back

Чернігів. «Круглий стіл» на тему «Здійснення соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах»

27-09-2013 15:45

Президент України Віктор Федорович Янукович наполягає на тому, що підтримувати родину треба тоді, коли ще можна її врятувати, зміцнити її батьківський потенціал та попередити вилучення дитини від сім'ї.

Шляхи вирішення цих та інших завдань Глави держави у сфері попередження соціального сирітства обговорювали учасники засідання за «круглим столом» на тему «Здійснення соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах», який пройшов 26.09.2013 року.

Захід відбувся за ініціативи служби у справах дітей облдержадміністрації, у приміщенні обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Участь у ньому прийняли представники Департаментів облдержадміністрації: сім’ї, молоді та спорту, соціального захисту населення, служби у справах дітей облдержадміністрації, обласного центру для сім’ї, дітей та молоді, управління освіти і науки, охорони здоров’я облдержадміністрації, кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в області, служб у справах дітей Чернігівської райдержадміністрації, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, Чернігівського міського та Чернігівського районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, Чернігівського обласного відділення Дитячого фонду України, громадського об’єднання інвалідів «Шанс», Громадської гуманітарної ради при облдержадміністрації.

У ході засідання було обговорено питання взаємодії органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та інститутів громадського суспільства в напрямку виявлення та надання допомоги дітям, які опинились у складних життєвих обставинах та шляхів покращення діяльності у цій сфері, зокрема учасниками круглого столу було висловлено пропозиції щодо ширшого залучення представників громадських організацій до заходів з профілактики соціального сирітства, надання підтримки дітям із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.


Служба у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода