back

На засіданні президії Громадської ради розглянуто ряд актуальних питань

13-09-2018 12:56

12 вересня голова Громадської ради Ігор Москаленко провів чергове, шосте у цьому році, засідання  президії Громадської ради.

Погоджено низку звернень до облдержадміністрації, що стосуються питань, якими тривалий час опікується Громадська рада. Зокрема про організацію засідання за «круглим столом» щодо підготовки номінаційного досьє для включення об’єктів Чернігівщини до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, а також про створення робочої групи при облдержадміністрації за участю громадськості, яка б опрацьовувала питання створення Центру надання соціальної, медичної та психологічної допомоги учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих воїнів.

Облдержадміністрація підтримала пропозицію Громадської ради стосовно проведення перевірки організаційної та фінансово-господарської роботи КЗ «РЛП «Ялівщина» у зв’язку з закінченням терміну дії контракту його нинішнього директора Володимира Свердлова. Вирішено рекомендувати облдержадміністрації на конкурсних засадах обрати кандидата на посаду директора КЗ РЛП «Ялівщина».

Обговорено також участь членів Громадської ради в роботі колегій облдержадміністрації та її структурних підрозділів, запровадження в ОТГ області проекту «Відкрите місто».

Наступне засідання Громадської ради заплановано провести у  жовтні.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода