back

Інноваційне підприємництво у Варшаві

23-10-2019 | 09:26

Інноваційний кластер «Регіональний інноваційний ХАБ» оголошує конкурс на участь у шестиденній навчально-ознайомчій поїздці до Польщі на тему «Інноваційне підприємництво» (в рамках Warsaw Industry Week).

Мета візиту — перейняти досвід та практику європейських підприємств, бізнес-акселераторів, бізнес-інкубаторів у сфері інноваційного підприємництва, ознайомитись з практиками реалізації стартап-проєктів та їх підтримки у Польщі, налагодити контакти для можливої українсько-польської співпраці у майбутньому щодо розвитку інноваційного підприємництва.

До участі запрошуються інноваційні стартапи, а також вчені, винахідники та підприємства, які планують інноваційний розвиток.

У рамках навчально-ознайомчої поїздки буде організовано участь у наймасштабнішій виставці Warsaw Industry Week–2019, бізнес-акселераторах, бізнес-інкубаторах та інноваційних підприємствах Польщі.

Учасники мають бути добре обізнані у стартап-діяльності та всесвітньому ринку інновацій, а також бути готовими до коротких виступів з даної тематики, активно долучаючись до роботи у дискусіях та інформаційних обмінах, ділитися власним досвідом роботи у сфері інноваційного підприємництва в Україні.

Витрати на проїзд (Київ – Варшава – Київ), проживання учасників у готелі включно зі сніданком, а також добові кошти на харчування (обід та вечерю) у Варшаві — за рахунок організаторів. За власні кошти учасники мають доїхати до Києва та оформити туристичну страховку.

Критерії відбору заявок:

– особи, які мають проекти з ознаками інноваційного стартапу;

– можливість застосування здобутих знань та навичок в подальшій професійній діяльності;

– базові знання англійської мови;

– наявність дійсного закордонного паспорту (біометричного).

Для участі у конкурсі необхідно надіслати резюме, мотиваційний лист та коротке есе (максимум на 2 сторінки) з описанням свого проєкту. Заявки надсилати на електронну пошту [email protected] з поміткою у темі листа «Конкурс для участі в навчально-ознайомчій поїздці до Польщі». Або заповнити Google Form за посиланням.

Дедлайн подання заявок — 28 жовтня 2019 року до 16:00 год. (за Київським часом).

Рішення щодо участі в поїздці буде прийняте до 1 листопада. Всього буде відібрано 10 учасників.

Детальна інформація за посиланням.

Департамент економічного розвитку
Чернігівської облдержадміністрації