16-08-2013 09:37

На основі листа ПП «Олефіренко С.В.» підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про визнання таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 червня 2008 року № 227», згідно з яким розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 червня 2008 року № 227 «Про торговельну надбавку на вугілля, що реалізується ПП „Олефіренко С.В.”, м. Бахмач» втрачає чинність у зв’язку з припиненням ПП «Олефіренко С.В.» діяльності з реалізації вугілля населенню.

З повним текстом проекту розпорядження та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації – www.cg.gov.ua (розділи: «Консультації з громадськістю» – «Проекти для громадського обговорення»; «Регуляторна діяльність» – «Проекти регуляторних актів»). З метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту розпорядження, врахування інтересів суб’єктів господарювання та громадян просимо зауваження і пропозиції до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж місяця з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, кімн. 24, 26; тел. 699-855, 669-159 або в електронному вигляді за адресою [email protected] .


  • Про визнання таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 червня 2008 року № 227

  • Звіт про проведення громадського обговорення проекту розпорядження голови облдержадміністрації «Про визнання таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 червня 2008 року № 227»

  • ГО Активне Суспільство України