back

«Чому нас не пускають на сесію?!» — сьогодні запитували обурені громадяни у голови ОДА

31-07-2014 12:10

Сьогодні чернігівці, незадоволені підвищенням тарифів на комунальні послуги, прийшли з протестом до будівлі міської ради. На жаль, місцеві посадовці зачинили перед людьми вхідні двері і не пустили їх на сесію.

Громадяни були вимушені колективно піти на прийом до голови облдержадміністрації Володимира Івашка, щоб запитати, чому ж мешканці Чернігова не можуть потрапити на сесію власної міської ради.

Очільник області поспілкувався з громадянами та пообіцяв допомогу у тих питаннях, що належать до компетенції обласної адміністрації.

— Міська рада як орган, що обирається громадою і відповідає перед нею, має дослухатися до людей, а не відгороджуватися від них силами правоохоронців. Сесії міськради мають проходити відкрито, і дивно, що посадовці місцевого самоврядування досі цього не розуміють, — сказав голова ОДА. — З якими б вимогами та проблемами до нас не приходили люди, ми маємо їх слухати. Я цілком розумію чернігівців. Адже не отримавши відповідей на свої запитання, вони звертаються до обласної виконавчої влади.

Після втручання Володимира Івашка людей таки пустили на сесію міської ради.



Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода