back

Стартувала Програма малих грантів публічної дипломатії на 2021 рік для підтримки проєктів у галузі освіти

23-12-2020 | 09:28

Посольство США в Києві оголошує Програму малих грантів публічної дипломатії на 2021 рік для підтримки проєктів у галузі освіти. За умови наявності коштів, Посольство буде виділяти гранти для громадських (недержавних) організацій, що базуються в Україні.

Максимальний розмір одного гранту 40 000 доларів США.

Проєктні заходи, що підтримуються грантом Посольства США, повинні містити американський компонент та здійснюватися в Україні.

Теми проєктів можуть охоплювати різноманітні питання, які знаходяться в рамках поточної освітньої реформи в Україні. Пріоритет надаватиметься проєктам, які спрямовані на:

1. Можливості професійного розвитку викладачів та керівного складу загальноосвітніх шкіл, коледжів, університетів та державних установ, які розробляють та впроваджують політику в галузі освіти.

2. Розвиток активної співпраці між навчальними закладами та громадськими організаціями, місцевими адміністраціями та бізнесом для підтримки регіонального розвитку.

3. Розширення доступу до якісної освіти у державних навчальних закладах для учнів та студентів з особливими потребами.

4. Освіту учнів середніх шкіл та студентів вищих навчальних закладів у сферах лідерства, підприємництва, інновацій та громадянської освіти.

Заявка складається з двох документів: заявки стандартної форми та детального бюджету у формі електронної таблиці (документ Excel). Форму заявки та електронну таблицю бюджету необхідно подавати англійською мовою лише електронною поштою на адресу [email protected] 

Заявки приймаються до 15 липня 2021 року. Заявки, надіслані після цієї дати, не розглядатимуться.

До подачі на розгляд заявки усі організації, які претендують на отримання гранту від Державного департаменту США, повинні отримати код DUNS, код CCR (NCAGE), надіслати лист-звернення від голови організації, а також оформити активний реєстраційний запис в системі SAM.

Процес реєстрації в системі SAM.gov може зайняти значну частину часу, тому необхідно розпочати процес реєстрації якомога раніше.

Контакти:

Відділ преси, освіти та культури Посольства США вул. Ігоря Сікорського, 4, м. Київ, 04112 тел.: +38 (044) 521 5043; +38 (044) 521 52 73 [email protected]

Детальна інформація https://www.prostir.ua/?grants=prohrama-malyh-hrantiv-publichnoji-dyplomatiji-na-2021-rik-dlya-pidtrymky-proektiv-u-haluzi-osvity-vid-posolstva-ssha-v-kyjevi

За інформацією Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА