back

Бюджет Чернігова отримав додатково понад п’ять мільйонів гривень

14-03-2017 11:54

Аудитори Державної фіскальної служби в області виявили факт несплати земельного податку чернігівським підприємством на суму 5,6 мільйона гривень.

У ході документальної перевірки фахівці управління аудиту виявили, що підприємством придбанно об’єкти нерухомості. Власники підприємства, оформивши належним чином документи на об’єкти нерухомості, не зареєстрували право власності (або право користування) на земельні ділянки, на яких розташовані придбані будівлі. Таким чином, дане підприємство уникало податкових зобов’язань зі сплати земельного податку.

У Головному управлінні ДФС в області повідомили, що за результатами перевірки даному підприємству було донараховано до сплати земельного податку 5,6 мільйона гривень ще у липні минулого року.

Правомірність даного рішення фіскального органу підтверджена Чернігівським окружним адміністративним та Київським апеляційним адміністративним судами. У березні підприємство сплатило до бюджету донараховані суми у повному обсязі, а, відтак, бюджет Чернігова отримав додатково 5,6 мільйона гривень.

Відділ організації роботи
ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода