back

За гарантованим працевлаштуванням — до Академії Державної пенітенціарної служби

26-09-2016 12:49

— Присяга — це ваш вибір раз і на все життя. Вибір, який підтримали ваші рідні і близькі. Тож не підведіть їх — сумлінно навчайтеся, здобувайте нові вміння, — з такими словами звернувся перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич до курсантів-першокурсників Академії Державної пенітенціарної служби у день їх присяги.

Урочиста церемонія відбулася біля Меморіалу Слави у Чернігові 23 вересня.

Привітали перший набір (162 курсанти) новоствореної Академії Державної пенітенціарної служби голова Державної пенітенціарної служби Володимир Палагнюк, директор Департаменту стратегічного розвитку Міністерства юстиції Наталія Козловська; начальник Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області Олег Трейтяк; начальник 8-го Чернігівського навчального центру Держспецтрансслужби Степан Гута.

Офіцери-випускники академії матимуть гарну перспективу – держава повністю забезпечує працевлаштування молодих спеціалістів. Курсанти, які приїхали навчатися зі всіх регіонів України, потім будуть працювати у рідних областях.

До закладу приймали на безконкурсній основі дітей-сиріт, дітей учасників АТО та переселенців.

Окрім курсантів, у цей день вітання приймали і студенти пенітенціарної академії. Майбутніх працівників служби на звичайну форму навчання в цьому році набрали майже 80 осіб. Варто зауважити, що цьогоріч відкрили і нову спеціальність — «Психологія».

За традицією курсанти-старшокурсники продемонстрували стройові вправи плац-параду.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода