back

До програми «Війна, якої немає!» долучається молодь з усієї області

09-10-2017 11:33

Окрім шкіл, у заходах обласної патріотично-виховної програми «Війна, якої немає!» взяли участь професійно-технічні навчальні заклади Чернігівщини.

Так, наприкінці минулого тижня переглянули виставку «Блокпост пам’яті» та тематичні фільми в Обласному молодіжному центрі вихованці двох Чернігівських закладів: вищого професійного училища та вищого професійного училища побутового обслуговування, а також учні Куликівського професійного аграрного ліцею, Сновського вищого професійного училища лісового господарства, Ніжинського професійного аграрного ліцею і Ніжинського професійного ліцею побуту та сервісу.

Екскурсії провели їх же однолітки. Це — задумка ініціаторів акції (Єдиного волонтерського центру та громадської організації «Єдина родина Чернігівщини»), щоб інформація була більш доступною і зрозумілою для молоді.

Вже традиційно акції завершилися патріотичними флешмобами, присвяченими пам'яті загиблих Героїв, та покладанням квітів до меморіальних стел загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні.

 

 
 
 

Читати також: Обласна патріотично-виховна програма «Війна, якої немає!» — новий формат розповіді про головне

На Чернігівщині відкрили унікальну виставку пам’яті Героїв АТО

 

За матеріалами Управління освіти і науки
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода