back

Напрацювання Чернігівської області врахують при розробці Методики довгострокового планування розвитку МСП

07-08-2018 17:37

Заступник директора Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Світлана Полторацька днями на всеукраїнському рівні презентувала кращі практики області у сфері малого та середнього бізнесу, а також напрацьовані зміни до стратегічних документів з розвитку МСП у рамках проекту FORBIZ.

Це відбулося в Києві під час координаційної наради з представниками обласних та Київської держадміністрацій під головуванням першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова. Під час заходу обговорили та узгодили питання виконання плану заходів Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні.

Зокрема, було зазначено, що досвід Чернігівщини поширюватиметься на всі регіони України, його буде покладено в основу Методики довгострокового планування розвитку малого та середнього підприємництва, розроблену експертами FORBIZ. Презентація Методики запланована на IV квартал цього року.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року в Чернігівській області стартувала пілотна Програма з розробки та реалізації місцевих стратегічних документів, спрямованих на розвиток малого та середнього підприємництва (МСП) в рамках проекту FORBIZ.

 

Читати також: Чернігівщина першою впроваджуватиме національну Стратегію розвитку малого та середнього підприємництва в Україні

Проект FORBIZ: пілотна програма в дії

Чернігівщина напрацьовує стратегію розвитку малого та середнього бізнесу

 

За матеріалами Департаменту економічного
розвитку Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода