back

Системи електропостачання житлових будинків Десни приводять у відповідність до технічних вимог

07-06-2018 17:15

Чергову нараду щодо вирішення проблемної ситуації із забезпеченням електропостачання жителям Десни провів директор Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Чернігівської облдержадміністрації Володимир Кривенко сьогодні, 7 червня.

В обговоренні взяли участь керівники Деснянської селищної ради, Остерської КЕЧ, Будинкоуправління № 1 представники ПАТ «Чернігівобленерго», Інспекції Держенергонагляду в області та інші.

Оскільки договір на постачання електроенергії з ПАТ «Чернігівобленерго» закінчується 1 липня, учасники наради обговорили шляхи подальшого вирішення даного проблемного питання. Серед можливих варіантів – укладання прямих договорів з населенням. Але для цього потрібно завершити роботи з приведення систем електропостачання житлових будинків у відповідність до технічних вимог.

На сьогодні Будинкоуправлінням № 1 і Остерською КЕЧ спільно з представниками ПАТ «Чернігівобленерго» та Інспекції Держенергонагляду проведено технічне обстеження систем електропостачання житлового фонду та визначено обсяг робіт. Направлено звернення Міністерству оборони України щодо виділення коштів на їх проведення. Також розглядається питання про можливість фінансової підтримки з місцевого бюджету Деснянської ОТГ.

Зазначене питання перебуває на контролі Департаменту ЖКГ та ПЕК ОДА до його остаточного вирішення.

Читати також: Забезпечення електропостачанням жителів селища Десна залишається актуальним

 

За інформацією Департаменту житлово-комунального
 господарства та паливно-енергетичного комплексу
Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода