back

Юлія Свириденко: Бізнес, керований жінками, демонструє свою конкурентоспроможність

07-09-2018 16:34

Уже втретє активні та успішні жінки-підприємиці зібралися на Міжнародну конференцію. Захід, організований Центром інформаційної підтримки бізнесу при Чернігівській регіональній торгово-промисловій палаті за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку та ініціативі EU4Business, відбувся днями у Чернігові.

У програмі — цікаві дискусії з питань просування жіночого підприємництва та особливості гендерного підходу до ведення бізнесу.

Спікери — знані підприємиці, бізнес-тренерки, журналістки з України, Молдови, Німеччини, Сполучених штатів Америки.

Долучилася до заходу й в. о. голови Чернігівської облдержадміністрації Юлія Свириденко.

– В усьому світі питання підтримки жіночого підприємництва стає все більше і більше актуальним, адже бізнес під керівництвом жінки розглядається як одна з основних рушійних сил національних економік. Жінка-керівник є ініціативною, розсудливою, відповідальною, креативною та здатною швидко приймати рішення. Саме тому міжнародні організації, наші партнери зі Сполучених Штатів Америки та ЄС, розробляють та впроваджують інструменти просування жіночого підприємництва за трьома основними напрямками: доступ підприємств до ресурсів, насамперед, фінансових, освітні програми для жінок-підприємниць, встановлення нових бізнес-зв’язків, – зазначила Юлія Свириденко.

Вона зауважила, що на Чернігівщині жінки керують досить успішними підприємствами. Промовистий факт: із 17 підприємств, відзначених цьогоріч ОДА та обласною радою напередодні професійного свята, 11 – очолювані жінками.

Юлія Свириденко переконана: подібні заходи є ефективними платформами для дискусій, отримання корисної інформації, формування нових контактів та пошуку нових можливостей для розвитку.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода