back

Ветерани та їхні родини можуть отримати 1,5 млн грн на відкриття та розвиток бізнесу

13-03-2024 | 10:49

Український ветеранський фонд Мінветеранів 6 березня розпочав відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”.

За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

  • ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці;
  • дружина або чоловік ветерана, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці у разі, якщо проєкти спрямовані на реінтеграцію ветеранів до активного суспільного життя, забезпечення збереження та відновлення їх фізичного та психічного здоров’я;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за рік до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Прийом заявок триватиме до 18 березня 2024 року.

Більше про умови та покрокову інструкцію — на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-pochaty-vlasnu-spravu/.

За два роки Український ветеранський фонд підтримав 573 бізнеси ветеранів. Понад 293 мільйони гривень отримали переможці конкурсних програм ВАРТО від фонду.

Запитання та уточнення щодо поданого аплікаційного пакета надсилайте на пошту [email protected] з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів “Варто почати власну справу” та номеру заявки.

Український ветеранський фонд Мінветеранів