back

Леонід Сахневич з робочою поїздкою Менщиною

06-09-2016 17:02

Сьогодні, 6 вересня, перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич ознайомився з ходом реконструкції двох шкіл, дитячого садка та будинку культури на Менщині.

У загальноосвітньому навчальному закладі селища Березна прокладають нову теплотрасу. Школа найближчим часом матиме по два котли: газових та на альтернативних видах палива.

Необхідна сировина для опалювального сезону заготовлена у повному обсязі.

У Макошинському дитячому садку цієї зими теж буде тепліше. Там доробляють дах та реконструюють систему опалення.

Кошти на реконструкцію зазначених закладів, 366 та 388 тисяч гривень відповідно, виділено у рамках субвенції з державного бюджету.

За допомоги місцевої скарбниці та значної частки з Державного фонду регіонального розвитку, здійснюється реконструкція покрівлі Менського районного будинку культури та встановлення шатрової покрівлі, заміна вхідних дверей та вікон у місцевій гімназії.

Принагідно Леонід Сахневич обговорив з керівництвом району хід реалізації проекту з модернізації вуличного освітлення у районному центрі, що впроваджується у рамках програми Європейського Союзу.

Також мова йшла і про створення об’єднаних територіальних громад. Нагадаємо, що у Перспективному плані у межах зазначеного району передбачено дві ОТГ — Менська і Березнянська.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода