Україна

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

2019

    м. Чернігів                               №

 

       

Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним закладом «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В Буяльського» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області

 

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня
1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами і доповненнями), з метою встановлення тарифів на вимогу чинного законодавства з о б о в’ я з у ю:

  1. Встановити:
    1. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються комунальним закладом «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В. Буяльського» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області, згідно з додатком 1.
    2. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб, що надаються комунальним закладом «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В. Буяльського» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області, згідно з додатком 2.
    3. Тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, попередніх профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються комунальним закладом «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В. Буяльського» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області, згідно з додатком 3.
    4. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних наркологічних та психіатричних медичних оглядів, що надаються комунальним закладом «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені
      І.В. Буяльського» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області, згідно з додатком 4.
  2. Взяти до відома, що:
    1. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1 - 1.4 пункту 1:
      1. Не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.
      2. Вартість спирту, скарифікатору, рентгенплівки, необхідних для проведення аналізів відповідно до встановлених норм, у тарифах не враховано і оплачується додатково.
    2. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1 - 1.3 пункту 1:
      1. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.
      2. У випадку, коли при проходженні медичного огляду пацієнт потребує додаткових висновків окремих лікарів-спеціалістів або результатів лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг додатково включається до загальної вартості медичного огляду.
      3. При проходженні медичних оглядів, де існує необхідність у висновку фахівців медичного профілю, відсутніх у штаті лікарні, та лабораторних, діагностичних та інших дослідженнях, не врахованих у тарифах, пацієнт приймається після проходження медичного огляду у цих фахівців та лабораторних, діагностичних та інших досліджень в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.
    3. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.1 пункту 1, вартість огляду лікарем-гінекологом (для жінок) та вартість дослідження вестибулярного апарата сенсомоторних реакцій, уваги, реакції на об'єкт, що рухається, швидкості переключення уваги, емоційної стійкості та відчуття тривоги, стійкості до дії стресів, орієнтації у просторі, втомлюваності, здатності приймати рішення в екстремальних умовах, пам’яті зорової та слухової, недбалості, здібності до адаптації; бактеріологічного дослідження на флору і цитологічного дослідження на атипічні клітини (для жінок) не враховані.
    4. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.2 пункту 1:
      1. Вартість дослідження на носійство кишкових інфекцій, серологічне дослідження на черевний тиф, мазок з горла та носа на наявність патогенного стафілококу не враховані.
      2. Вартість флюорографії враховано при проведенні попереднього медогляду та надалі 1 раз на рік.
    5. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.3 пункту 1, вартість бланків медичних довідок не врахована і оплачується пацієнтами додатково.
    6. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.4 пункту 1, вартість бланків сертифікатів проходження профілактичних наркологічних оглядів, медичних довідок про проходження обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів не врахована і оплачується пацієнтами додатково.
  3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 23 лютого 2015 року № 77 «Про тарифи на платні послуги, що надаються Новгород-Сіверською центральною районною лікарнею ім. І.В. Буяльського», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 16 березня 2015 року за № 10/1003.
  4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації у друкованих засобах масової інформації у визначений законодавством термін.
  5. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації з моменту його офіційного опублікування.
  6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

Голова                                                                                  О. МИСНИК

Додатки

Порiвняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу

 

ГО Активне Суспільство України