back

Рятувальники Чернігівщини турбуються про пожежну безпеку у релігійних закладах

04-01-2018 16:32

Аби забезпечити пожежну та техногенну безпеку під час Різдвяних свят, фахівці Чернігівського міського відділу та апарату Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області провели профілактичний рейд у релігійних закладах Чернігова, зокрема у Свято-Троїцькому кафедральному соборі та Катерининській церкві.

Рятувальники поспілкувалися з настоятелями храмів та відповідальними за протипожежний стан особами, надали їм листівки з інструкціями дій на випадок пожеж і надзвичайних подій, а також звернули увагу на забезпечення протипожежного захисту у період свят.

Також оглянули наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, відповідність шляхів евакуації, електромереж та церковних свічників вимогам безпеки, провели з персоналом закладів протипожежні інструктажі, в ході яких нагадали алгоритм дій у разі виникнення пожежі, надзвичайної події, а також використання первинних засобів пожежогасіння.

Слід зазначити, що такі профілактично-роз’яснювальні заходи напередодні свята Різдва Христового проводяться фахівцями Служби порятунку у всіх населених пунктах Чернігівщини.

 

 

За інформацією Управління ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода