back

Обласний екологічний конкурс «Одна планета — одне майбутнє»

28-01-2020 | 16:41

Усі, хто любить свій рідний край, уболіває за його довкілля, займається природоохоронною діяльністю, екологічними проєктами та має бажання поділитися своїми здобутками, напрацюваннями і творчими роботами, можуть взяти участь у щорічному обласному екологічному конкурсі «Одна планета — одне майбутнє».

Конкурс проводить Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з Управлінням освіти і науки ОДА.

Його мета — популяризація природоохоронної просвітницької діяльності, виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, формування природоохоронного мислення, підвищення екологічної обізнаності підростаючого покоління.

Номінації Конкурсу:

– «Північна краса України» (краща фотографія екологічного спрямування);

– «Погляд у чисте майбутнє» (кращий екологічний проєкт);

– «Довкілля і я» (кращий практичний захід екологічного спрямування).

У Конкурсі можуть брати участь школярі, студенти, громадськість. 

Вікові категорії учасників:

– 15-18 років;

– 19 років і старші.

Конкурс проводиться з 17 лютого по 01 травня 2020 року у два етапи:

– І етап (відбірковий/заочний) з 17 лютого до 31 березня;

– ІІ етап (заключний/очний) з 15 квітня до 01 травня.

Заявка та матеріали за першою віковою категорією подаються з темою «Екологічний конкурс» у друкованому та електронному виглядах до комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» за адресою: вул. І. Франка, 2а, м. Чернігів, 14021; e-mail: [email protected]; телефон для довідок — (0462) 644-740.

Заявка та матеріали за другою віковою категорією подаються з темою «Екологічний конкурс» в друкованому та електронному вигляді до Департаменту екології та природних ресурсів ОДА за адресою: пр. Миру, 14, м. Чернігів, 14000; e-mail: [email protected]; телефон для довідок — (0462) 65-37-07.

 
За повідомленням Департаменту екології та природних ресурсів
 Чернігівської облдержадміністрації