back

Відбулося засідання робочої підгрупи з питань стратегування у сфері інформбезпеки та громадянського суспільства

28-05-2019 | 09:00

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації провів друге засідання тематичної робочої підгрупи «Стратегування у сфері інформаційної безпеки та громадянського суспільства». Напрацьовувалися пропозиції до проекту Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2021-2023 роки.

Члени тематичної підгрупи на основі раніше напрацьованих аналітичних матеріалів визначали сильні та слабкі сторони розвитку інформаційної сфери та громадянського суспільства в області, можливості і загрози на найближчу перспективу. Тобто працювали над SWOT-аналізом як одним з інструментів розробки Стратегії. Адже ці матеріали будуть використані безпосередньо для формування перспективних напрямків та стратегічних цілей розвитку області.

Члени робочої групи – представники органів влади і громадського сектору – поділились своїми думками щодо стратегічного бачення розвитку зазначених сфер. Робота над розробкою Стратегії продовжується.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації