back

Податківці привітали вихованців школи-інтернату з Днем Святого Миколая

19-12-2014 15:04

День Святого Миколая – казкове свято, якому завжди щиро радіють діти. Адже малеча вірить що в ніч з 18 на 19 грудня цей святий спускається з небес, щоб покласти їм під подушку подарунки. Із нетерпінням чекали на це свято і вихованці Городнянської обласної загальноосвітньої школи-інтернат. Їхні надії здійснили податківці.

Привітати школярів з цим чудовим святом завітали начальник Головного управління ДФС у Чернігівській області Степан Дусяк та начальник ДПІ у Городнянському районі Інна Неврова. Вони вручили подарунки.

Начальник Головного управління ДФС у Чернігівській області Степан Дусяк побажав дітлахам зимової казки, добра, міцного здоров’я, успіхів у навчанні, здійснення мрій і порадив завжди вірити в себе та впевнено прямувати до поставленої мети. Його побажання вихователям - великої любові до кожного маленького серця, благополуччя і достатку.

Приєднавшись до привітань, начальник ДПІ у Городнянському районі Інна Неврова побажала всім віри у щасливе майбутнє, щоб кожен з вихованців цього закладу досяг у житті омріяних висот. А в це свято побажання завжди здійснюються!


За повідомленням
відділу комунікацій ГУ ДФС
у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода