Новини

Міжнародний день молоді – чудова нагода дізнаватися нове й отримати сучасну, а головне – зрозумілу інформацію про антикорупцію та доброчесність.

NAZK.Study (https://study.nazk.gov.ua/) – це навчальна платформа, де кожен зможе пройти безкоштовні онлайн-курси на антикорупційну тематику. На навчальній платформі розміщені курси та просвітницькі серіали, а саме: «Антикорупція та доброчесність для всіх»: https://bit.ly/3zPTxP1 – новий онлайн-курс від Офісу доброчесності НАЗК простою мовою відповість на головні питання, надасть базові знання й корисні інструменти для запобігання корупції та боротьби з нею. «Впливай - викривай!»: https://bit.ly/3QyLJYE – онлайн-курс про те, як правильно повідомляти про корупцію і стати викривачами. «Звітування партій в Україні і робота е-Реєстру POLITDATA»: https://bit.ly/3JMcGpP – онлайн-курс про звітування політичних партій й роботу е-Реєстру POLITDATA. «Доброчесність онлайн»: https://bit.ly/3SMYK2M – освітній мультсеріал, присвячений темі протидії дезінформації та протидії фейкам. «Доброчесність офлайн: як правильно себе поводити під час війни»: https://bit.ly/3dsSLQI – освітній мультсеріал про різновиди вибухонебезпечних предметів і правила поведінки поруч із ними. «Зрозуміло про конфлікт інтересів»: https://bit.ly/3vYAEZl – освітній серіал, присвячений темі конфлікту інтересів на публічній службі. «Путівник доброчесного вчителя»: https://bit.ly/3w2XwXt – освітній серіал, що присвячений конкретним ситуаціям зі шкільного життя, що пов’язані з темою доброчесності.

12-08-2022 | 13:10

Набув чинності Закон про Антикорупційну стратегію України до 2025 року!

Набув чинності Закон про Антикорупційну стратегію України до 2025 року! Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) з Урядом, громадськістю та бізнесом уже розпочали спільну роботу над розробкою державної програми з виконання Антикорупційної стратегії. У ній будуть визначені конкретні завдання для подолання корупції та органи влади, відповідальні за їх виконання. НАЗК розробить спеціальний IT-інструмент, аби громадськість могла слідкувати за виконанням  Антикорупційної стратегії. Антикорупційна стратегія прискорює європейську інтеграцію держави. Питання про наявність такої стратегії зокрема є і в опитувальнику ЄС, який заповнювала Україна. Забезпечить командну роботу усіх державних органів з побудови доброчесної влади та справедливого суспільства. Сприятиме прозорій відбудові України після перемоги. Повний текст Закону за покликанням:   https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2322-IX#Text   

10-07-2022 | 09:00

ГО Активне Суспільство України