back

Знайти кваліфікованих фахівців роботодавцю допоможе консультант

27-01-2020 | 15:17

З початку року у центрах зайнятості Чернігівської області функціонує новий сервіс — консультант роботодавця. У службі зайнятості переконані: новий підхід до взаємодії з роботодавцями дозволить ефективно вирішити проблему «кадрового голоду» та підвищити зацікавленість громадян працювати легально на українських підприємствах.

Відтепер усі роботодавці можуть отримати індивідуальні послуги з урахуванням виду економічної діяльності, специфіки роботи та чисельності працюючих, а також особливостей розвитку локальних ринків праці.

Щоб знайти потрібного працівника і оперативно укомплектувати наявну вакансію, консультант роботодавця застосовуватиме у своїй роботі елементи рекрутингу.

Консультант, закріплений за роботодавцем, має володіти детальною інформацією щодо функціонування підприємства, його поточної та перспективної потреби у кадрах.

Працювати із новим сервісом минулого тижня навчали фахівців центрів зайнятості. Їм, зокрема, презентували оновлену карту укомплектування вакансій та методику їх профілювання. Ці інструменти мають пришвидшити підбір кадрів для роботодавців.

Читати також: Служба зайнятості впроваджує сучасні електронні сервіси

За інформацією Чернігівського обласного центру зайнятості