back

Замовити витяг з ДЗК можна на сайті Держгеокадастру

31-10-2017 12:18

З початку року Головне управління Держгеокадастру в області та його структурні підрозділі отримали понад 180 тисяч заяв громадян.

Зокрема, 89872 – на здійснення державної реєстрації земельної ділянки; 59674 – щодо надання витягів з Державного земельного кадастру; 3729 – щодо внесення змін до Державного земельного кадастру про земельні ділянки; 26938 – щодо виправлення технічних помилок у відомостях Державного земельного кадастру; 19 – на здійснення державної реєстрації обмежень у використанні земель.

За результатами проведеної роботи відповідно до отриманих звернень зареєстровано 254673 земельні ділянки та видано 239796 витягів з Державного земельного кадастру. Крім того, внесено 7387 змін до Державного земельного кадастру про земельні ділянки та здійснено 56931 виправлення технічних помилок у відомостях ДЗК.

Замовити витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку можна на офіційному веб-сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в розділі «Публічна кадастрова карта». Сервіс дозволяє здійснити оплату за допомогою електронного платіжного засобу й замовити одержання витягу в будь-якому зручному для заявника центрі надання адміністративних послуг незалежно від місця проживання.

Так, зазначеною онлайн-послугою на Чернігівщині вже скористалися понад 6 тисяч осіб. Найпопулярнішою вона є серед заявників Бобровицького (964 витяги), Новгород-Сіверського (673 витяги) та Чернігівського (842 витяги) районів.

 

За інформацією Головного управління Держгеокадастру в області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода