back

Діяльність комісії Чернігівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо встановлення статусу учасника бойових дій

14-12-2017 11:05

Вчора, 13 грудня, у Чернігівському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулося чергове засідання комісії з питань надання статусу учасника бойових дій, на яке були запрошені представники регіональних засобів масової інформації. У роботі комісії також брали участь представники Генерального штабу Міністерства оборони України.

Слід зауважити, що за час проведення АТО комісією розглянуто 526 матеріалів щодо встановлення статусу УБД, з яких лише 28 було направлено на доопрацювання (бракувало необхідних документів), а по іншим заявам - рішення позитивні.

У поточному році із відповідними заявами звернулося 113 осіб, 100 з яких отримали статус. Відправлено на доопрацювання 10 матеріалів та відмовлено 3 чоловікам у зв’язку із набуттям рішення суду за вчинення тяжкого злочину в зоні АТО.

Завершилася робота комісії приємною подією – врученням відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» члену комісії – керівнику сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції у Чернігівській області Альберту Черешку.

 

 

За матеріалами Чернігівського територіального центру

комплектування та соціальної підтримки

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода