back

Сергій Журман: Тарифи на перевезення пасажирів безумовно потребують коригування

03-03-2015 17:29

Про це виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації заявив під час наради, на якій розглянуто ситуацію на ринку перевезень.

У нараді взяли участь перший заступник Чернігівського міського голови Микола Миргородський, представники контролюючих органів та перевізники.

Як зазначив Сергій Журман, бажання перевізників підняти тарифи на проїзд у міському транспорті та в автобусах внутрішньообласного сполучення у нинішній ситуації цілком зрозуміле. Постала гостра проблема – збитковість міських перевезень за існуючими тарифами, враховуючи зростання цін на паливно-мастильні матеріали. Водночас законодавство чітко визначає процедуру затвердження нових тарифів на перевезення, якої необхідно дотримуватися.

Крім того, не слід забувати, що заробітна платня жителів області залишилася на тому самому рівні, а отже стрибок цін на проїзд нанесе суттєвий удар по фінансовому становищу людей.

Тому, зауважив в.о. голови облдержадміністрації, у даній ситуації слід прийняти компромісне рішення і змінювати тарифи не як кому заманеться, а беручи за основу ціну пального на ринку.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода