back

На Чернігівщині завершилися навчальні збори резервістів 1-ї окремої танкової бригади оперативного командування «Північ»

29-06-2016 09:54

На базі 1-ї окремої гвардійської танкової бригади оперативного командування «Північ», що в селищі Гончарівське на Чернігівщині, завершилися десятиденні навчальні збори резервістів оперативного резерву першої черги.

Переважна більшість резервістів, які прибули на збори - бійці, які проходили військову службу в складі цієї бригади у різні хвилі мобілізації, мають бойовий досвід участі в антитерористичної операції. Екіпажі бойових машин, командири підрозділів добре знають один одного, разом воювали на Донбасі.

В ході насичених бойових тренувань резервісти продемонстрували добре володіння бойовою технікою. Вони відновили свої бойові навички, провели бойове злагодження у складі підрозділів та виявили високий рівень підготовки та бойовий вишкіл під час проведення бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою.

Командувач оперативного командування «Північ» генерал-майор Олександр Локота подякував особовому складу танкової бригади за самовідданість при виконанні навчально-бойових завдань.

За сумлінну службу, близько трьохсот резервістів та військовослужбовців частини відзначено медалями, нагрудними знаками та грамотами.

Слід зазначити, що чимало резервістів виявили бажання підписати контракт та продовжити службу в цій бригаді.



За повідомленням Регіонального медіа-центру

Міністерства оборони України (м. Чернігів)

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода