back

Про покращення якості надання адмінпослуг — на інформаційній сесії за Програмою «U-LEAD з Європою»

19-03-2018 16:48

Наприкінці минулого тижня за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у Чернігові відбулась інформаційна сесія в рамках участі в Програмі «U-LEAD з Європою».

Серед учасників заходу — регіональний експерт Програми «U-LEAD з Європою» Петро Макаренко, заступник директора Департаменту економічного розвитку Світлана Полторацька, а також спеціалісти цього ж Департаменту, представники Чернігівського центру розвитку місцевого самоврядування, райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад обласного значення та об’єднаних територіальних громад, які реалізують політику надання адміністративних послуг.

Під час інформаційної сесії учасників ознайомились з Програмою «U-LEAD з Європою», результатами її Початкової фази, пропозиціями Фази впровадження, в рамках реалізації якої буде здійснена підтримка створення/модернізації Центрів надання адміністративних послуг в ОТГ та в громадах – потенційних центрах ОТГ (згідно з перспективними планами).

Крім того, учасників детально поінформували про умови участі та правила відбору поданих заявок на отримання допомоги у створенні або модернізації Центрів надання адміністративних послуг, а також про терміни подачі та розгляду таких заявок.

 

Довідково. Програма «U-LEAD з Європою» — одна з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації. Програма фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією.

 

 

За інформацією Департаменту економічного
розвитку Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода