back

Державні службовці апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації навчаються заповнювати електронні декларації

19-01-2017 16:10

У рамках навчання за програмою постійно діючого тематичного семінару «Правові підстави та організаційні засади  регулювання участі державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в державному управлінні: новели українського законодавства» Центр підвищення кваліфікації кадрів розпочав заняття для державних службовців апарату та структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

На заняттях, які триватимуть упродовж січня – березня 2017 року, державні службовці категорії В отримають знання з методики подання та оприлюднення декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, через систему електронного декларування.

Під час навчання начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації Наталія Мужикова та головний спеціаліст цього ж відділу Іван Вересоцький надали роз’яснення щодо користування системою електронного декларування. Говорили про відмінність електронної декларації від паперової, посилення відповідальності за несвоєчасність та недостовірність її заповнення тощо.

За допомогою мультимедійних засобів викладачі-практики ознайомили присутніх з інтерфейсом системи. Також продемонстрували, як декларант зможе самостійно заповнити декларацію за допомогою особистого електронного ключа.

 

За інформацією Чернігівського центру перепідготовки та підвищення
кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого
самоврядування,
державних підприємств, установ і організацій

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода