back

До уваги роботодавців!

08-01-2019 | 11:16

Статтею 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні» для  підприємств, установ, організацій, фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю, встановлюється норматив робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю: 4% середньооблікової чисельності штатних працівників облікового складу за рік. Якщо працює від 8 до 25 осіб — у кількості одного робочого місця.

Відповідно до Порядку реєстрації підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, що використовують найману працю, реєстрацію роботодавців здійснює Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів до 1 лютого 2019 року, якщо за підсумками звітного року кількість працюючих, для яких це місце роботи є основним, становить 8 і більше осіб.

Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю за звітний 2018 рік (форма № 10-ПІ /річна поштова) подається відповідно до чинного законодавства тільки в паперовому вигляді до 1 березня 2019 року.

Подання до відділення Фонду звітності в електронному вигляді не передбачено.

Відповідні бланки розміщені на офіційному веб-сайті Фонду соціального захисту інвалідів.

За більш детальною інформацією можна звернутися до Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. В. Радченка,14. Контактний телефон/факс: (0462) 67-28-51. E-mail: [email protected].

За повідомленням Чернігівського обласного відділення
Фонду соціального захисту інвалідів