back

Міжнародний день молоді – чудова нагода дізнаватися нове й отримати сучасну, а головне – зрозумілу інформацію про антикорупцію та доброчесність.

12-08-2022 | 13:10

NAZK.Study (https://study.nazk.gov.ua/) – це навчальна платформа, де кожен зможе пройти безкоштовні онлайн-курси на антикорупційну тематику.

На навчальній платформі розміщені курси та просвітницькі серіали, а саме:

«Антикорупція та доброчесність для всіх»: https://bit.ly/3zPTxP1 – новий онлайн-курс від Офісу доброчесності НАЗК простою мовою відповість на головні питання, надасть базові знання й корисні інструменти для запобігання корупції та боротьби з нею.

«Впливай - викривай!»: https://bit.ly/3QyLJYE – онлайн-курс про те, як правильно повідомляти про корупцію і стати викривачами.

«Звітування партій в Україні і робота е-Реєстру POLITDATA»: https://bit.ly/3JMcGpP – онлайн-курс про звітування політичних партій й роботу е-Реєстру POLITDATA.

«Доброчесність онлайн»: https://bit.ly/3SMYK2M – освітній мультсеріал, присвячений темі протидії дезінформації та протидії фейкам.

«Доброчесність офлайн: як правильно себе поводити під час війни»: https://bit.ly/3dsSLQI – освітній мультсеріал про різновиди вибухонебезпечних предметів і правила поведінки поруч із ними.

«Зрозуміло про конфлікт інтересів»: https://bit.ly/3vYAEZl – освітній серіал, присвячений темі конфлікту інтересів на публічній службі.

«Путівник доброчесного вчителя»: https://bit.ly/3w2XwXt – освітній серіал, що присвячений конкретним ситуаціям зі шкільного життя, що пов’язані з темою доброчесності.