back

Відчуй себе впевнено

26-05-2017 10:22

Тренінги під такою назвою для безробітних учасників  АТО проводять служба зайнятості та громадська організація «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій». Днями такий захід відбувся в Чернігівському міському центрі зайнятості.

Учасники заходу ознайомилися з негативними наслідками стресу та методами його подолання, дізналися, як знаходити приховані резерви та використовувати їх під час криз, контролювати свої емоції та отримувати задоволення від повсякденних речей.

Під час тренінгу присутніх також поінформували про ситуацію на ринку праці, послуги служби зайнятості та актуальні вакансії.

До речі, протягом січня-квітня 2017 року в області на обліку в службі зайнятості перебували та отримували соціальні послуги 826 учасників антитерористичної операції на сході країни. За сприяння служби зайнятості роботу знайшли 83 «вчорашні» воїни, з яких 10 стали підприємцями, отримавши фінансову допомогу від служби зайнятості на відкриття власної справи. Одну особу працевлаштовано на нове робоче місце з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Одинадцятеро обрали військову службу за контрактом. Крім того, 74 колишніх бійців залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру, 32 — направлено на професійне навчання.

На 1 травня цього року на обліку в службі зайнятості налічувалося 579 безробітних учасників АТО.

 

За інформацією Чернігівського обласного центру зайнятості

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода