back

На Ічнянщині постраждалі населені пункти поступово відновлюються (оновлена інформація)

22-10-2018 11:40

На постраждалій через вибухи на військовому арсеналі  території вже обстежено 8914 об'єктів. Виявлено, що пошкоджені 264 будинки, квартири та інші капітальні споруди у 24 селах та місті Ічня. Як повідомлялося раніше, 4 будинки в Августівці повністю зруйновані.

Наразі працюють 8 ремонтних бригад, силами яких вже відновлені 102 будівлі (в Ічнянському районі: в Ічні – 29, Августівці – 28, Дзюбівці – 11, Воронівці 8, Лучківці – 4 Монастирищі та Тишківці – по 3, Грабові та Хаєнках – по 2, Бурімці, Ольшані, Гмирянці, Городні, Гужівці, Заудайці, Коршаках та Сезьках – по 1; у Прилуцькому районі: в Колісниках – 2, Обичеві та Лісових Сорочинцях – по 1).

Системи життєзабезпечення (стаціонарний телефонний зв'язок, газопостачання, електропостачання, водопостачання та водовідведення) працюють у штатному режимі.

У пунктах евакуації (двох медичних закладах Ічні та Парафіївки, а також Крупичпільскому територіальному центрі соціального обслуговування) поки що залишаються 64 людини.

Ситуація в зоні ураження поступово стабілізується. Проте обмежувальні заходи ще діятимуть до повного очищення території від вибухонебезпечних предметів. Так, піротехнічними підрозділами упродовж минулої доби вилучено понад тисячу ВНП. Пожежно-рятувальні підрозділи загасили три локальні осередки пожежі в лісовій зоні.

Нагадаємо, що в цілодобовому режимі працює «гаряча лінія» за номерами (046) 2-678-274, (046) 2-676-003.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода